Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim testime de bi bakarmisiniz

Dün pik görmüştüm öğlen resimde ekledim
Dün akşam tekrar yapmıştım çizgi hafif siliklesmisti bugünkü yaptığım ovu testini de ekliyorum şu şekilde sondaki foto bugüne ait. Yani yumurta çatlamaya mi başlamış ? Hala şansım devam ediyor demek bu değil mi ?

Eklentiler

• 20231116_150634.jpg
    20231116_150634.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 20231116_150634.jpg
    20231116_150634.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 20231117_180645.jpg
    20231117_180645.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar benim testime de bi bakarmisiniz

Dün pik görmüştüm öğlen resimde ekledim
Dün akşam tekrar yapmıştım çizgi hafif siliklesmisti bugünkü yaptığım ovu testini de ekliyorum şu şekilde sondaki foto bugüne ait. Yani yumurta çatlamaya mi başlamış ? Hala şansım devam ediyor demek bu değil mi ?
Peki pik gördüğünüz gün değerlendirdiniz mi ? Hayırsa Bu akşam değerlendirin birşey kaybetmezsiniz en azından olmazsa en azından yumurtlama sürecinizi görmüş olmuştunuz bi sonra ki ay daha bilinçli yol alırsınız ..

Bence teste devam canım bence hala aynı koyulukta değiller bence pik değiş daha bilemedim pikse de daha bunun çatlaması var değerlendir bu günleri 😊

Kaçırdım mı şimdi ben yumurtlama zamanını iki gün öncesi mi değerlendirecektik offffff ya ama leke leke gelmeye devam ediyordu söküldüğü zamandan sayarsam daha bugün 8. Gün
Bence teste devam canım bence hala aynı koyulukta değiller bence pik değiş daha bilemedim pikse de daha bunun çatlaması var değerlendir bu günleri 😊

Ayy evet pik nedir bilmezdim nezamanlar olması gerektiğini bilmezdim burda sizler sayesinde öğrendim allah hepinizin kucağını doldursun inşallah 🤲🏻🥰ben 3 aydir deniyordum ama ilk 2 ayı saymıyorum bile cunku gelişi güzel denemiştim ustune düşmemişti yumurtlama günlerine dikkat etmemiştim ovulasyonla denediğim ilk ay oldu allahin izniyle eminde konusmiyim kan çıksın da yarın kesinlessin😂
Ovulasyon bende 2 aydır deniyorumda bu ay ikinci ay yani. Hangi günleri değerlendirdiniz acaba? Pik gününü ve sonraki 2 günü mu ?

Selam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE 🌸💗💗💕🦋

İSİM SAT BAT🤰🏻🌸
@mormnekse 👣💌
sehribann16 sehribann16 3 Kasım30 Kasım
@nilda212125 Ekim22 Kasım
@Snnn0 👣💌
@Blue881620 Ekim17 Kasım
Z zingarina10 6 Ekim3 Kasım
@Blue_girll7 Ekim6 Kasım
@Manolya-10 Ekim14 Kasım
@gunesligun272710 Ekim10 Kasım
@umha2 Kasım30 Kasım
@cndg14 Ekim10 Kasım
@Morkide27 Ekim27 Kasım
U umudunuyitrme 👣💌
@VERA8815 Ekim11 Kasım
@adamsu27 Eylül8 Ekim
@ikikedibirdeli19 Ekim15 Kasım
@Gksu21 👣💌
@cilek gezegeni608 Ekim8 Kasım
@hacer kahraman12 Ekim10 Kasım
@ugurbrvn20 Ekim15 Kasım
@hicmiyimbilmemkineyim13 Ekim11 Kasım
@minikbikusumolsa18 Ekim17 Kasım
@cebellato18 Ekim15 Kasım
@sevgisaygidan18 Ekim15 Kasım
@MuciZem_ms31 Ekim30 Kasım
@zey091012 Kasım10 Aralık
@sonsuzaskk28 Ekim26 Kasım
Bat ne oluyo acaba

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza çokta bilmiyorum aslında buradki konuları takip etmeyi falan :) benide ekler ve yardımcı olurmusunuz sat :03/10 bat: 01/11 ovulasyon testi kullanıyorum 2 gün boyunda pik gördüm bugün hafif silikleşmeye başladı destek lütfen :)
Canım yanlış yazmışsın sat olduğun adet tarihi bat da olacağın adet tarihi

Ay canım benim çok çok sevindim 🥹Hayırlı olsun ne kadarlık olmuş bebis😍Darısı isteyen herkese olsun inşallah 🤲🏻
Tesekkur ederim canımm henuz doktor kontrolü olmadi pazartesi inşallah nekadarlik olduğunu öğrenicez🥰
Ovulasyon bende 2 aydır deniyorumda bu ay ikinci ay yani. Hangi günleri değerlendirdiniz acaba? Pik gününü ve sonraki 2 günü mu ?
Benim erken yumurtlama oldu adetim bitti 5.ci gün pik oldu canım ondan 2 gün öncesini değerlendirmiştik pik gününü bide ertesi günü değerlendirdik toplamda 4 gün canim🥰

Ben geçen ay çok geç yumurtladım tam 24.gün pik oldu. Bu ay da 9.gün adetinin 1.gününü ilk gün sayınca 9.gün piki gördüm sizde de benim gibi erken olmuş sanırım değil mi ?
Evet canım adetimin ilk gününden sayarsam benimde 11 ci gün pik olmuştu erken yumurtlama olunca bence daha iyi adete kadar bebek daha iyi tutunabiliyo

Aminn bitanemm insallahhhh

Kader sana güldü güldü sekerim bak evladını gönderdi:) öyle dusun🤩🧿
Ayy esinde haklı tabi kendince soylemek ister
Ama nasip olursa bana şayet ben keseyi görmeden ailelere soylemeyi dusunmuyorum.

Oyle valla kuzu

Merhaba canmm hoşgeldinnn:))
Ekler sehri seni de🤩
Bu gunleri degerlendirmeye bak beybisi
Eşimin cenesi durmaz o benden gizli herkese söyler kendide soylemezsek ben soylicem dedi zaten😂yoksa bende keseyi görmeden söylemek istemiyordum mecbur kaldım sürpriz yapmak istediğimiz için 😂😂

Tesekkur ederim canımm henuz doktor kontrolü olmadi pazartesi inşallah nekadarlik olduğunu öğrenicez🥰

Benim erken yumurtlama oldu adetim bitti 5.ci gün pik oldu canım ondan 2 gün öncesini değerlendirmiştik pik gününü bide ertesi günü değerlendirdik toplamda 4 gün canim🥰
Cnm hayırlı olsun inşallah çok sevindim senin adına. 2 seferdir ovulasyon kullanıyorum bende bu ay benimde erken oldu senin gibi cnm erken yumurtlama yani adetim bitti 5.gün bende pik gördüm. Pikten önceki günleri degerlendiremedim hiç ovulasyon testi kargodaydı gelir gelmez yaptım ve hemen ilk testte pik gördüm sok oldum 😂 geçen ay da geç yumurtlama olmuştu çok beklemiştim. Pik gününü değerlendirdim ve ertesi günü bakalım kısmet

Evet canım adetimin ilk gününden sayarsam benimde 11 ci gün pik olmuştu erken yumurtlama olunca bence daha iyi adete kadar bebek daha iyi tutunabiliyo
Umarım bende hayırlı haber alabilirim cnm sen hamilesin sanırım senin adına sevindim 😊 darısı bana inşallah tam 1 sene oldu bu ayla birlikte bi türlü nasip olmadı. 2 aydır ovulasyon deniyorum bakalım kısmet 🤗 Ama bişey dikkatimi çekti hamile kalanların çoğu pikten önceki günleri değerlendirip hamile kaliyorlar. Sende önceki günleri de degerlendirmissin ben 2 seferdir öyle yapmadım ama bu seferde olmazsa diğer ay o şekilde deneyeceğim umarım tez vakitte hayırlı haber alabilmek nasip olur 😊

X