Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim testime de bi bakarmisiniz

Dün pik görmüştüm öğlen resimde ekledim
Dün akşam tekrar yapmıştım çizgi hafif siliklesmisti bugünkü yaptığım ovu testini de ekliyorum şu şekilde sondaki foto bugüne ait. Yani yumurta çatlamaya mi başlamış ? Hala şansım devam ediyor demek bu değil mi ?

Eklentiler

• 20231116_150634.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 44
  • 20231116_150634.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 20231117_180645.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 40
Peki pik gördüğünüz gün değerlendirdiniz mi ? Hayırsa Bu akşam değerlendirin birşey kaybetmezsiniz en azından olmazsa en azından yumurtlama sürecinizi görmüş olmuştunuz bi sonra ki ay daha bilinçli yol alırsınız ..

Bence teste devam canım bence hala aynı koyulukta değiller bence pik değiş daha bilemedim pikse de daha bunun çatlaması var değerlendir bu günleri

Kaçırdım mı şimdi ben yumurtlama zamanını iki gün öncesi mi değerlendirecektik offffff ya ama leke leke gelmeye devam ediyordu söküldüğü zamandan sayarsam daha bugün 8. Gün
Bence teste devam canım bence hala aynı koyulukta değiller bence pik değiş daha bilemedim pikse de daha bunun çatlaması var değerlendir bu günleri

Ovulasyon bende 2 aydır deniyorumda bu ay ikinci ay yani. Hangi günleri değerlendirdiniz acaba? Pik gününü ve sonraki 2 günü mu ?

Bat ne oluyo acaba

Canım yanlış yazmışsın sat olduğun adet tarihi bat da olacağın adet tarihi

Ay canım benim çok çok sevindim Hayırlı olsun ne kadarlık olmuş bebisDarısı isteyen herkese olsun inşallah
Tesekkur ederim canımm henuz doktor kontrolü olmadi pazartesi inşallah nekadarlik olduğunu öğrenicez
Ovulasyon bende 2 aydır deniyorumda bu ay ikinci ay yani. Hangi günleri değerlendirdiniz acaba? Pik gününü ve sonraki 2 günü mu ?
Benim erken yumurtlama oldu adetim bitti 5.ci gün pik oldu canım ondan 2 gün öncesini değerlendirmiştik pik gününü bide ertesi günü değerlendirdik toplamda 4 gün canim

Ben geçen ay çok geç yumurtladım tam 24.gün pik oldu. Bu ay da 9.gün adetinin 1.gününü ilk gün sayınca 9.gün piki gördüm sizde de benim gibi erken olmuş sanırım değil mi ?
Evet canım adetimin ilk gününden sayarsam benimde 11 ci gün pik olmuştu erken yumurtlama olunca bence daha iyi adete kadar bebek daha iyi tutunabiliyo

Eşimin cenesi durmaz o benden gizli herkese söyler kendide soylemezsek ben soylicem dedi zatenyoksa bende keseyi görmeden söylemek istemiyordum mecbur kaldım sürpriz yapmak istediğimiz için

Cnm hayırlı olsun inşallah çok sevindim senin adına. 2 seferdir ovulasyon kullanıyorum bende bu ay benimde erken oldu senin gibi cnm erken yumurtlama yani adetim bitti 5.gün bende pik gördüm. Pikten önceki günleri degerlendiremedim hiç ovulasyon testi kargodaydı gelir gelmez yaptım ve hemen ilk testte pik gördüm sok oldum geçen ay da geç yumurtlama olmuştu çok beklemiştim. Pik gününü değerlendirdim ve ertesi günü bakalım kısmet

Evet canım adetimin ilk gününden sayarsam benimde 11 ci gün pik olmuştu erken yumurtlama olunca bence daha iyi adete kadar bebek daha iyi tutunabiliyo
Umarım bende hayırlı haber alabilirim cnm sen hamilesin sanırım senin adına sevindim darısı bana inşallah tam 1 sene oldu bu ayla birlikte bi türlü nasip olmadı. 2 aydır ovulasyon deniyorum bakalım kısmet Ama bişey dikkatimi çekti hamile kalanların çoğu pikten önceki günleri değerlendirip hamile kaliyorlar. Sende önceki günleri de degerlendirmissin ben 2 seferdir öyle yapmadım ama bu seferde olmazsa diğer ay o şekilde deneyeceğim umarım tez vakitte hayırlı haber alabilmek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…