- 20 Şubat 2023
- 419
- 562
- 25
Hayır hayır yapmış oldugum 2 testinde cizgisi silik çktı aralarnda 2 gun olmasına rağmen onud emek istedimİki çizgide aynı kırmızılıkta olduysa daha ne kadar koyulaşsın :) koyulaşırmı gerçi onu bilmiyorum. Artık pazartesini bekleyeceğiz hayırlısıyla :)
Sağ kasığımda hafif bi ağrı var baskada bi belirtide yoksakin ol ve güzel sonucu düşün kuzuuuumm :))
Canımm Çıktı mı sonuç ?Sağ kasığımda hafif bi ağrı var baskada bi belirtide yok
Iyi yaptn kuzum hayirli haberler imsallahKızlar ben dayanamadım acile gidip kan ve idrar verdim 1 saate ckıcak sonuc sizinle paylaşırım bana duâ edin hakkımda hayırlı olan olsun
Benim bi arkadaşımın cumartesi düşmüştü belki yerden yere değişiyordurKızlar selam sabah reglimin gecikmesi ustune 4 gunu test yaptm öğlen cift cizgi ckti bugun 6 ncı gün yine aynı cizgi koyulasmams kan verdim sağlk ocagına pzt ckar dedide ben e nabıza dusmezmi dedim dusmez dedi nasl oluyo ??
Canım yeni gördüm mesajını çıktı mı sonuçKızlar ben dayanamadım acile gidip kan ve idrar verdim 1 saate ckıcak sonuc sizinle paylaşırım bana duâ edin hakkımda hayırlı olan olsun
Kızlar b
Hemşehrim pik var mı sence en alttaki bugüne ait emin olamadım yok gibi geldi banaIyi yaptn kuzum hayirli haberler imsallah
2 saate ckcak demislerdi hala ckmams yaa smdi tekrar sonuc icin acile geldim doktora sorcamCanım yeni gördüm mesajını çıktı mı sonuç
Şimdi doktorun yanından çıktım 400 lerdeymis beta hcg pzt bidaha kan vericem artışa göre gebeliğin sağlıklı olup olmadıgına karar vericekelr bakalmCanım yeni gördüm mesajını çıktı mı sonuç
Ya çok sevindim senin adına 400 çok iyi bir değer maşallah inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almak nasip olurŞimdi doktorun yanından çıktım 400 lerdeymis beta hcg pzt bidaha kan vericem artışa göre gebeliğin sağlıklı olup olmadıgına karar vericekelr bakalmyaki hala muallakta
Sekercim sanki 11.olan daha koyu gibi ama hala pik degilHemşehrim pik var mı sence en alttaki bugüne ait emin olamadım yok gibi geldi bana
Oyyy oyy masallah harika bir degerŞimdi doktorun yanından çıktım 400 lerdeymis beta hcg pzt bidaha kan vericem artışa göre gebeliğin sağlıklı olup olmadıgına karar vericekelr bakalmyaki hala muallakta
Bende öyle tahmin etmiştim canımcımSekercim sanki 11.olan daha koyu gibi ama hala pik degil
Yaa çok saolOyyy oyy masallah harika bir deger
Artk negatifleri at kafandan sekercim iyi gidecek insallah hersey
Tebrikler canm rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinŞimdi doktorun yanından çıktım 400 lerdeymis beta hcg pzt bidaha kan vericem artışa göre gebeliğin sağlıklı olup olmadıgına karar vericekelr bakalmyaki hala muallakta
0lacak olacakk Allah buyuk canmYaa çok saolİnşallah öyle.olur
Aminn rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahTebrikler canm rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin