- 21 Ağustos 2023
- 479
- 236
- 26
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.801
Tesekkur ederim canım çok sagolCnm hayırlı olsun inşallah çok sevindim senin adına. 2 seferdir ovulasyon kullanıyorum bende bu ay benimde erken oldu senin gibi cnm erken yumurtlama yani adetim bitti 5.gün bende pik gördüm. Pikten önceki günleri degerlendiremedim hiç ovulasyon testi kargodaydı gelir gelmez yaptım ve hemen ilk testte pik gördüm sok oldumgeçen ay da geç yumurtlama olmuştu çok beklemiştim. Pik gününü değerlendirdim ve ertesi günü bakalım kısmet
Evet bi doktoru izlemiştim bende yumurtlamadan önceki 3 gun ilişki yaşarsanız hamile kalma ihtimali daha yüksek diyordu ama ben bu videoyu hamile kaldıktan sonra gördüm tabiUmarım bende hayırlı haber alabilirim cnm sen hamilesin sanırım senin adına sevindimdarısı bana inşallah tam 1 sene oldu bu ayla birlikte bi türlü nasip olmadı. 2 aydır ovulasyon deniyorum bakalım kısmet Ama bişey dikkatimi çekti hamile kalanların çoğu pikten önceki günleri değerlendirip hamile kaliyorlar. Sende önceki günleri de degerlendirmissin ben 2 seferdir öyle yapmadım ama bu seferde olmazsa diğer ay o şekilde deneyeceğim umarım tez vakitte hayırlı haber alabilmek nasip olur
Evet pik ve ertesini değerlendirdim cnm bugünü de degerlendiricem inşallah. Nasipse olur inşallah çok saol cnmTesekkur ederim canım çok sagololsun pik gününü ve ertesi günü degerlendirdiysen için rahat eder en azindan inşallah olur canım tutar seninde bu ay
Insallah nasibinde bu ay vardır da olur canım nedemek ben bisey yapmadim aklina takılan bisey oldugunda sorabilirsinEvet pik ve ertesini değerlendirdim cnm bugünü de degerlendiricem inşallah. Nasipse olur inşallah çok saol cnm
Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah cnm ne zamandır düşünüyorsunuz siz ? Bende bu ay olmazsa önümüzdeki ay muhakkak öyle yapicam cnmEvet bi doktoru izlemiştim bende yumurtlamadan önceki 3 gun ilişki yaşarsanız hamile kalma ihtimali daha yüksek diyordu ama ben bu videoyu hamile kaldıktan sonra gördüm tabişansıma bende bu ay öyle degerlendirmistim oldu cok sukur rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Saol cnm çok teşekkür ederimInsallah nasibinde bu ay vardır da olur canım nedemek ben bisey yapmadim aklina takılan bisey oldugunda sorabilirsin
Biz 3 aydir düşünüyorduk ilk iki ay bilinçsizce yumurtlama günlerini bile takip etmeden oldu ama bu ay ovulasyona başlayıp denemiştim şükür oldu rabbim herkese nasip etsin inşallahAllah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah cnm ne zamandır düşünüyorsunuz siz ? Bende bu ay olmazsa önümüzdeki ay muhakkak öyle yapicam cnm
Saol cnm çok teşekkür ederim
amin cnm inşallahBiz 3 aydir düşünüyorduk ilk iki ay bilinçsizce yumurtlama günlerini bile takip etmeden oldu ama bu ay ovulasyona başlayıp denemiştim şükür oldu rabbim herkese nasip etsin inşallah
Önemli değil canım benimEvet çok pardonsat 03/11 bat 01/12 olarak
Canım bence bu testler çokta doğru değil çünkü yazdığım günün ertesi günü dr gittim benim günler karıştı dünde yumurtlama vardı pik olmuştu diye baktığında daha yumurtlama yok o testi çöpe at dedi. Belkide o yüzden tutturamıyoruzBence teste devam canım bence hala aynı koyulukta değiller bence pik değiş daha bilemedim pikse de daha bunun çatlaması var değerlendir bu günleri
Bende en son bunu aldım bence bozuk bunlar ben perşembe bunda pik gördüm cuma doktora gittim dedim yumurtladım çok erken filan baktı daha yumurtlama yok o test bozuk at onları dediKızlar bat 23 Kasım şu an yeniden yumurtlamış olma ihtimalim var mı ? Bi kasıkta ağrı vardı bakayım dedim birde öncesi gebelik uygulamasına göre ovulasyon tarihi ile o zamanlar baktığım zamanlarda çift çizgi görmüştüm deneme yaptık ama bu çift çizgi görmem devam etti biraz azalmıştı sadece sonra bakamadım zaten şehir dışındaydık takip edemedim bugün eve gelip bi bakayım dedim böyle görünüyor neden acaba kasetler bozukmu labroquick markası Eki Görüntüle 3337430
Hangi testi kullanıyorsun markası nedirBende en son bunu aldım bence bozuk bunlar ben perşembe bunda pik gördüm cuma doktora gittim dedim yumurtladım çok erken filan baktı daha yumurtlama yok o test bozuk at onları dedi
Labroquick aldım işte en son daha perşembe geçti elime hemen yapmıştımHangi testi kullanıyorsun markası nedir
Hangi testi kullanıyorsun markası ned
Labroquick aldım işte en son daha perşembe geçti elime hemen yapmıştım
Güvenilir bir test diyorlar normal de ona ama hangisine inanacağımıza şaşırdık gerçektenLabroquick aldım işte en son daha perşembe geçti elime hemen yapmıştım
Eğer Zaten bu ayda hamile kalmamışsam başka marka test varmış onu alıp bakıcam innovita markası sanırım nasip o zaman ne olacak bakalımBende en son bunu aldım bence bozuk bunlar ben perşembe bunda pik gördüm cuma doktora gittim dedim yumurtladım çok erken filan baktı daha yumurtlama yok o test bozuk at onları dedi
Ben ikisini de kullandım hatta son ay her ikisini aynı anda kullandım ikisi de aynı gün pik oldu sadece yek fark ınnovita daha koyu daha belirgin oluyorEğer Zaten bu ayda hamile kalmamışsam başka marka test varmış onu alıp bakıcam innovita markası sanırım nasip o zaman ne olacak bakalım
Canım bende kesin doğru bulmuyorum zaten. Ben mesela hiç su içmesem bile günde 30 kere idrara çıkıyorum. Bu hormon idrarda herkesin farklı olabilir bence. 2 güne 1 ilişki olmasına dikkat etmek gerek her halükarda ya. Yumurtlama gördüm bırakayım ya da görmedim ilişkiyi bırakayım gibi düşünmemek gerekBende en son bunu aldım bence bozuk bunlar ben perşembe bunda pik gördüm cuma doktora gittim dedim yumurtladım çok erken filan baktı daha yumurtlama yok o test bozuk at onları dedi
Canımmm benim bat: 5 Aralık eklersin listeyeTamam canım ekliyorum