Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon günleri yeniden hareketlenir buralar bende bu ay başka test markası alıcam nasip bakalım ondan nasıl çıkacak sonuçlar

Canımmm çok haklısın 2 günde 1 değerlendirebiliyorsan yapıp hiç strese girme zaten. Ama bizim bazen full oluyor bazen yoğunluktan olmuyor en azından yumurtlamayı kaçırmayayım diyorum ben. İnş 2024 güzel haberlerle gireriz. Bat ne zaman senin?

Kızlar şimdi birşey sorcam size ben pazar günü pikimi gördüm pazartesi çatladı bugün biraz önce pembe bir kanamam oldu akıntı gibi değil ama daha önce böyle bişey yaşamadım yaşayan var mı niye olur acaba ?

Kizz bizde 2 gun ara veremiyoruz bazen her aksam oluyor bazen olmuyor duzen kaçıyor yahu
Amin insallah canmmm
Benim 17 gunum var regliye bakalm hayirlisi:)

Gerçekten sana katılıyorum önce pik derdi sonra çatladı mı derdi dben bu ay evdde vardı diye son kullanıyorum bir sonraki ay dedigin gibi en temiz

Gerçekten sana katılıyorum önce pik derdi sonra çatladı mı derdi dben bu ay evdde vardı diye son kullanıyorum bir sonraki ay dedigin gibi en temiz
Benim de evde varr bende aksam yaptm esim diyor ki hani yapmayacaktn
Gercekten kuzu strese sokuyo insanı
Aman yahuuu

Ben ozelde cekindim 3.5 milyar
Evet pahali canmm
Regli agrisi gibi agrn oluyor
3500 se iyiymiş canım ben bulunduğum bir hastanede sordum 6 7 bin tl dediler onun için fakülteye gideceğim regl olmayı bekliyorum tabi orası da benim isteğime göre çekerse oranın da ücretli bölümüne gideceğim inşallah çekerler

bi sorum daha olacak canım :) hangi gün çekiyorlar araştırdığım kadarı ile adet bitiminin 3 günü falan diyorlardı bir de film çekildikten sonra korunmak gerekli dedim senin doktorun
evet bnde arastrmistm cektirmeden once canm
4 ay falan oldu sanrm fiyatlara zam da gelmistir.
Regli bittikten 1,2 gun sonra cektiriyorsun kuzu evet..cekimden sonra 3,4 gun iliski vermedi doktor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…