- 10 Aralık 2013
- 7.010
- 2.876
- Konu Sahibi sehribann16
- #2.741
Maleseff oldum bebeim tisekkurler guzel dileklerin icin:)Olsun sen yaz yarın olmazsan hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maleseff oldum bebeim tisekkurler guzel dileklerin icin:)Olsun sen yaz yarın olmazsan hemen
Evet canm yarını ve sonraki gunu de degerlendir benceMalesef değerlendiremedim dünü cnm çünkü ovulasyon testim kalmamıştı yeni sipariş etmiştim kargo onceki gun getirdi. Tamamiyle şans eseri gördüm bu seferki yumurtlamayı ve piki şansıma ilk yaptığım test pik cıktı bende şaşkınım. Ama bugünü değerlendirdim yarını da ne olur ne olmaz diye değerlendireyim diyorum testi atarım tekrar yapınca cnm
Teşekkür ederim cnm öyle yapicam 2 günü de degerlendiricem insallahEvet canm yarını ve sonraki gunu de degerlendir bence
Cunku ben catlatma ignesi olmustum mesela doktor 2 gunde bir iliskiye gir artk demisti sonrasnda
daha bu sabah bi doktorun sayfasında izledim video. reglin 8. gününden itibaren 2günde bir yapın. en sağlıklısı bu diyordu . zaten silikleşmeye başladığında yumurta çatlamış oluyormuş.üzülme daha zaman var benceKaçırdım mı şimdi ben yumurtlama zamanını iki gün öncesi mi değerlendirecektik offffff ya ama leke leke gelmeye devam ediyordu söküldüğü zamandan sayarsam daha bugün 8. Gün
Evet yaaa olur bana uyarBelki canimaslinda guvenme konusunda kızlar sorun etmese wp grubu kursak oda güzel olurdu
Tamam canım ekliyorumMerhaba
Benide eklermisiniz
Bat : 28.10
Sat : 26.11
Olamaz yaaaaa Allah sabır versin canımın içi,bU aylık dilek saatine gelmedi sekerim regli oldum:)
Asla gününü şaşmaz
Çok üzülerek ekliyorum beklenen adet tarihin ne canımsehribann16 kuzum 17 kasım adet baslangıcı düzeltirsn listede:)
Eşime kutu hazırlamıştım içine patik test emzik koydum senin gönderdiğin notu koydum inanamadı surekli ciddimisin diyip durdu görünce agladiiAhhh güzell annecikk inşallah:)
Ayyy aksam nasıldı sizin icin esin nasl karsiladı cok meraklandm hemen topigi okumalym
Canım sen burdan ayarlasana etiket yap bizleri onay verenlerle grup acalimEvet yaaa olur bana uyar
Olsun canım tamam tek bir günü değerlendirip hamile kalanlar var şans bakalım sende tutacak miMalesef değerlendiremedim dünü cnm çünkü ovulasyon testim kalmamıştı yeni sipariş etmiştim kargo onceki gun getirdi. Tamamiyle şans eseri gördüm bu seferki yumurtlamayı ve piki şansıma ilk yaptığım test pik cıktı bende şaşkınım. Ama bugünü değerlendirdim yarını da ne olur ne olmaz diye değerlendireyim diyorum testi atarım tekrar yapınca cnm
Saolasn bebekOlamaz yaaaaa Allah sabır versin canımın içi,
15 aralik beklenen kuzummmmÇok üzülerek ekliyorum beklenen adet tarihin ne canım
Ooooooo patik ve emzikte vardı demek elinde:))Eşime kutu hazırlamıştım içine patik test emzik koydum senin gönderdiğin notu koydum inanamadı surekli ciddimisin diyip durdu görünce agladii
Kutunun resmini cektim size atmayı unuttum dur atiyorum hemenOoooooo patik ve emzikte vardı demek elinde:))
Süperr olmuştur eminimmmm
Kızz kutunun bari resmini cekeydin
Ahh aglamz mı yaaa cok duygusal bir durum cunku
Ee kan verdinz mi gece?
Gece arabamız bozuldu biz çok şanslıyız demi kızlar kan vermeye gidemediksimdi gittim tekrar sağlık ocağına kan verdim maalesef yine oraya mecbur kaldım sisteme gec düşüyormuş sonuç gidip sağlık ocağından öğrenicem dahaOoooooo patik ve emzikte vardı demek elinde:))
Süperr olmuştur eminimmmm
Kızz kutunun bari resmini cekeydin
Ahh aglamz mı yaaa cok duygusal bir durum cunku
Ee kan verdinz mi gece?
Yaaaaaaaaa bayıldmmmm harikaa olmus kuzummmm
Anaaa demeee şansa bak tmm kuzu artk icimz rahat ama geç olsun güç olmasn napalm:)Gece arabamız bozuldu biz çok şanslıyız demi kızlar kan vermeye gidemediksimdi gittim tekrar sağlık ocağına kan verdim maalesef yine oraya mecbur kaldım sisteme gec düşüyormuş sonuç gidip sağlık ocağından öğrenicem daha