- 3 Ekim 2023
- 687
- 313
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.161
teşekkür ederim canımevet bnde arastrmistm cektirmeden once canm
4 ay falan oldu sanrm fiyatlara zam da gelmistir.
Regli bittikten 1,2 gun sonra cektiriyorsun kuzu evet..cekimden sonra 3,4 gun iliski vermedi doktor bana
Benim aynı 11 Aralıkı bekliyorum aşırı gerginim son günlerde nedendir bilinmez beynim çatlıyor artık ovulasyon testini de bıraktımHer zaman canım bende girmiyorum bir iki gündür ne durumdasınız
nasıl peki acılı bir işlem mi eğer kabul ederse doktor ben fakülte hastanesinde çekileceğim özellerde çok pahalı
Kızlar uygulamaya göre 5 aralık bat. Yumurta çatlamasına göre 9 aralık. Regle daha çok var ama benim regl olacak gibi bir ağrım başladı bugün. Bir yandan ishal oldum. Her belirtiyi gebeliğe yoruyoruz evet ama böyle şeyler yaşayanınız var mı ya?
Gittim bebeim butun testler,rahim filmi sperm ornegi falan temiz cıktı sukur
Doktor da bana klomen verdi
2 ay kullandım onu da bir sonuc alamadım
Suan kafamiza gore takıliyoruz
bi sorum daha olacak canım :) hangi gün çekiyorlar araştırdığım kadarı ile adet bitiminin 3 günü falan diyorlardı bir de film çekildikten sonra korunmak gerekli dedim senin doktorun
neden bu kadar fark ediyor aceba anlamadım ki benim bulunduğum şehirde 6 7 bin istedilerCanım ben daha yeni çekildim echomarda 3 bindi çektireli 2 hafta oldu daha regl 7. Gününde çektiler öyleymiş
teşekkür ederim canım
Daha yonlendirmediler kuzu ama bende acaba asilama falan mı yaptrsam diyorum bazenOhh çok şükür benim polip çıktı kist çıktıbenim bi sürü şey var en azından tertemizmiş senin ne güzel peki tüp bebek vs yönlendiriyorlarmı sana mı bırakıyorlar
Bizim yakın tarihlerimiz beraber saycaz o zaman canımBenim aynı 11 Aralıkı bekliyorum aşırı gerginim son günlerde nedendir bilinmez beynim çatlıyor artık ovulasyon testini de bıraktım
bilmiyorum ki canım hiç ümidim yok ama niyeyse ovülasyonla denediğimiz ilk aydı. Var gibi bir hissiyatım da yok. İnş allah aratmaz çünkü zaten eşim zor ikna oldu bu bebek mevzusuna burada okuduklarımı gördükçe tedavi süreci falan olsa hiç istemezİnşallah bebiştir başıma hiç gelmedi ama ne zaman başım agrısa ben regl oldum hep 1 hafta önceden başlar agrılarım
Hayırlısı olsun inşallah umarım güzel haberler veririz birbirimizeBizim yakın tarihlerimiz beraber saycaz o zaman canım
Merhabalar . Öncelikli gebelik varsa hayırlı olsun canım. Belirtileriniz var mıydı. Bilgi verir misinizValla benim hala çift çıkıyor ama inşallah olmuştur hepimizin
İnşallah canım inşallahHayırlısı olsun inşallah umarım güzel haberler veririz birbirimize
ben echomar şişli de ocak ayında 2100 e çektirdim. fiyatlar artmış bayaCanım ben daha yeni çekildim echomarda 3 bindi çektireli 2 hafta oldu daha regl 7. Gününde çektiler öyleymiş
bilmiyorum ki canım hiç ümidim yok ama niyeyse ovülasyonla denediğimiz ilk aydı. Var gibi bir hissiyatım da yok. İnş allah aratmaz çünkü zaten eşim zor ikna oldu bu bebek mevzusuna burada okuduklarımı gördükçe tedavi süreci falan olsa hiç istemezinş uğraştırmadan olur ne diyim
bilmiyorum ki canım hiç ümidim yok ama niyeyse ovülasyonla denediğimiz ilk aydı. Var gibi bir hissiyatım da yok. İnş allah aratmaz çünkü zaten eşim zor ikna oldu bu bebek mevzusuna burada okuduklarımı gördükçe tedavi süreci falan olsa hiç istemezinş uğraştırmadan olur ne diyim
ben echomar şişli de ocak ayında 2100 e çektirdim. fiyatlar artmış baya
Merhabalar . Öncelikli gebelik varsa hayırlı olsun canım. Belirtileriniz var mıydı. Bilgi verir misiniz
Merhabalar . Öncelikli gebelik varsa hayırlı olsun canım. Belirtileriniz var mıydı. Bilgi verir misiniz
Daha yonlendirmediler kuzu ama bende acaba asilama falan mı yaptrsam diyorum bazen
peki cikan polipler kistler hamile kalmana engelmi ki