Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım benimde aylardır öyleydi kendimce pik sandıklarım degilmiş 3 ay sonra resmen t c den daha koyu ilk defa oldu eczaneci tam koyu olmadanda sayılır dedi bende öyle sanıyordum ama bazen 2 ay sonrada olabiliyor

Benimde 2 ayım böyle koyuluktaydı ve ben bunları pik sanıyordum belkide öyleydi emin degilim 3 aydır takip ediyorum testle ilk defa t inanılmaz koyuydu demekki her ay yumurta yeterli olgunluga gelmiyor diye düşünüyorum

Benim geçen ay ki testlerim bu şekilde değildi ama adetten sonraki gün aşırı silikti ve pik olduğunda çok koyu bi renkle belli olmuştu. Ama şimdi adetim yeni bitti bu pik değildir zaten de neden bu kadar koyu çıktı anlam veremedim.

Kızlar merhaba adetim 22snde bitti kaç gündür ovülasyon testi yapıyorum bu şekilde çıkıyor inceleyip bilgi verebilirmisiniz ? Yani bu şekilde tuhaf değil mi ?

aynı testi kullanıyoruz. Hayır canım gayet normal pik değil zaten pik için eşit koyulukta ya da daha fazla koyu olması lazım t çizgisinin. Sıvı alımına dikkat ederek aynı saatte yapmaya devam et

Ben pik gördüm ama hala çatlama olmadı normalmi size kızlar

Eklentiler

• 2D695F5F-5800-46C9-8A2A-DCA67CFA8F0A.jpeg
    130,7 KB · Görüntüleme: 52
Son testim daha silik ama çizgi gitmedi c den daha koyu ve aynı eşitlikte degil yani
Canım c den daha koyuysa pik devam ediyordur 2-3 gün devam edebiliyormuş. Benim de 1. gün t c den daha koyuydu 2. Gün eşitlerdi 3. Gün tamamen silikti. 2. Gün mü 3. Gün mü çatladı bilmiyorum. Değerlendir gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…