- 4 Kasım 2017
- 1.818
- 545
- 34
-
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.781
Peki pik gördüğünüz gün değerlendirdiniz mi ? Hayırsa Bu akşam değerlendirin birşey kaybetmezsiniz en azından olmazsa en azından yumurtlama sürecinizi görmüş olmuştunuz bi sonra ki ay daha bilinçli yol alırsınız ..Kızlar benim testime de bi bakarmisiniz
Dün pik görmüştüm öğlen resimde ekledim
Dün akşam tekrar yapmıştım çizgi hafif siliklesmisti bugünkü yaptığım ovu testini de ekliyorum şu şekilde sondaki foto bugüne ait. Yani yumurta çatlamaya mi başlamış ? Hala şansım devam ediyor demek bu değil mi ?
Evet değerlendirdim dün gördüm piki dün değerlendirdimPeki pik gördüğünüz gün değerlendirdiniz mi ? Hayırsa Bu akşam değerlendirin birşey kaybetmezsiniz en azından olmazsa en azından yumurtlama sürecinizi görmüş olmuştunuz bi sonra ki ay daha bilinçli yol alırsınız ..
Bence teste devam canım bence hala aynı koyulukta değiller bence pik değiş daha bilemedim pikse de daha bunun çatlaması var değerlendir bu günleriKaçırdım mı şimdi ben yumurtlama zamanını iki gün öncesi mi değerlendirecektik offffff ya ama leke leke gelmeye devam ediyordu söküldüğü zamandan sayarsam daha bugün 8. Gün
Ovulasyon bende 2 aydır deniyorumda bu ay ikinci ay yani. Hangi günleri değerlendirdiniz acaba? Pik gününü ve sonraki 2 günü mu ?Ayy evet pik nedir bilmezdim nezamanlar olması gerektiğini bilmezdim burda sizler sayesinde öğrendim allah hepinizin kucağını doldursun inşallahben 3 aydir deniyordum ama ilk 2 ayı saymıyorum bile cunku gelişi güzel denemiştim ustune düşmemişti yumurtlama günlerine dikkat etmemiştim ovulasyonla denediğim ilk ay oldu allahin izniyle eminde konusmiyim kan çıksın da yarın kesinlessin
Ben geçen ay çok geç yumurtladım tam 24.gün pik oldu. Bu ay da 9.gün adetinin 1.gününü ilk gün sayınca 9.gün piki gördüm sizde de benim gibi erken olmuş sanırım değil mi ?Canım olabilir bende erken yumurtlamistim bu ay reglimden sonraki 5.ci gün pik olmuştu
Bat ne oluyo acabaSelam kızlar herkese merhabalar geçirdiğimiz süreçte hem kafamızda sorular kalmaması için hemde kafamızı dağıtmak için böyle bir konu açmak istedim hepinizin test takibini bekliyorum SAT VE BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTMEYİ UNUTMAYIN BOL BOL BEBİŞ HABERLERİNİ ALMAK ÜMİDİYLE
İSİM SAT BAT @mormnekse sehribann16 3 Kasım 30 Kasım @nilda2121 25 Ekim 22 Kasım @Snnn0 @Blue8816 20 Ekim 17 Kasım Z zingarina10 6 Ekim 3 Kasım @Blue_girll 7 Ekim 6 Kasım @Manolya- 10 Ekim 14 Kasım @gunesligun2727 10 Ekim 10 Kasım @umha 2 Kasım 30 Kasım @cndg 14 Ekim 10 Kasım @Morkide 27 Ekim 27 Kasım U umudunuyitrme @VERA88 15 Ekim 11 Kasım @adamsu 27 Eylül 8 Ekim @ikikedibirdeli 19 Ekim 15 Kasım @Gksu21 @cilek gezegeni60 8 Ekim 8 Kasım @hacer kahraman 12 Ekim 10 Kasım @ugurbrvn 20 Ekim 15 Kasım @hicmiyimbilmemkineyim 13 Ekim 11 Kasım @minikbikusumolsa 18 Ekim 17 Kasım @cebellato 18 Ekim 15 Kasım @sevgisaygidan 18 Ekim 15 Kasım @MuciZem_ms 31 Ekim 30 Kasım @zey0910 12 Kasım 10 Aralık @sonsuzaskk 28 Ekim 26 Kasım
Tamam canım ayarlıcam onuCanım sen burdan ayarlasana etiket yap bizleri onay verenlerle grup acalim
Tamam bebeğimSaolasn bebek
Hem uzuntusunu cek hemde agrısını
15 aralik beklenen kuzummmm
Ya ama bu minnoşluk ne böyleeeeeeeeeeee
Sakince onuda değerlendirmek lazım sadece başka olayı yokBenim öyle oldu galiba o zmn ne yapmak lazım bilginiz varmi
Mesela ben en son ayın 2sinde olmaya başladım adet o sat yani son adet tarihi bi sonraki 30 Kasım olcak oda bat beklenen adet tarihinBat ne oluyo acaba
Canım yanlış yazmışsın sat olduğun adet tarihi bat da olacağın adet tarihiMerhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza çokta bilmiyorum aslında buradki konuları takip etmeyi falan :) benide ekler ve yardımcı olurmusunuz sat :03/10 bat: 01/11 ovulasyon testi kullanıyorum 2 gün boyunda pik gördüm bugün hafif silikleşmeye başladı destek lütfen :)
Tesekkur ederim canımm henuz doktor kontrolü olmadi pazartesi inşallah nekadarlik olduğunu öğrenicezAy canım benim çok çok sevindimHayırlı olsun ne kadarlık olmuş bebis Darısı isteyen herkese olsun inşallah
Benim erken yumurtlama oldu adetim bitti 5.ci gün pik oldu canım ondan 2 gün öncesini değerlendirmiştik pik gününü bide ertesi günü değerlendirdik toplamda 4 gün canimOvulasyon bende 2 aydır deniyorumda bu ay ikinci ay yani. Hangi günleri değerlendirdiniz acaba? Pik gününü ve sonraki 2 günü mu ?
Evet canım adetimin ilk gününden sayarsam benimde 11 ci gün pik olmuştu erken yumurtlama olunca bence daha iyi adete kadar bebek daha iyi tutunabiliyoBen geçen ay çok geç yumurtladım tam 24.gün pik oldu. Bu ay da 9.gün adetinin 1.gününü ilk gün sayınca 9.gün piki gördüm sizde de benim gibi erken olmuş sanırım değil mi ?
Evet çok pardonCanım yanlış yazmışsın sat olduğun adet tarihi bat da olacağın adet tarihi
Eşimin cenesi durmaz o benden gizli herkese söyler kendide soylemezsek ben soylicem dedi zatenAminn bitanemm insallahhhh
Kader sana güldü güldü sekerim bak evladını gönderdi:) öyle dusun
Ayy esinde haklı tabi kendince soylemek ister
Ama nasip olursa bana şayet ben keseyi görmeden ailelere soylemeyi dusunmuyorum.
Oyle valla kuzu
Merhaba canmm hoşgeldinnn:))
Ekler sehri seni de
Bu gunleri degerlendirmeye bak beybisi
Cnm hayırlı olsun inşallah çok sevindim senin adına. 2 seferdir ovulasyon kullanıyorum bende bu ay benimde erken oldu senin gibi cnm erken yumurtlama yani adetim bitti 5.gün bende pik gördüm. Pikten önceki günleri degerlendiremedim hiç ovulasyon testi kargodaydı gelir gelmez yaptım ve hemen ilk testte pik gördüm sok oldumTesekkur ederim canımm henuz doktor kontrolü olmadi pazartesi inşallah nekadarlik olduğunu öğrenicez
Benim erken yumurtlama oldu adetim bitti 5.ci gün pik oldu canım ondan 2 gün öncesini değerlendirmiştik pik gününü bide ertesi günü değerlendirdik toplamda 4 gün canim
Umarım bende hayırlı haber alabilirim cnm sen hamilesin sanırım senin adına sevindimEvet canım adetimin ilk gününden sayarsam benimde 11 ci gün pik olmuştu erken yumurtlama olunca bence daha iyi adete kadar bebek daha iyi tutunabiliyo