- Konu Sahibi sehribann16
- #3.121
Aynı senin gibiydi benim de bu arada
Ayy evet aynısııı demekki normalmiş bu da inşallah bu ay bizimde tutar ya yumurtlaması ayrı dert çatlaması ayrı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı senin gibiydi benim de bu arada
Evet canım ya bende senin gibi 23 mi 24 mü çatladı anlamadım koyuydu çünkü 23 de.19-21-22-24 değerlendirebildim. Sonra da grip oldum zaten beklemedeyim artıkAyy evet aynısııı demekki normalmiş bu da inşallah bu ay bizimde tutar ya yumurtlaması ayrı dert çatlaması ayrı
Tebrikklerrrrr masallah yaKızlar bu ne demektir gebelik testim diğer çizgi silik
Hadi insallah tutar sekerimBenim ilk defa iki çizgi bu kadar eşit rengi aynı çıktı ben acaba geçen aylarda yumurtlamamış mıydım tam pazartesi doktorla görüşücekken bu ay ümitlendim son denememi yapıcam
birde kaliteli mii acaba? Oda bir dert sekerim tek bunlar olsa keskeAyy evet aynısııı demekki normalmiş bu da inşallah bu ay bizimde tutar ya yumurtlaması ayrı dert çatlaması ayrı
Amin inşallah evet strese giriyor insanHerkese selamlar kızlar.yazılanları okuyorum daa şu ovl.testleri hepimizin kafasını karıstırıyor heee
Hatta daha da strese sokuyor
2 gunde bir duzenli iliski yaşasak belki de daha rahat oluruz
Benimde reglim bitti 2 kere yaptm ovls.bir daha bıraktm valla
Daha cok stres oldum cunku
Hepimiz insallah güzel haberler alırz 2024 e girmeden
Strese bagli olmadigini dusunuyorum artk ben ama iste elimizde degilllAmin inşallah evet strese giriyor insan
Bende yoktum bir kac gundurBu topik acayip sessizlesti sanki
sağol darısı inşallah sizlerin başına...rabbim sizlerede sundursun..mücadeleyi sakın bırakmayın ve oluruna bırakın allah nasip edeceği zamanı biliyor onu bekleyin sadece.sabır dua tevekkül en güzeli..:) ben çok dua ettim sizlerede ediyorum:Tebrikklerrrrr masallah ya
Çok amin cook güzelimmsağol darısı inşallah sizlerin başına...rabbim sizlerede sundursun..mücadeleyi sakın bırakmayın ve oluruna bırakın allah nasip edeceği zamanı biliyor onu bekleyin sadece.sabır dua tevekkül en güzeli..:) ben çok dua ettim sizlerede ediyorum
canım bu testler kuruyunca hep koyulaşıyor sen yaptığın da ilk 5 ile 10 dakikada çıkan sonucu baz alacaksın ozaman da böyle koyumuydu birde sende pcos var mı ozaman da böyle olabiliyormuşMerhaba arkadaşlar benim pikim uzun mu sürmüş? Birde 12sinde de olmuş gibi görünmüyor mu?
Oyy kuzumm kıyamam yaaa denk gelemedik
Evet pcos var, ilk dakikada hatta c den önce göründü t çizgisi 20sinden sonra olanlardacanım bu testler kuruyunca hep koyulaşıyor sen yaptığın da ilk 5 ile 10 dakikada çıkan sonucu baz alacaksın ozaman da böyle koyumuydu birde sende pcos var mı ozaman da böyle olabiliyormuş
Canım o koyu olduğu an denedin mi hamile misin hangi testi kullanıyorsunCanım benimde aylardır öyleydi kendimce pik sandıklarım degilmiş 3 ay sonra resmen t c den daha koyu ilk defa oldu eczaneci tam koyu olmadanda sayılır dedi bende öyle sanıyordum ama bazen 2 ay sonrada olabiliyor