- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.761
Merhabaaaa 5 gun test yapmak icin erken bi sure evet canm enn iyisi tabi gecikme gorunce yapmak:))kızlar son beş gün adetime hiçbir belirti yok ara ara kasıklarımda batma hissi dışında :) belirti aramak normal mi bilmiyorum ama adetim gecikirse test yapacağım daha erkeni kalbim kaldırmayacak :)
Ayy tesekkur ederim canım allah hepinizede boyle bi haber vermeyi nasip etsin inşallahYaaaaaaaaa bayıldmmmm harikaa olmus kuzummmm
Kader her yerden vurdu ısrarla kan vermeme izin vermiyor hayatAnaaa demeee şansa baktmm kuzu artk icimz rahat ama geç olsun güç olmasn napalm:)
Buralarda olucam surekli canım hep dualarimdasiniz haberi aldım ağlaya ağlaya sizlere dua ett rabbim kabul etsin inşallah sizede yaşatsın bu guzelligi
Allah sanada isteyen herkese de nasip etsin inşallah canım böyle haberler insana umut oluyor banada hep oyle olurduAyy resmen umut ışıgı oldun tebrik ederim gözlerim doldu
Allah sanada isteyen herkese de nasip etsin inşallah canım böyle haberler insana umut oluyor banada hep oyle olurdu
Aminn cok teşekkür ettim canım rabbim seninde bu zorlu sürecini kolaylastirsin inşallah tez vakitte sonuclandirsin kucağını doldursunAmin canımmmmm gerçekten ben artık tüp bebek grubuna geçmeye karar verdim ama burayıda bırakamadım okuyunca gördüm inanılmaz etkilendim Allah saglıcakla kucagına alsın inşallah
Hadi yaaMaleseff oldum bebeimtisekkurler guzel dileklerin icin:)
Ay ya ne güzelll
Aminn bitanemm insallahhhhAyy tesekkur ederim canım allah hepinizede boyle bi haber vermeyi nasip etsin inşallah
Kader sana güldü güldü sekerim bak evladını gönderdi:) öyle dusunKader her yerden vurdu ısrarla kan vermeme izin vermiyor hayatsağlık ocagini bekliycem yine inşallah hemen çıkar ailelere haberi vermek istiyoruz bugun eşim duramıyor
Oyle valla kuzuHadi yaa
Merhaba canmm hoşgeldinnn:))Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza çokta bilmiyorum aslında buradki konuları takip etmeyi falan :) benide ekler ve yardımcı olurmusunuz sat :03/10 bat: 01/11 ovulasyon testi kullanıyorum 2 gün boyunda pik gördüm bugün hafif silikleşmeye başladı destek lütfen :)
HoşbuldummAminn bitanemm insallahhhh
Kader sana güldü güldü sekerim bak evladını gönderdi:) öyle dusun
Ayy esinde haklı tabi kendince soylemek ister
Ama nasip olursa bana şayet ben keseyi görmeden ailelere soylemeyi dusunmuyorum.
Oyle valla kuzu
Merhaba canmm hoşgeldinnn:))
Ekler sehri seni de
Bu gunleri degerlendirmeye bak beybisi
Ay canım benim çok çok sevindim
Eewe bunda sanki hicc cizgi yok 1 tane bile
ADETİME 2 gün kaldı sol.kasigim ağrıyo dün sabah test yaptım negatif çıktı yunurtlama döneminde olmadı ağrı neden acaba ağrıyo şu an adet agrisida değil tek taraflıEewe bunda sanki hicc cizgi yok 1 tane bile
Bebeim pik gordugun gun ,öncesi,ve sonrası onemli yanii aslnda en mantklisi 2 gunde bir iliski:))Hoşbuldummherkes farklı bişey söylüyor canım biri diyordu pik gördüğün gün önemli biri diyorki çatladığı gün önemli anlamadım bende bir türlü
Insallah geç döllenme olmustur ve bebis tutunuyordur sana onun agrisdr canmADETİME 2 gün kaldı sol.kasigim ağrıyo dün sabah test yaptım negatif çıktı yunurtlama döneminde olmadı ağrı neden acaba ağrıyo şu an adet agrisida değil tek taraflı
Yumurtalamadan 12 gün geçti bugün inşallah öyledirInsallah geç döllenme olmustur ve bebis tutunuyordur sana onun agrisdr canm
Inşallah cnm nasip bakalımOlsun canım tamam tek bir günü değerlendirip hamile kalanlar var şans bakalım sende tutacak mi
Benim öyle oldu galiba o zmn ne yapmak lazım bilginiz varmiÇok örneği olmasa da bazen 2 defa yumurtlama zamanı olabiliyor genellikle pcoslarda ondan sebep olabilir veya test bozuk olduğu için de olabilir bizim o zaman yapacağımız şey ne olur olmaz diyip tekrar pik olursa tekrar o günleri değerlendirmek :)