- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 39
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
- #7.821
Ahahha bende böyle bişey yaşamaktan korkuyorumKızlar ben de haftalarca kız diye sevdiğim bebeğimin erkek olacağını öğrendim 14. Haftada. Çok şaşırdım doktorum hiç yapılmamıştı o da şaşırdı.
Kızıma isim bile bulmuştuk Zeynep Asya koyacaktır. Şimdi eğer 2 hafta sonraki kontrolümde tekrar erkek derse Göktuğ Turan koymayı düşünüyoruz. Hepimiz sağlıkla ve zamanında kavuşalım inşallah
devlette buguun kadın doguma muayene gıttım perıntolojı ıcın sevkı soyledım, yesil alan açtıklarını artık perıntolojı ıstedıgım hastaneden randevu alabılecegımı soyledı ama mhrs den debıyorum hala uyarı verıyor acmıyor randevu, sızın hemen acılmısmıydıAynen ama şehir
Hastanesinde acaba sistem nasıl ilerliyo onu tam bilmiyorum kadın doğum direk kendi mi veriyor. Yoksa biz mi alıyoruz çünkü şuan bakıyorum mesela perinatolojiden randevu alabiliyorum ben sevk açık ama detaylı usg bakılmıyor randevular çıkıyor ortaya.
Evet açılmıştı ama perinatolojide randevu yok ya çok sıkıntılı detaylı usg yok diye yazıyor çoğunda ne yapacağız bilmiyorum. Dışarda yaptırılacak muhtemelendevlette buguun kadın doguma muayene gıttım perıntolojı ıcın sevkı soyledım, yesil alan açtıklarını artık perıntolojı ıstedıgım hastaneden randevu alabılecegımı soyledı ama mhrs den debıyorum hala uyarı verıyor acmıyor randevu, sızın hemen acılmısmıydı
Hadıya cam sakuraya baktınzmı.Evet açılmıştı ama perinatolojide randevu yok ya çok sıkıntılı detaylı usg yok diye yazıyor çoğunda ne yapacağız bilmiyorum. Dışarda yaptırılacak muhtemelen
O zaman inşallah bir dahaki kontrolden çıkınca net bir şekilde öğreniriz.Ahahha bende böyle bişey yaşamaktan korkuyorumyani korkma değil de ben baya şaşırırım çünkü erkek bekliyordum nedense kız dedi doktor 14. Haftada şimdi bi sonraki randevudan sonra netleşir tam olarak
Çam sakura da yok gibi zaten hiç bi şekilde açık değil oranın perşnatolojisi. Zeynep kamil Kartal da vi hastane gösteriyor felan.Hadıya cam sakuraya baktınzmı.
Aynen ama kız çok değişmez diye düşünüyorum sizde çok erken demişler o yüzden değişmiş. 14. Haftaydı öğrendiğimde ben :)O zaman inşallah bir dahaki kontrolden çıkınca net bir şekilde öğreniriz.
Randevu açılan hastanelerın bı kısmı Acıklama olarak hastanemızde takıplı olmayan hastalara detaylı usg bakılmamaktadır yazıyor, dıger randevu acık olan hstanelerde de detaylı usg bakılmamaktadır yazıyor..Çam sakura da yok gibi zaten hiç bi şekilde açık değil oranın perşnatolojisi. Zeynep kamil Kartal da vi hastane gösteriyor felan.
Aynen bende onu demek istemiştim.Randevu açılan hastanelerın bı kısmı Acıklama olarak hastanemızde takıplı olmayan hastalara detaylı usg bakılmamaktadır yazıyor, dıger randevu acık olan hstanelerde de detaylı usg bakılmamaktadır yazıyor..
Bebeğin pozisyonu da önemlikızlR hepınız erkenden ogrenmıssınız 16.haftada benım doktor nıye goremıyo daha yanet değil ıkı hafta sonra dedı ;(
Ultrasonun kalitesinden de olabilir mi ? Bana 13. Haftada söyledi yüksek ihtimalle dedi ama tabi kesin değil 16dan sonra belli olur dedi ben de tam 16 da gideceğim , kaynanam rüyasında görmüş zaten herkes aynı fikirde cinsiyet konusunda biz de kabullendik gibi bu yüzden benim odaklandigim en büyük şey sağlıklı olması :) fetal DNA yaptırmadım ultrasonda bir bulgu görmedikce de yaptirasim yok.kızlR hepınız erkenden ogrenmıssınız 16.haftada benım doktor nıye goremıyo daha yanet değil ıkı hafta sonra dedı ;(
Bende sizin gibi düşünüyorum bende yaptırmadım. Sağlıklı sıhhatli olsunlar bebişler.Ultrasonun kalitesinden de olabilir mi ? Bana 13. Haftada söyledi yüksek ihtimalle dedi ama tabi kesin değil 16dan sonra belli olur dedi ben de tam 16 da gideceğim , kaynanam rüyasında görmüş zaten herkes aynı fikirde cinsiyet konusunda biz de kabullendik gibi bu yüzden benim odaklandigim en büyük şey sağlıklı olması :) fetal DNA yaptırmadım ultrasonda bir bulgu görmedikce de yaptirasim yok.
11 de gıttıgımzde erken dıye umursamadı sanırım 16 hafta 5 günluktu ıkı gun once ama pozısyondan goremedı bunsefer de arkadı dönuktıu.Özel hastanedeyız aslnda ıyı olur dıye dusunuyorum ultrason ama olmayadabıkır tabı.Ben de yaptırmanıstım fetal dna yı ama uclu test dortlu test tekrar ugrasmayım dedım dun verdım kan bakalm yurtdısında yapılıp on gün sonra gelecek sonucBebeğin pozisyonu da önemli
Göstermiyorsa ondan da göremiyordur
3lü de yaptırmayacağım ben yani zaten yapılacaksa içlerinde en güveniiir gene ikili test.11 de gıttıgımzde erken dıye umursamadı sanırım 16 hafta 5 günluktu ıkı gun once ama pozısyondan goremedı bunsefer de arkadı dönuktıu.Özel hastanedeyız aslnda ıyı olur dıye dusunuyorum ultrason ama olmayadabıkır tabı.Ben de yaptırmanıstım fetal dna yı ama uclu test dortlu test tekrar ugrasmayım dedım dun verdım kan bakalm yurtdısında yapılıp on gün sonra gelecek sonuc
Ben 16. Haftamın sonlarına yaklastım. Biraz biraz bi kıpırdama gibi içimde bişeyler hissediyorumArkadaşlar bebeğinin hareketini hisseden oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?