• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Kızlar baş ağrısı yine arttı 17 ye girdik. Çok aşırı kötü eskidende migrenim vardı zaten şimdi hergün ağrım var. Home offise çalışıyorum evdende olsa bilgisayara bakmak ölüm gibi. Önerisi olan varmı 😭😭😭

Kızlar baş ağrısı yine arttı 17 ye girdik. Çok aşırı kötü eskidende migrenim vardı zaten şimdi hergün ağrım var. Home offise çalışıyorum evdende olsa bilgisayara bakmak ölüm gibi. Önerisi olan varmı 😭😭😭
Migren bende de var ilaç içemeyince bende çözümü aslında yıllar yıllar önce buldum bir fincan orta boy fincana 5-6 kasık sade nescafe koyuyorm yarıya kadar sıcak su . Bir parmak ölçü gibi de kola koyuyorum ve faydası oluyor . Çok mecbur kaldıgımda bunu yapıyorum herhangi bir zararı da yok deneyebilirsinz. Kahveyi yudumlarken mutlaka sert olmalı biraz da olsa faydasını görürsünüz.. büyük yudumlarla için inşallah faydası olacaktır 🌹

Devlette detaylı için randevu arayanlar boşuna aramasın denk getirmek çok zormuş. Bugün devlete gittim günlük 5 hasta bakıyorlarmış onda da belli hastaneler yapıyormuş özele bakın dedi direk devletteki doktor.

Devlette detaylı için randevu arayanlar boşuna aramasın denk getirmek çok zormuş. Bugün devlete gittim günlük 5 hasta bakıyorlarmış onda da belli hastaneler yapıyormuş özele bakın dedi direk devletteki doktor.
Neyse kısmet artık. Sız hem devlet hem ozel takıplımısınız yoksa bu detaylı usg ıcın mı gıttınız devlete.

Neyse kısmet artık. Sız hem devlet hem ozel takıplımısınız yoksa bu detaylı usg ıcın mı gıttınız devlete.
Hem devlet hem özel
Takipliyim herhangi
Bir Test isterseler gidip devlete yaptırmak için gidiyorum devlette vişey görmüyorum zaten doktor bakıp Geçiyor. Bu
Detaylıyı da sorayım dedim ama bu cevabı aldım.

Hem devlet hem özel
Takipliyim herhangi
Bir Test isterseler gidip devlete yaptırmak için gidiyorum devlette vişey görmüyorum zaten doktor bakıp Geçiyor. Bu
Detaylıyı da sorayım dedim ama bu cevabı aldım.
Ben sordugumda randevu alıp yaptırabılırsınz demıstı doktor ama randevu acılmıyor kı hıc

Tamam zaten alabilirseniz yaptırın diyor yani açık açık yok diyor devletteki doktorda. Dedim ya randevu olsa da çok azmış
Öyle bıyerden soylemedı bana, kaydı açtım bızım hastaneden de baska hastanelerden de artık randevu alabılırsınız dedı.belki ordan takıplı oldugum ıcın gıdıp sekreterınden randevu alabılırım. Bı denerım gıdebılırsem.

Selam kızlar genel olarak ben de durumları yazayım bakamadım bikaç gündür . Benim de cinsiyet netleşti erkekmiş . 3lü testi de verdim aynı gün bakalım. Bir haftaya gelir sonuç dedi. İkilide Yüksek bi risk olmadığı için ben de dna testi vermedim . İnşallah bu da temiz gelir bakalım. Ayrıntılı için perinatologtan randevu ayarlamayı önerdi bize de doktorum. Bakalım daha 16. Haftanın içindeyiz zaten. Ben de yavaş yavaş damar seyirmesi gibi bi kıpırtı hissediyorum sanki arada

Bende de malesef migren var mahvediyor beni 3-4 haftada bir mutlaka tekrarlıyor . 3 gündür yine öldürmedi ama süründürdü resmen. Ben de malesef ne yapsam çare olmuyor nane yağı kokluyorum , soğuk kompres yapıyorm , ılık duş , parol içiyorum ama yani sıfır etki :( napıcaz böyle bilmiyorm ilaçsız çok çok zor . Allah yardımcımız olsun

Bende de malesef migren var mahvediyor beni 3-4 haftada bir mutlaka tekrarlıyor . 3 gündür yine öldürmedi ama süründürdü resmen. Ben de malesef ne yapsam çare olmuyor nane yağı kokluyorum , soğuk kompres yapıyorm , ılık duş , parol içiyorum ama yani sıfır etki :( napıcaz böyle bilmiyorm ilaçsız çok çok zor . Allah yardımcımız olsun
Delirmek üzereyim resmen

Kızlar bel ağrınız var mı ? tam omurga kemiği üzerinde bir ağrı öldürüyor beni:( ne yapsam geçmiyor masajla hafifliyor ama sonra devam:KK43:

Kızlar bel ağrınız var mı ? tam omurga kemiği üzerinde bir ağrı öldürüyor beni:KK43: ne yapsam geçmiyor masajla hafifliyor ama sonra devam:KK43:
Hamile yastığı ile yatmanızı tavsiye ederim bel boşluğunu dolduruyor ya da şimdilik bel kısmınıza yastıkla yatın deneyin bi de.
Bi kaç gün bende de oldu hamile yastığına geçtim rahatım şimdi. Bide magnezyum içiyor musunuz sanırım bu ağrılar için o faydalı oluyor

Back