- 8 Eylül 2021
- 989
- 238
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #4.301
Benim hep akşam başlar bakalım bekle hayırlısı olsunAh evet en zoru bu gecikme işiinş çok bekletmez de gelir
26 canımYaş kaçtı canım senin
Benim yaşım büyük belki ondandır diye düşündüm ben sen daha küçüksün bir şey olmaz düzelir diğer aylarda canım26 canım
Regliyi olmak istemezsın gelir regli olmak istersin gelmezKızlar selam, benim bugün regl günüm ama hiç bir ağrım sızım şişliğim vs yok.sıradan normal bir gün gibi geçiyoriyi mi kötü mü bilemedim uzun zamandır böyle olmamıştı. Test yaptım sabah negatif çıktı regl olunca 3. Gün teste gidecektim sanırım gelmesini isteyince gelmiyor
Ya bunu bende çok merak ediyorum ya benim testlerde önce t kopkoyu oluyor sonra eşitleniyor sonra siliniyor. Ama mantıken çatlama ve çatlamaya en yakını önemlidir diye düşünüyorumBende deneme olarak çok yanlış zamanda yapmış olabilirim sizce ovulasyon tam pik yani t c’den koyu olduğunda mı yoksa ondan sonra ki gün t ile c eşit gibi kaldığında mı tam tutar . Ben bunu gördüğüm günün ertesi günü deneme yapabildik inşallah olmuştur Eki Görüntüle 3364610
Bakalım ne tutacak inşallah bu ay tutmuşturYa bunu bende çok merak ediyorum ya benim testlerde önce t kopkoyu oluyor sonra eşitleniyor sonra siliniyor. Ama mantıken çatlama ve çatlamaya en yakını önemlidir diye düşünüyorum
Senin kaç yaşın canımBenim yaşım büyük belki ondandır diye düşündüm ben sen daha küçüksün bir şey olmaz düzelir diğer aylarda canım
Sen o dönemlerde hep denedin mi pekiYa bunu bende çok merak ediyorum ya benim testlerde önce t kopkoyu oluyor sonra eşitleniyor sonra siliniyor. Ama mantıken çatlama ve çatlamaya en yakını önemlidir diye düşünüyorum
Hala olmadımRegliyi olmak istemezsın gelir regli olmak istersin gelmezayy Allahm artık aglanacak halimize güler olduk kbkma canm
Peki şuan ne durumdasm canm.Hala olmadımdün size yazdıktan sonra sol kasıkta iğne batmaları vs oldu. Valla idrar yolu enfeksiyonu diye düşünüyorum ama inş değildir
Adet olmadım canım ,ağrılar geçti,kan testi de negatif çıktı. Adet olmayı bekliyorumPeki şuan ne durumdasm canm.
Hay Allah be canm yaRegl
Adet olmadım canım ,ağrılar geçti,kan testi de negatif çıktı. Adet olmayı bekliyorum
Bende o kadar mutsuzum kiValla yaa
Senin test günü 9ocakta mıydı?Bende o kadar mutsuzum kiama Rabbim sağlk versin yine de ne diyim
9 yada 10 unda yapacaktım canm reglim de 13 ocakSenin test günü 9ocakta mıydı?
Az kalmış tabi son günler zor geçer ama geçsin hızlıca inş9 yada 10 unda yapacaktım canm reglim de 13 ocak
Ama yapmayacagm çünkü regli agrm var
Belki de reglim erken gelir bilemiyorum
Yani gecsin yada geçmesin önemi yok artk tatlımmm çünkü bi umut kalmadı ki...Az kalmış tabi son günler zor geçer ama geçsin hızlıca inş
Haklısın sen de,yorulunca insan yapcak bişi yokYani gecsin yada geçmesin önemi yok artk tatlımmm çünkü bi umut kalmadı ki...
Bir süre ara vereceğim herşeye yoruldum inan
canım ben bi kopkoyu olduğunda denemiştim + çatlamada bir de sadece çatlamada deneyebilmiştim. Yani mantıken çatlamaya yakın zaman ya da çatlama önemlidir diye düşünüyorum. sen koyu gördün mü bol bol dene :)Sen o dönemlerde hep denedin mi peki