2023💕 Eylül 💕Ekim💕Kasim💕Aralik ve sonrasi gebelik bekleyenler 💕

Bitkisel şeyler denemek çok sağlıklı gelmiyor bana çünkü başka konuyla alakalı farklı bişey denedim karaciğer değerlerimi 700lere çıkardı geçen sene tabiki herkes de aynı etkiyi bırakcak değil kişiden kişiye fark eder. Sağlıklı bi gebeliğim kendiliğinden oluştu 3 yıl önce. Şimdi olmayınca doktor kontrolü ile ilerlemek istedim zaman ne gösterir bilemem.
Evet doğru her duyduğumuzu gördüğümüzü okuduğumuzu yapmak doğru değil aslında bunu çok yerde görmüştüm bn deneyeyim dedm bnmde 7 yaşında bir kızım var 2018 yılında da bir kürtajım var şimdi 1 buçuk yıldır bizimde olmuyor soktor amh düşük dedi zor dedi tüp bebek direk dedi ama maliyetler çok yüksek artık oluruna bırakıyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallahhh

Ben bugün kan verdim 0 ALDIM 😆 5 gün var. Olsa çıkardı 3 cikardi 2 cikardi ama cikardi. Rahatca agri kesicilerimi icebilirim en azindan:KK49:

Evet doğru her duyduğumuzu gördüğümüzü okuduğumuzu yapmak doğru değil aslında bunu çok yerde görmüştüm bn deneyeyim dedm bnmde 7 yaşında bir kızım var 2018 yılında da bir kürtajım var şimdi 1 buçuk yıldır bizimde olmuyor soktor amh düşük dedi zor dedi tüp bebek direk dedi ama maliyetler çok yüksek artık oluruna bırakıyorum hakkımızda hayırlısı olur inşallahhh
Hayat bu ne getireceği hiç belli olmuyor. Kuzenimin 6 yıl evladı olmadı. Kadında ve erkekte problem yoktu testlere göre. 6 yıl uzun bi süre malum sonunda tüp bebeğe karar verildi. İkizdi teki düştü. Biri sağlıkla dünyaya geldi şükür🙏 şuan 6 yaşına girmek üzere. Ve bir kardeşi var bir bucuk yaşında. Tedavisiz cocuğumuz olmadı diye kprunmuyolar. Ve ilk cocuktan 4-5 sene sonra kendiliğinden gebe kalıyo kuzenim. Nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Bu bir gebenin günlüğünde ki hanımefendi geri dönütleri paylaşıyor. Amh ı düşük bir cok hastası var gebelik haberi almış ona bir bak istersen eğer bilgin yoksa

Eylül 💕yaşbatdurum🐞
1. tomrs tomrs 💕3917 ekimbekliyor 💌
2. A adeninannesi12 💕3023 Eylülbekliyor 💌
3.@esmeyanayan💕2715📌 Eylülbekliyor 💌
4. @gulseliinn💕2917📌 Eylülbekliyor 💌
5. C cns15 💕324 ekimbekliyor 💌
6.@nurd35💕2917📌 Eylülbekliyor 💌
7. ArasaNillGerek ArasaNillGerek 💕2910 ekimbekliyor 💌
8. @Reydiya💕2610📌 Eylülbekliyor 💌
9. @ysmnella💕3226 Eylülbekliyor 💌
10. @mirasanne💕327 ekimbekliyor 💌
11. @ozelemm💕27Bekliyor💌
12. @lilystar💕2813 ekimbekliyor 💌
13. @miniminnoss💕2928 Eylülbekliyor 💌
14. @lazy2021💕2721 Eylülbekliyor 💌
15. @Beriam💕12📌 Eylülbekliyor 💌
16. @denizperisii💕2827 Eylülbekliyor 💌
17. @Lovelyy35💕2826 Eylülbekliyor 💌
18. @gebelikistiyorum47💕2823 Eylülbekliyor 💌
19. @mrym12💕1922 Eylülbekliyor 💌
20.@ecemree💕2116📌 Eylülbekliyor 💌
21. @Kahvelim_💕5 ekimbekliyor 💌
22. @bvice💕2628 Eylülbekliyor 💌
23. Removeben Removeben 💕2924 Eylülbekliyor 💌
24. @BinevsJade 💕3423eylulbekliyor 💌
25. @orhfeza 💕11 ekimbekliyor 💌
26. @umudetmek💕3326 Eylülbekliyor 💌
27, @sirackoskam 💕2617 ekimbekliyor 💌
28, @strawberry12💕252 ekimbekliyor 💌
29. @BinevsJade 💕3423eylulbekliyor 💌
30. @Melekbas 💕2128 Eylülbekliyor 💌
Sat 24 ağustos hayırlısıyla hepimşz bebeklerimizi alalım kucağımıza :)

Hayat bu ne getireceği hiç belli olmuyor. Kuzenimin 6 yıl evladı olmadı. Kadında ve erkekte problem yoktu testlere göre. 6 yıl uzun bi süre malum sonunda tüp bebeğe karar verildi. İkizdi teki düştü. Biri sağlıkla dünyaya geldi şükür🙏 şuan 6 yaşına girmek üzere. Ve bir kardeşi var bir bucuk yaşında. Tedavisiz cocuğumuz olmadı diye kprunmuyolar. Ve ilk cocuktan 4-5 sene sonra kendiliğinden gebe kalıyo kuzenim. Nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz. Bu bir gebenin günlüğünde ki hanımefendi geri dönütleri paylaşıyor. Amh ı düşük bir cok hastası var gebelik haberi almış ona bir bak istersen eğer bilgin yoksa
Cok guzel anlamssiniz Allah im saglik sihhat versin yavrulara 🙏 zaten nezaman olmuyo doye vazgecsek cogumuzun mucizesi ozaman geliyor

Cok guzel anlamssiniz Allah im saglik sihhat versin yavrulara 🙏 zaten nezaman olmuyo doye vazgecsek cogumuzun mucizesi ozaman geliyor
Kesinlikle öyle. O yüzden nasibi zamanı vardır muhakkak. Negatifi görünce kısa süreli yarım saat falan belki ağlayasım geliyo 😂 sonra toparlıyorum. Duygusallaşma sebebim de oğlum. Çok cana yakın bi cocuk parkta her cocuğa sarılır nerdeyse abartısız abiiim ablam kaydeş diye birlikte büyüsünler diye cok istediğim için duygusallaşıyorum dediğim gibi kısa sürüyo bereket 😂 allah var olan evlatlarımıza sağlık versin en önemlisi bu 🙏🙏

Kesinlikle öyle. O yüzden nasibi zamanı vardır muhakkak. Negatifi görünce kısa süreli yarım saat falan belki ağlayasım geliyo 😂 sonra toparlıyorum. Duygusallaşma sebebim de oğlum. Çok cana yakın bi cocuk parkta her cocuğa sarılır nerdeyse abartısız abiiim ablam kaydeş diye birlikte büyüsünler diye cok istediğim için duygusallaşıyorum dediğim gibi kısa sürüyo bereket 😂 allah var olan evlatlarımıza sağlık versin en önemlisi bu 🙏🙏
Bende oyle ogluma arkadas olsun brlikte buyusunler bu zamanlari bebeklikleri beraber gecsin diyerek tekrr cesaret ettim 😊insallah hepmze nasip olur

Teşekkürler bakacağım :)

Bende ayni dusunuyorm 4 gun kala kan verdim0. 100 olsa cikardi adet bekliyorm bende 🙂
Ya karnım inanilmaz sis. Sanirim 5 yıldır korununca ilk ay agri oldu. Agri sislik göğüs hassasiyeti her türlü rahatsiz edici sey basimda. Gelecek ay icin erken gebelik testi aldim. Bugün de ovulasyon alacağım çünkü evdekiler 10/2023 tarihli aslinda ama nedense soluk soluk cikiyor. Güvenilmez yani bunlara. Pazar günü regl günüm benim ilk 3 gün berbat geciyor diye yaklasirken evde agir ne isim varsa bitiriyorum. Kocaman kocaman parçalar geliyor ve hemen wc kosmazsam o parca su bombasi gibi patliyor. Tamamen normalmis. Sirf buna ara vermek icin bile insan sürekli dogurur🤣

Ya karnım inanilmaz sis. Sanirim 5 yıldır korununca ilk ay agri oldu. Agri sislik göğüs hassasiyeti her türlü rahatsiz edici sey basimda. Gelecek ay icin erken gebelik testi aldim. Bugün de ovulasyon alacağım çünkü evdekiler 10/2023 tarihli aslinda ama nedense soluk soluk cikiyor. Güvenilmez yani bunlara. Pazar günü regl günüm benim ilk 3 gün berbat geciyor diye yaklasirken evde agir ne isim varsa bitiriyorum. Kocaman kocaman parçalar geliyor ve hemen wc kosmazsam o parca su bombasi gibi patliyor. Tamamen normalmis. Sirf buna ara vermek icin bile insan sürekli dogurur🤣
Aynilarini ben yasiyorum 😇 adetim cok yogun gecer hasta bezi kullaniyorm ilk iki gun bu yuzden kiyafet yatak batyor yoksa bende 2 gun kaldi adet gunume evde nekdar is varsa yaptm karnm ara ara agryor gecyor baya sis benimde yerleri elimle sildim hareket olsn diye banyoyu flan yikadm ayaklarm islannca karnmn agrsi artti bakalim bekliyorum bende 🙂

X