Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canm yarını ve sonraki gunu de degerlendir bence
Cunku ben catlatma ignesi olmustum mesela doktor 2 gunde bir iliskiye gir artk demisti sonrasnda

Kaçırdım mı şimdi ben yumurtlama zamanını iki gün öncesi mi değerlendirecektik offffff ya ama leke leke gelmeye devam ediyordu söküldüğü zamandan sayarsam daha bugün 8. Gün
daha bu sabah bi doktorun sayfasında izledim video. reglin 8. gününden itibaren 2günde bir yapın. en sağlıklısı bu diyordu . zaten silikleşmeye başladığında yumurta çatlamış oluyormuş.üzülme daha zaman var bence

Olsun canım tamam tek bir günü değerlendirip hamile kalanlar var şans bakalım sende tutacak mi

Eşime kutu hazırlamıştım içine patik test emzik koydum senin gönderdiğin notu koydum inanamadı surekli ciddimisin diyip durdu görünce agladii
Ooooooo patik ve emzikte vardı demek elinde:))
Süperr olmuştur eminimmmm
Kızz kutunun bari resmini cekeydin
Ahh aglamz mı yaaa cok duygusal bir durum cunku
Ee kan verdinz mi gece?

kızlar son beş gün adetime hiçbir belirti yok ara ara kasıklarımda batma hissi dışında :) belirti aramak normal mi bilmiyorum ama adetim gecikirse test yapacağım daha erkeni kalbim kaldırmayacak :)

Ooooooo patik ve emzikte vardı demek elinde:))
Süperr olmuştur eminimmmm
Kızz kutunun bari resmini cekeydin
Ahh aglamz mı yaaa cok duygusal bir durum cunku
Ee kan verdinz mi gece?
Gece arabamız bozuldu biz çok şanslıyız demi kızlar kan vermeye gidemediksimdi gittim tekrar sağlık ocağına kan verdim maalesef yine oraya mecbur kaldım sisteme gec düşüyormuş sonuç gidip sağlık ocağından öğrenicem daha

Anaaa demeee şansa bak tmm kuzu artk icimz rahat ama geç olsun güç olmasn napalm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…