Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy evet aynısııı demekki normalmiş bu da 😂 inşallah bu ay bizimde tutar ya 😊 yumurtlaması ayrı dert çatlaması ayrı
Evet canım ya bende senin gibi 23 mi 24 mü çatladı anlamadım koyuydu çünkü 23 de.19-21-22-24 değerlendirebildim. Sonra da grip oldum zaten beklemedeyim artık 🤣

Herkese selamlar kızlar.yazılanları okuyorum daa şu ovl.testleri hepimizin kafasını karıstırıyor heee
Hatta daha da strese sokuyor
2 gunde bir duzenli iliski yaşasak belki de daha rahat oluruz
Benimde reglim bitti 2 kere yaptm ovls.bir daha bıraktm valla
Daha cok stres oldum cunku
Hepimiz insallah güzel haberler alırz 2024 e girmeden🙏

Herkese selamlar kızlar.yazılanları okuyorum daa şu ovl.testleri hepimizin kafasını karıstırıyor heee
Hatta daha da strese sokuyor
2 gunde bir duzenli iliski yaşasak belki de daha rahat oluruz
Benimde reglim bitti 2 kere yaptm ovls.bir daha bıraktm valla
Daha cok stres oldum cunku
Hepimiz insallah güzel haberler alırz 2024 e girmeden🙏
Amin inşallah evet strese giriyor insan

sağol darısı inşallah sizlerin başına...rabbim sizlerede sundursun..mücadeleyi sakın bırakmayın ve oluruna bırakın allah nasip edeceği zamanı biliyor onu bekleyin sadece.sabır dua tevekkül en güzeli..:) ben çok dua ettim sizlerede ediyorum
Çok amin cook güzelimm
Allah razı olsun
Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin
Evet Rabbim kararlıyor gerçekten de

Arkadaşlar merhaba benimde bat 1 2 gün kaldı sabah ikinci idrarla ama maalesef negatif regl olmayı bekliyorum başka doktora gideceğim hsg isteyeceğim. :KK43:

Merhaba arkadaşlar benim pikim uzun mu sürmüş? Birde 12sinde de olmuş gibi görünmüyor mu?

Eklentiler

• 20231122_225919.jpg
    20231122_225919.jpg
    162,8 KB · Görüntüleme: 39
Canım benimde aylardır öyleydi kendimce pik sandıklarım degilmiş 3 ay sonra resmen t c den daha koyu ilk defa oldu eczaneci tam koyu olmadanda sayılır dedi bende öyle sanıyordum ama bazen 2 ay sonrada olabiliyor
Canım o koyu olduğu an denedin mi hamile misin hangi testi kullanıyorsun

X