Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar son beş gün adetime hiçbir belirti yok ara ara kasıklarımda batma hissi dışında :) belirti aramak normal mi bilmiyorum ama adetim gecikirse test yapacağım daha erkeni kalbim kaldırmayacak :)
Merhabaaaa 5 gun test yapmak icin erken bi sure evet canm enn iyisi tabi gecikme gorunce yapmak:))
Hadi hayırlı haberler inşallah

Amin canımmmmm gerçekten ben artık tüp bebek grubuna geçmeye karar verdim ama burayıda bırakamadım okuyunca gördüm inanılmaz etkilendim Allah saglıcakla kucagına alsın inşallah
Aminn cok teşekkür ettim canım rabbim seninde bu zorlu sürecini kolaylastirsin inşallah tez vakitte sonuclandirsin kucağını doldursun

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza çokta bilmiyorum aslında buradki konuları takip etmeyi falan :) benide ekler ve yardımcı olurmusunuz sat :03/10 bat: 01/11 ovulasyon testi kullanıyorum 2 gün boyunda pik gördüm bugün hafif silikleşmeye başladı destek lütfen :)

Ayy tesekkur ederim canım allah hepinizede boyle bi haber vermeyi nasip etsin inşallah
Aminn bitanemm insallahhhh
Kader her yerden vurdu ısrarla kan vermeme izin vermiyor hayatsağlık ocagini bekliycem yine inşallah hemen çıkar ailelere haberi vermek istiyoruz bugun eşim duramıyor
Kader sana güldü güldü sekerim bak evladını gönderdi:) öyle dusun
Ayy esinde haklı tabi kendince soylemek ister
Ama nasip olursa bana şayet ben keseyi görmeden ailelere soylemeyi dusunmuyorum.
Oyle valla kuzu
Merhaba canmm hoşgeldinnn:))
Ekler sehri seni de
Bu gunleri degerlendirmeye bak beybisi

Hoşbuldumm herkes farklı bişey söylüyor canım biri diyordu pik gördüğün gün önemli biri diyorki çatladığı gün önemli anlamadım bende bir türlü

Bu erken gebelik testleri ne kadar doğru acaba adetten kaç gün öncesi uygulanabilir gerçek sonuç için

Benim öyle oldu galiba o zmn ne yapmak lazım bilginiz varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…