- 21 Aralık 2022
- 1.477
- 766
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.721
TEsadufen gordum canim kaçirmadin pozitif testin ikiside kirmizi bugunu degerlendr yarin tekrar ayni saate test yap ya pik yapcak (tcizgisi koyu olcak ) yada tamamen siliklescektir bazi kadinlar pik goremiyor unutma bilemezsin belki gece pik olcak pik demek yumurta cikti cikacak demek cift cifi gordugunde degerlendrmen lazim hayrli haberlerin olsunKaçırdım mı şimdi ben yumurtlama zamanını iki gün öncesi mi değerlendirecektik offffff ya ama leke leke gelmeye devam ediyordu söküldüğü zamandan sayarsam daha bugün 8. Gün
Amiiiiinnnnnnn canım yaaa aşırı sevindim geç buldum tez kaybettim seni şimdi sen buralara bakmazsın da kendini özletme gel bi selam ver taktik verKizlarrrrrrrr sonucum çıkmış gebelik görünüyor dedi doktorrr ayyy ben ağlıyorum şuan elim ayağım titriyo rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsinnnnn@Blue_girll @cndg sehribann16 Y yanasip52 Blue8816 @ugurbrvn
Tesekkur ederim canım benimAmiiiiinnnnnnn canım yaaa aşırı sevindim geç buldum tez kaybettim seni şimdi sen buralara bakmazsın da kendini özletme gel bi selam ver taktik ver
Olsun sen yaz yarın olmazsan hemenAhhhh be bebeim o kadar cok isterdim kiii oyle olmasini
Ama biliyorum taniyorum bedenimi bunlar regli agrisi,bebis olsa bu kadar agrı cektirmez
Yaaa keşke video izleyebilseydik tühAminn allah razi olsun canım benimm
Eşim akşam gec geliyor vallahi nasil sürpriz yapsam diye düşünüyorum fikir verin oda cok sevineceksağlık ocağı değerimi tam soylemedi son adetinle uyuşmuyor dedi galiba gec döllenme eşim gelsin akşam sürpriz yapicam sonrada acile gidip bidaha kan vericem değeri öğrenelim guzelce Rabbim sanada isteyen herkesede nasip etsin inşallah
Sağol kuzumm tamamTesekkur ederim canım benimyok yok buralardayım elimden geldikce yardımcı olucam sizlere canım etiket yaparsan görürüm mesajlarını sen sıkıştığın yerde yada yardım gerektigi yerde beni etiketle ben yardımcı olurum canım
Burayada video atılmıyor maalesef keske oyle bisey olsa da sizde görürdünüz kizlar bende cok merak ediyorumYaaa keşke video izleyebilseydik tüh
Burayada video atılmıyor maalesef keske oyle bisey olsa da sizde görürdünüz kizlar bende cok merak ediyorum
Olsun belki birgün görürüzEvet video çekeceğim ama sizler nasıl göreceksiniz ki keske gorebilseniz
O his bendede oldu oyle belirtilerim felan yoktu dedim kesin bu ayda olmadi canım benim göğüs ağrım felan hic yoktu kasiklarimda agri oluyodu ara ara sonra bu adetime yakın avuç içlerim yanmaya başlamıştı bide aşırı bel ağrım olmuştu canımAy kuzu ben de hamile miyim acaba içimde hiç his yok belirti falanda sende de böyle miydi ya aman bu ayda olmaz diye düşündüm mü ?
Belki canimOlsun belki birgün görürüz
MerhabaSelam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE
İSİM SAT BAT @mormnekse sehribann16 3 Kasım 30 Kasım @nilda2121 25 Ekim 22 Kasım @Snnn0 Blue8816 20 Ekim 17 Kasım @zingarina10 6 Ekim 3 Kasım @Blue_girll 7 Ekim 6 Kasım @Manolya- 10 Ekim 14 Kasım @gunesligun2727 10 Ekim 10 Kasım @umha 2 Kasım 30 Kasım @cndg 14 Ekim 10 Kasım @Morkide 27 Ekim 27 Kasım U umudunuyitrme @VERA88 15 Ekim 11 Kasım @adamsu 27 Eylül 8 Ekim @ikikedibirdeli 19 Ekim 15 Kasım @Gksu21 @cilek gezegeni60 8 Ekim 8 Kasım @hacer kahraman 12 Ekim 10 Kasım @ugurbrvn 20 Ekim 15 Kasım @hicmiyimbilmemkineyim 13 Ekim 11 Kasım @minikbikusumolsa 18 Ekim 17 Kasım @cebellato 18 Ekim 15 Kasım @sevgisaygidan 18 Ekim 15 Kasım @MuciZem_ms 31 Ekim 30 Kasım @zey0910 12 Kasım 10 Aralık
Hadi inşallah yaO his bendede oldu oyle belirtilerim felan yoktu dedim kesin bu ayda olmadi canım benim göğüs ağrım felan hic yoktu kasiklarimda agri oluyodu ara ara sonra bu adetime yakın avuç içlerim yanmaya başlamıştı bide aşırı bel ağrım olmuştu canım
Evet erken yumurtlamissin dünü degerlendirebilseydin güzel olurdu canım ama bugün siliklesmis yumurtan catlamis mutlaka değerlendir bu geceyi yarin tekrar test yapar atarsın ona göre yorumlarizKızlar bi bakarmısınız lütfen? Bugün adetinin 1.gününden sayınca tam 9. Gün ve bugün pik gördüm. Dün test yapamadım çünkü kargodan dün geldi testim bugün öğlen yaptım bu şekilde cıktı pili görünce akşam tekrar deneyim dedim akşam da biraz çelikleşmiş şekilde cıktı ikinci çizgi. Şimdi ben hangi günleri değerlendirmem gerekiyor ? Şunu değerlendiremedim doğal olarak test yapmadigimdan. Şimdi bu hafif siliklesme ne anlama geliyor bilgisi olan var mı ? Yumurtam çatlamış mi ? Kaçırmışmiyim yoksa şansım devam ediyor mu ?
Malesef değerlendiremedim dünü cnm çünkü ovulasyon testim kalmamıştı yeni sipariş etmiştim kargo onceki gun getirdi. Tamamiyle şans eseri gördüm bu seferki yumurtlamayı ve piki şansıma ilk yaptığım test pik cıktı bende şaşkınım. Ama bugünü değerlendirdim yarını da ne olur ne olmaz diye değerlendireyim diyorum testi atarım tekrar yapınca cnmEvet erken yumurtlamissin dünü degerlendirebilseydin güzel olurdu canım ama bugün siliklesmis yumurtan catlamis mutlaka değerlendir bu geceyi yarin tekrar test yapar atarsın ona göre yorumlariz
bU aylık dilek saatine gelmedi sekerim regli oldum:)İnşallah bu dileklerimiz dilek saatine denk gelir
Ocağa hamis girersin inşallah canımm çifte kutlama olur