- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #3.181
Bende rahim filminden sonra umitlenmistim kuzm 3 ay oldu cektireli ama sonuc husranOkudugum kadarıyla kist degil ama rahimdeki polip genelde engelmiş alıyorlarmış ben doktorla görüşmedim henüz açıkcası doktorla görüşmeye bile zaman verdim panik yapmamak adına bana rahim filminden sonra bekliyoruz gebelik oluşabiliyor dedi bende bekledim önümüzdeki hafta görüşücem inşallah doktor araştırıyorum
aşılama nasıl oluyordu ignelerle çatlama falandı dimi
benim rahim girişinde aşağıda 5mm bi polip varmış. 3doktorda sıkıntı çıkarmayacak bi yerde dedi. ama bi tanesi ne olur ne olmaz alalım dedi. aldırmadam henüz.martta tüp bebek için gittiğim doktor alalım derse aldıracağım.Okudugum kadarıyla kist degil ama rahimdeki polip genelde engelmiş alıyorlarmış ben doktorla görüşmedim henüz açıkcası doktorla görüşmeye bile zaman verdim panik yapmamak adına bana rahim filminden sonra bekliyoruz gebelik oluşabiliyor dedi bende bekledim önümüzdeki hafta görüşücem inşallah doktor araştırıyorum
aşılama nasıl oluyordu ignelerle çatlama falandı dimi
Martta tup bebek mi dusunuyorsun olmazsa kuzubenim rahim girişinde aşağıda 5mm bi polip varmış. 3doktorda sıkıntı çıkarmayacak bi yerde dedi. ama bi tanesi ne olur ne olmaz alalım dedi. aldırmadam henüz.martta tüp bebek için gittiğim doktor alalım derse aldıracağım.
evet martta düşünüyorum olmazsa. ama inşallah gerek kalmaz da bu ay hamile olurum. oluruz. amin.Martta tup bebek mi dusunuyorsun olmazsa kuzu
Bende aşılama dusunmeye basladm hatta h.sonu doktoruma gidecegim sureci soracagmm
Bende rahim filminden sonra umitlenmistim kuzm 3 ay oldu cektireli ama sonuc husran
Insallah icine sinen bir doktor bulursun
Aşılama da igne ile yumurtalari buyutup catlatiyorlar sonra esinden sperm alıp sana transfer ediyorlar
benim rahim girişinde aşağıda 5mm bi polip varmış. 3doktorda sıkıntı çıkarmayacak bi yerde dedi. ama bi tanesi ne olur ne olmaz alalım dedi. aldırmadam henüz.martta tüp bebek için gittiğim doktor alalım derse aldıracağım.
ben 2 farklı özel hastane (medipol-başarı) bir de özel muayenehaneye gittim. ama tüp bebek için çevre hastanesine gidicem. henüz gitmedim ona hiç.İnşallah benim öyle bir yerdedir benimde
4çarpı 6 mm tabi neresinde tam bilemiyorm ama başka grupta görmüştüm polip olan çogu kişide ameliyat etmişler tüp bebekte problem olmaması adına
Hangi doktorla görüşüyorsun canım
Ah kuzucum aminn amin insallah yaaevet martta düşünüyorum olmazsa. ama inşallah gerek kalmaz da bu ay hamile olurum. oluruz. amin.
Allah yardımcmz olsun bebeim vallaTabi ki herşeyden umutlanmamız gibi dedigin gibi bende dedimki rahim filmi çekildim bekliyim belki olur Allah yardımcımız olsun
Bende aşılama deneyebilirsin gibi bende denicem çok vakit kaybetmekten korkuyorum açıkcası
ben 2 farklı özel hastane (medipol-başarı) bir de özel muayenehaneye gittim. ama tüp bebek için çevre hastanesine gidicem. henüz gitmedim ona hiç.
Allah yardımcmz olsun bebeim valla
Bakalm ben deneyeyim yazarm size gelismeleri kizz
gonca hanımı duydum ama gitmedim. feride hanıma gittim aylarca memnun kalmadım. zaten uzun süre yumurta kontrolü yaptık onunla. ne eşimden test istedi ne rahim filmi. tabi yeni evliydim ona giderken yüksek ihtimal ağırdan aldı. ama o dönem eşimde sorun varmış ben kendim eşime dedim sana test yaptıralım diye. şimdi bi sorun yok eşimde . bunlar bahane tabi olmayacağı varmış şimdi bile olmadı. 13 ay olduBende medipolde gonca hanımla görüşücem memnun kaldınmı peki sevinç hanımdan memnun kalmamıştım çevre hastanesini duymuştm iyi diye tüp bebekte
Oyle be kuzummAmin canım benim inşallah bu ay olur ne diyim dua etmekten başka şansımız yok
gonca hanımı duydum ama gitmedim. feride hanıma gittim aylarca memnun kalmadım. zaten uzun süre yumurta kontrolü yaptık onunla. ne eşimden test istedi ne rahim filmi. tabi yeni evliydim ona giderken yüksek ihtimal ağırdan aldı. ama o dönem eşimde sorun varmış ben kendim eşime dedim sana test yaptıralım diye. şimdi bi sorun yok eşimde . bunlar bahane tabi olmayacağı varmış şimdi bile olmadı. 13 ay oldu
teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olsun. eve gonca hanım tüp bebek direktÖyle tabi ama insan sanırım hassas oldugu için daha hassas ilgi bekliyor doktorlarda ne yazıkki bunu yapmıyor :) gonca hanım tüp bebek direk sanırım hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
Evet çatlama olmuşTestlerim bu şekilde
Benim anladığım kadarıyla bugün pik