Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy evet aynısııı demekki normalmiş bu da inşallah bu ay bizimde tutar ya yumurtlaması ayrı dert çatlaması ayrı
Evet canım ya bende senin gibi 23 mi 24 mü çatladı anlamadım koyuydu çünkü 23 de.19-21-22-24 değerlendirebildim. Sonra da grip oldum zaten beklemedeyim artık

Herkese selamlar kızlar.yazılanları okuyorum daa şu ovl.testleri hepimizin kafasını karıstırıyor heee
Hatta daha da strese sokuyor
2 gunde bir duzenli iliski yaşasak belki de daha rahat oluruz
Benimde reglim bitti 2 kere yaptm ovls.bir daha bıraktm valla
Daha cok stres oldum cunku
Hepimiz insallah güzel haberler alırz 2024 e girmeden

Amin inşallah evet strese giriyor insan

Çok amin cook güzelimm
Allah razı olsun
Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin
Evet Rabbim kararlıyor gerçekten de

Arkadaşlar merhaba benimde bat 1 2 gün kaldı sabah ikinci idrarla ama maalesef negatif regl olmayı bekliyorum başka doktora gideceğim hsg isteyeceğim.

Merhaba arkadaşlar benim pikim uzun mu sürmüş? Birde 12sinde de olmuş gibi görünmüyor mu?

Eklentiler

• 20231122_225919.jpg
    162,8 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba arkadaşlar benim pikim uzun mu sürmüş? Birde 12sinde de olmuş gibi görünmüyor mu?
canım bu testler kuruyunca hep koyulaşıyor sen yaptığın da ilk 5 ile 10 dakikada çıkan sonucu baz alacaksın ozaman da böyle koyumuydu birde sende pcos var mı ozaman da böyle olabiliyormuş

Canım benimde aylardır öyleydi kendimce pik sandıklarım degilmiş 3 ay sonra resmen t c den daha koyu ilk defa oldu eczaneci tam koyu olmadanda sayılır dedi bende öyle sanıyordum ama bazen 2 ay sonrada olabiliyor
Canım o koyu olduğu an denedin mi hamile misin hangi testi kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…