- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
Bende adet olursam kan vercem 3. Gunu bekliyorum bakalimGünaydın kizlar dunden beri belim cok ağrıyordu, bugun sabah regl oldum hayirlisi,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende adet olursam kan vercem 3. Gunu bekliyorum bakalimGünaydın kizlar dunden beri belim cok ağrıyordu, bugun sabah regl oldum hayirlisi,
Sagol canmAmin insallah ama hayallerim sonucla yikildi hayirlisi tabikide
Üzülme doktor kontrolüyle daha sağlıklı bi yol izlersiniz ❤Amin insallah ama hayallerim sonucla yikildi hayirlisi tabikide
aynen katılıyorum bilmiyorum siznde öylemi benm sürekli aklımda :))İnşallahhh canım kafaya çok takıyoruz bence o yüzden olmuyor diye düşünüyorum ..
Valla bnmde öyle yok yumurta çatladımı yok olacakmı yok tuttumu dur dayanamadım test yapyım paaat kırmızılar bide hep test yaptığım gün geliyor bu kırmızılaraynen katılıyorum bilmiyorum siznde öylemi benm sürekli aklımda :))
Evet doğru her duyduğumuzu gördüğümüzü okuduğumuzu yapmak doğru değil aslında bunu çok yerde görmüştüm bn deneyeyim dedm bnmde 7 yaşında bir kızım var 2018 yılında da bir kürtajım var şimdi 1 buçuk yıldır bizimde olmuyor soktor amh düşük dedi zor dedi tüp bebek direk dedi ama maliyetler çok yüksek artık oluruna bırakıyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallahhhBitkisel şeyler denemek çok sağlıklı gelmiyor bana çünkü başka konuyla alakalı farklı bişey denedim karaciğer değerlerimi 700lere çıkardı geçen sene tabiki herkes de aynı etkiyi bırakcak değil kişiden kişiye fark eder. Sağlıklı bi gebeliğim kendiliğinden oluştu 3 yıl önce. Şimdi olmayınca doktor kontrolü ile ilerlemek istedim zaman ne gösterir bilemem.
Hayırlısı olsun inşallah allahım hayırlı bir zamanda nasip etsinGünaydın kizlar dunden beri belim cok ağrıyordu, bugun sabah regl oldum hayirlisi,
Iyi hadi yalnız değilmişimValla bnmde öyle yok yumurta çatladımı yok olacakmı yok tuttumu dur dayanamadım test yapyım paaat kırmızılar bide hep test yaptığım gün geliyor bu kırmızılar
InsallahÜzülme doktor kontrolüyle daha sağlıklı bi yol izlersiniz ❤
Hayat bu ne getireceği hiç belli olmuyor. Kuzenimin 6 yıl evladı olmadı. Kadında ve erkekte problem yoktu testlere göre. 6 yıl uzun bi süre malum sonunda tüp bebeğe karar verildi. İkizdi teki düştü. Biri sağlıkla dünyaya geldi şükür şuan 6 yaşına girmek üzere. Ve bir kardeşi var bir bucuk yaşında. Tedavisiz cocuğumuz olmadı diye kprunmuyolar. Ve ilk cocuktan 4-5 sene sonra kendiliğinden gebe kalıyo kuzenim. Nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Bu bir gebenin günlüğünde ki hanımefendi geri dönütleri paylaşıyor. Amh ı düşük bir cok hastası var gebelik haberi almış ona bir bak istersen eğer bilgin yoksaEvet doğru her duyduğumuzu gördüğümüzü okuduğumuzu yapmak doğru değil aslında bunu çok yerde görmüştüm bn deneyeyim dedm bnmde 7 yaşında bir kızım var 2018 yılında da bir kürtajım var şimdi 1 buçuk yıldır bizimde olmuyor soktor amh düşük dedi zor dedi tüp bebek direk dedi ama maliyetler çok yüksek artık oluruna bırakıyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallahhh
Sat 24 ağustos hayırlısıyla hepimşz bebeklerimizi alalım kucağımıza :)
Eylül yaş bat durum 1. tomrs 39 17 ekim bekliyor 2. A adeninannesi12 30 23 Eylül bekliyor 3.@esmeyanayan 27 15 Eylül bekliyor 4. @gulseliinn 29 17 Eylül bekliyor 5. C cns15 32 4 ekim bekliyor 6.@nurd35 29 17 Eylül bekliyor 7. ArasaNillGerek 29 10 ekim bekliyor 8. @Reydiya 26 10 Eylül bekliyor 9. @ysmnella 32 26 Eylül bekliyor 10. @mirasanne 32 7 ekim bekliyor 11. @ozelemm 27 Bekliyor 12. @lilystar 28 13 ekim bekliyor 13. @miniminnoss 29 28 Eylül bekliyor 14. @lazy2021 27 21 Eylül bekliyor 15. @Beriam 12 Eylül bekliyor 16. @denizperisii 28 27 Eylül bekliyor 17. @Lovelyy35 28 26 Eylül bekliyor 18. @gebelikistiyorum47 28 23 Eylül bekliyor 19. @mrym12 19 22 Eylül bekliyor 20.@ecemree 21 16 Eylül bekliyor 21. @Kahvelim_ 5 ekim bekliyor 22. @bvice 26 28 Eylül bekliyor 23. Removeben 29 24 Eylül bekliyor 24. @BinevsJade 34 23eylul bekliyor 25. @orhfeza 11 ekim bekliyor 26. @umudetmek 33 26 Eylül bekliyor 27, @sirackoskam 26 17 ekim bekliyor 28, @strawberry12 25 2 ekim bekliyor 29. @BinevsJade 34 23eylul bekliyor 30. @Melekbas 21 28 Eylül bekliyor
Cok guzel anlamssiniz Allah im saglik sihhat versin yavrulara zaten nezaman olmuyo doye vazgecsek cogumuzun mucizesi ozaman geliyorHayat bu ne getireceği hiç belli olmuyor. Kuzenimin 6 yıl evladı olmadı. Kadında ve erkekte problem yoktu testlere göre. 6 yıl uzun bi süre malum sonunda tüp bebeğe karar verildi. İkizdi teki düştü. Biri sağlıkla dünyaya geldi şükür şuan 6 yaşına girmek üzere. Ve bir kardeşi var bir bucuk yaşında. Tedavisiz cocuğumuz olmadı diye kprunmuyolar. Ve ilk cocuktan 4-5 sene sonra kendiliğinden gebe kalıyo kuzenim. Nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Bu bir gebenin günlüğünde ki hanımefendi geri dönütleri paylaşıyor. Amh ı düşük bir cok hastası var gebelik haberi almış ona bir bak istersen eğer bilgin yoksa
Amin insallahSat 24 ağustos hayırlısıyla hepimşz bebeklerimizi alalım kucağımıza :)
Kesinlikle öyle. O yüzden nasibi zamanı vardır muhakkak. Negatifi görünce kısa süreli yarım saat falan belki ağlayasım geliyo sonra toparlıyorum. Duygusallaşma sebebim de oğlum. Çok cana yakın bi cocuk parkta her cocuğa sarılır nerdeyse abartısız abiiim ablam kaydeş diye birlikte büyüsünler diye cok istediğim için duygusallaşıyorum dediğim gibi kısa sürüyo bereket allah var olan evlatlarımıza sağlık versin en önemlisi buCok guzel anlamssiniz Allah im saglik sihhat versin yavrulara zaten nezaman olmuyo doye vazgecsek cogumuzun mucizesi ozaman geliyor
Bende oyle ogluma arkadas olsun brlikte buyusunler bu zamanlari bebeklikleri beraber gecsin diyerek tekrr cesaret ettim insallah hepmze nasip olurKesinlikle öyle. O yüzden nasibi zamanı vardır muhakkak. Negatifi görünce kısa süreli yarım saat falan belki ağlayasım geliyo sonra toparlıyorum. Duygusallaşma sebebim de oğlum. Çok cana yakın bi cocuk parkta her cocuğa sarılır nerdeyse abartısız abiiim ablam kaydeş diye birlikte büyüsünler diye cok istediğim için duygusallaşıyorum dediğim gibi kısa sürüyo bereket allah var olan evlatlarımıza sağlık versin en önemlisi bu
Teşekkürler bakacağım :)Hayat bu ne getireceği hiç belli olmuyor. Kuzenimin 6 yıl evladı olmadı. Kadında ve erkekte problem yoktu testlere göre. 6 yıl uzun bi süre malum sonunda tüp bebeğe karar verildi. İkizdi teki düştü. Biri sağlıkla dünyaya geldi şükür şuan 6 yaşına girmek üzere. Ve bir kardeşi var bir bucuk yaşında. Tedavisiz cocuğumuz olmadı diye kprunmuyolar. Ve ilk cocuktan 4-5 sene sonra kendiliğinden gebe kalıyo kuzenim. Nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Bu bir gebenin günlüğünde ki hanımefendi geri dönütleri paylaşıyor. Amh ı düşük bir cok hastası var gebelik haberi almış ona bir bak istersen eğer bilgin yoksa
Bende ayni dusunuyorm 4 gun kala kan verdim0. 100 olsa cikardi adet bekliyorm bendeBen bugün kan verdim 0 ALDIM 5 gün var. Olsa çıkardı 3 cikardi 2 cikardi ama cikardi. Rahatca agri kesicilerimi icebilirim en azindan
Ya karnım inanilmaz sis. Sanirim 5 yıldır korununca ilk ay agri oldu. Agri sislik göğüs hassasiyeti her türlü rahatsiz edici sey basimda. Gelecek ay icin erken gebelik testi aldim. Bugün de ovulasyon alacağım çünkü evdekiler 10/2023 tarihli aslinda ama nedense soluk soluk cikiyor. Güvenilmez yani bunlara. Pazar günü regl günüm benim ilk 3 gün berbat geciyor diye yaklasirken evde agir ne isim varsa bitiriyorum. Kocaman kocaman parçalar geliyor ve hemen wc kosmazsam o parca su bombasi gibi patliyor. Tamamen normalmis. Sirf buna ara vermek icin bile insan sürekli dogururBende ayni dusunuyorm 4 gun kala kan verdim0. 100 olsa cikardi adet bekliyorm bende
Aynilarini ben yasiyorum adetim cok yogun gecer hasta bezi kullaniyorm ilk iki gun bu yuzden kiyafet yatak batyor yoksa bende 2 gun kaldi adet gunume evde nekdar is varsa yaptm karnm ara ara agryor gecyor baya sis benimde yerleri elimle sildim hareket olsn diye banyoyu flan yikadm ayaklarm islannca karnmn agrsi artti bakalim bekliyorum bendeYa karnım inanilmaz sis. Sanirim 5 yıldır korununca ilk ay agri oldu. Agri sislik göğüs hassasiyeti her türlü rahatsiz edici sey basimda. Gelecek ay icin erken gebelik testi aldim. Bugün de ovulasyon alacağım çünkü evdekiler 10/2023 tarihli aslinda ama nedense soluk soluk cikiyor. Güvenilmez yani bunlara. Pazar günü regl günüm benim ilk 3 gün berbat geciyor diye yaklasirken evde agir ne isim varsa bitiriyorum. Kocaman kocaman parçalar geliyor ve hemen wc kosmazsam o parca su bombasi gibi patliyor. Tamamen normalmis. Sirf buna ara vermek icin bile insan sürekli dogurur