Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar uygulamaya göre 5 aralık bat. Yumurta çatlamasına göre 9 aralık. Regle daha çok var ama benim regl olacak gibi bir ağrım başladı bugün. Bir yandan ishal oldum. Her belirtiyi gebeliğe yoruyoruz evet ama böyle şeyler yaşayanınız var mı ya?

nasıl peki acılı bir işlem mi eğer kabul ederse doktor ben fakülte hastanesinde çekileceğim özellerde çok pahalı

Hiç degil hemde ben anestesiz oldum canımda tatlıdır hiç hissetmedim bile bana doktor önce tahlil verdi sonra yapalım dedi ama ben direk hsg çektirdim sürekli beklemek çok yorucu geldi

Kızlar uygulamaya göre 5 aralık bat. Yumurta çatlamasına göre 9 aralık. Regle daha çok var ama benim regl olacak gibi bir ağrım başladı bugün. Bir yandan ishal oldum. Her belirtiyi gebeliğe yoruyoruz evet ama böyle şeyler yaşayanınız var mı ya?

İnşallah bebiştir başıma hiç gelmedi ama ne zaman başım agrısa ben regl oldum hep 1 hafta önceden başlar agrılarım

Gittim bebeim butun testler,rahim filmi sperm ornegi falan temiz cıktı sukur
Doktor da bana klomen verdi
2 ay kullandım onu da bir sonuc alamadım
Suan kafamiza gore takıliyoruz🤭

Ohh çok şükür benim polip çıktı kist çıktı 😂 benim bi sürü şey var en azından tertemizmiş senin ne güzel peki tüp bebek vs yönlendiriyorlarmı sana mı bırakıyorlar

bi sorum daha olacak canım :) hangi gün çekiyorlar araştırdığım kadarı ile adet bitiminin 3 günü falan diyorlardı bir de film çekildikten sonra korunmak gerekli dedim senin doktorun

Canım ben daha yeni çekildim echomarda 3 bindi çektireli 2 hafta oldu daha regl 7. Gününde çektiler öyleymiş

Ohh çok şükür benim polip çıktı kist çıktı 😂 benim bi sürü şey var en azından tertemizmiş senin ne güzel peki tüp bebek vs yönlendiriyorlarmı sana mı bırakıyorlar
Daha yonlendirmediler kuzu ama bende acaba asilama falan mı yaptrsam diyorum bazen
peki cikan polipler kistler hamile kalmana engelmi ki

İnşallah bebiştir başıma hiç gelmedi ama ne zaman başım agrısa ben regl oldum hep 1 hafta önceden başlar agrılarım
bilmiyorum ki canım hiç ümidim yok ama niyeyse ovülasyonla denediğimiz ilk aydı. Var gibi bir hissiyatım da yok. İnş allah aratmaz çünkü zaten eşim zor ikna oldu bu bebek mevzusuna burada okuduklarımı gördükçe tedavi süreci falan olsa hiç istemez :KK43: inş uğraştırmadan olur ne diyim

bilmiyorum ki canım hiç ümidim yok ama niyeyse ovülasyonla denediğimiz ilk aydı. Var gibi bir hissiyatım da yok. İnş allah aratmaz çünkü zaten eşim zor ikna oldu bu bebek mevzusuna burada okuduklarımı gördükçe tedavi süreci falan olsa hiç istemez :KK43: inş uğraştırmadan olur ne diyim

Yanlış anlamadım dimi canım eşin bebek konusunda isteksiz sanırım benim eşim istekli ama dedigin gibi o da istekli olmasına ragmen onada çok zor geliyor ugraşmak bana sürekli okuyorm diye laf eder sürekli 😶

Yanlış anlamadım dimi canım eşin bebek konusunda isteksiz sanırım benim eşim istekli ama dedigin gibi o da istekli olmasına ragmen onada çok zor geliyor ugraşmak bana sürekli okuyorm diye laf eder sürekli 😶
ben echomar şişli de ocak ayında 2100 e çektirdim. fiyatlar artmış baya

Sürekli artıyor zaten Allah hiçbirşeyi aratmasın testler tahliller bile çok pahalı

Merhabalar . Öncelikli gebelik varsa hayırlı olsun canım. Belirtileriniz var mıydı. Bilgi verir misiniz 🥰
Merhabalar . Öncelikli gebelik varsa hayırlı olsun canım. Belirtileriniz var mıydı. Bilgi verir misiniz 🥰

Yok canım gebelik yani daha dogru bat 9 gün var test yapmadım çift çıkma sebebini henüz anlayamadım ama üstündede durmuyorum artık hayırlısı dedim geçtiö

Daha yonlendirmediler kuzu ama bende acaba asilama falan mı yaptrsam diyorum bazen
peki cikan polipler kistler hamile kalmana engelmi ki

Okudugum kadarıyla kist degil ama rahimdeki polip genelde engelmiş alıyorlarmış ben doktorla görüşmedim henüz açıkcası doktorla görüşmeye bile zaman verdim panik yapmamak adına bana rahim filminden sonra bekliyoruz gebelik oluşabiliyor dedi bende bekledim önümüzdeki hafta görüşücem inşallah doktor araştırıyorum

aşılama nasıl oluyordu ignelerle çatlama falandı dimi

X