-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.101
Herkes t daha koyuyken diyor bi de silikleşmeye yakında yapın diyorlar iki türlü bi gün arayla gibi ama iştw ben mesela hiç o t çizgiyi c ‘den koyu yakalayamadım yumurtlama belkide sağlıklı olmuyordu ben adet oldum bugün itibarı gene ve bende ovulasyonla takip ediyordum sadece çift çizgi her gördüğümde denedim ama olmadı işte demek yumurtlama tam olmadı t c den koyu olmalı gerçektende belkide bilmiyorum bence bu ay sen hamile kalacaksın öyle hissetttim inşallah
Herkes t daha koyuyken diyor bi de silikleşmeye yakında yapın diyorlar iki türlü bi gün arayla gibi ama iştw ben mesela hiç o t çizgiyi c ‘den koyu yakalayamadım yumurtlama belkide sağlıklı olmuyordu ben adet oldum bugün itibarı gene ve bende ovulasyonla takip ediyordum sadece çift çizgi her gördüğümde denedim ama olmadı işte demek yumurtlama tam olmadı t c den koyu olmalı gerçektende belkide bilmiyorum bence bu ay sen hamile kalacaksın öyle hissetttim inşallah
Kızlar merhaba, bugün adetim bitiminden sonraki ilk gün ve ovülasyon testinde T çizgisi C kadar koyu olmasa da yine de epey koyu çıktı. Geçen ay yaptığım ovulasyon da böyle değildi adetten hemen sonraki günler silikti farklı bir marka kullanmıştım ama o zaman. Bu normal mi ya acaba
Benim geçen ay ki testlerim bu şekilde değildi ama adetten sonraki gün aşırı silikti ve pik olduğunda çok koyu bi renkle belli olmuştu. Ama şimdi adetim yeni bitti bu pik değildir zaten de neden bu kadar koyu çıktı anlam veremedim.Benimde 2 ayım böyle koyuluktaydı ve ben bunları pik sanıyordum belkide öyleydi emin degilim 3 aydır takip ediyorum testle ilk defa t inanılmaz koyuydu demekki her ay yumurta yeterli olgunluga gelmiyor diye düşünüyorum
Yaaa öylede olabiliyor muymuş adetten hemen sonra bunu bilmiyordum hiç ben normalde ovülasyonu da adet hemen bitince yapmıyordum bugün bi deneyim dedimBenimde bu ay adetin ilk günü koyuydu 2.gun daha koyu ve üçüncü günü silikti demek erken yumurtlama olacak
Benim geçen ay ki testlerim bu şekilde değildi ama adetten sonraki gün aşırı silikti ve pik olduğunda çok koyu bi renkle belli olmuştu. Ama şimdi adetim yeni bitti bu pik değildir zaten de neden bu kadar koyu çıktı anlam veremedim.
İnşallah öyledir bir kere hormon testi verdiğimde Lh değerim sınırın çok az üstünde çıkmıştı. Doktor normal olabilir arada demişti ama. Umarım yine ondan değildiracaba erken mi yumurtlayacaksın
Evet canım benim de aynı şekilde kaybım varSende mi kaybettin canım
Çok üzüldüm Rabbim cümlemize sabır versin gecmiyor acısı bir türlü. Topiği baştan sona okuyamadım o yüzden detayları bilmiyorum.Evet canım benim de aynı şekilde kaybım var
Geçmiyor acısı aynen öyle hep içinde bi yerlerde kalıyorÇok üzüldüm Rabbim cümlemize sabır versin gecmiyor acısı bir türlü. Topiği baştan sona okuyamadım o yüzden detayları bilmiyorum.
aynı testi kullanıyoruz. Hayır canım gayet normal pik değil zaten pik için eşit koyulukta ya da daha fazla koyu olması lazım t çizgisinin. Sıvı alımına dikkat ederek aynı saatte yapmaya devam etKızlar merhaba adetim 22snde bitti kaç gündür ovülasyon testi yapıyorum bu şekilde çıkıyor inceleyip bilgi verebilirmisiniz ? Yani bu şekilde tuhaf değil mi ?Eki Görüntüle 3341946 Eki Görüntüle 3341947
Cok teşekkür ederim canım çok saol ben yapmaya devam edeyim ozamanaynı testi kullanıyoruz. Hayır canım gayet normal pik değil zaten pik için eşit koyulukta ya da daha fazla koyu olması lazım t çizgisinin. Sıvı alımına dikkat ederek aynı saatte yapmaya devam et
aynen :) inş çift çizgileri görürüz bu ayyyyCok teşekkür ederim canım çok saol ben yapmaya devam edeyim ozaman
pik olan testler aynı saatlerde mi yapıldı? saat fark ettiriyor, sıvı alımı vsBen pik gördüm ama hala çatlama olmadı normalmi size kızlar
İnsallah Allahım duysun sesimiziaynen :) inş çift çizgileri görürüz bu ayyyy
Evet evet aynı saatte yapıldı sıvıya dikkat ettim hatta aynı gün hem sabah hem akşam yaptım t çizgisi rengi soldu ama silikleşmedi hiç çatlama olmamış gibipik olan testler aynı saatlerde mi yapıldı? saat fark ettiriyor, sıvı alımı vs
Canım c den daha koyuysa pik devam ediyordur 2-3 gün devam edebiliyormuş. Benim de 1. gün t c den daha koyuydu 2. Gün eşitlerdi 3. Gün tamamen silikti. 2. Gün mü 3. Gün mü çatladı bilmiyorum. Değerlendir gitsinSon testim daha silik ama çizgi gitmedi c den daha koyu ve aynı eşitlikte degil yani
Aynı senin gibiydi benim de bu aradaBen pik gördüm ama hala çatlama olmadı normalmi size kızlar