2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Saol canım bugun yaptırabıldım hamdolsun testlerı, dahiliyeden randevu aldım sagolsun doktor hanım hıc bısey bıle sormadı. Değerler de cıkmıs hemen. Alt degerım 79 cıktı sız boyle bısey yasamısmıydınz, bıraz baktım vıtamın ılacları yapabılır dıyor. InsAllah onemlı bısey yoktur

Alt değer ne oluyor ki? Devlette dahiliyeye mi yaptırdınız. Sevindim adınıza

Alt değer ne oluyor ki? Devlette dahiliyeye mi yaptırdınız. Sevindim adınıza
Evet tesekkurler seyrantepeden dahılıyeden randevu buldum bı sansımı denıyım dedım cok sukur halloldu. Bıraz baktım alt karacıger enzımlerıyle alakalıymıs progesteron tedavısı de yapar yazıyor. Daha doktorum donus yapmadı.

Benim sezeryan kesin, bana dediki 37 de gel ameliyat gününü ayarlayalim o an soramadım çünkü birşey sorunca hemen ters konuşuyorlar sagolsunlar, burası doğum hastanesi ya planlı ameliyatlara takip eden doktor mu giriyor onu merak ediyorum hala çünkü benim doğum dışında kist mevzum var sezeryan sırasında onada bakılacak alınacak mı alınmayacak mı diye doktor biraz daha önem kazanıyor su an

Evet dediğiniz gibi önemli olur öyle bi konuda durumunuzu bilen biri denk gelir inşallah sorun yaşamazsınız.

Arkadaşlar benim 7 kasımda transferim oldu. Doktorum 16 kasımda çatlatma iğnesi olmamı önerdi rahim zarını güçlendirir dedi. Ben de çatlatma iğnesi bhcg değerimi yükseltir yanlış sonuç alırım diye düşünüyorum. Bunu deneyen var mı

Ben olmuştum transferden sonra ama transferim öğlendi aynı akşam olmuştum

kızlar 11.haftada olanlar ikili taramalar yapıldı mı ? ben ankara korudan doç doktora paket aldım 36 bin 10 muayene artı doğum, bugun yaptırdık ıkılı taramayı da önerıyprum dedı doktor da.dupgostonu da bugun ıtıbarıyle bıraktırdı d vıtamını ve multı vıtamın verdı.cınsıyet ıcın erken dedı once gıttıgım doktorum ıkı gun ılerıde gormustu ama bu geride soyledı 11 eylül 3.gün transferıydı 11 hafta 2 günlükmüşüz cinsiyet öğrenen oldu mu

Paketi iyi almışsın. muayene ve doğum dışında neyi kapsıyor. Tarama testleri süsleme diyetisyen var mı

Canım ben de 11 Eylül 5. Gün embriyosuyla kalmıştım malum ben cuma günü vericem ikili tarama testini ve ölçümleri . Özelde yaptırıyorum kontrollerimi ve testleri . Cinsiyet için çok erken daha 16. Haftadan önce kesin olmuyor diye biliyorum ki 19. Haftada netleşen bi arkadaşım vardı . Sağlıkla gelsinler de hayırlısıyla çok takılmıyorum o tarafa zaten şuan tarama testleri beni çok geriyor ama inşallah temiz çıkarlar.

Ben 12. Haftadayım bana direk fetal istedi ikili üçlü falan zaman kaybı herbiri ayrı stres dedi bir kerede yapalım dedi evet pahalı bir test ama hem baska hastalıkları varsa anne karnında mudahele edılebılıyomus dün yaptırdık 10 / 15 güne test sonucu cıkarmış hayırlısı inş saglıkla gelsin bebişlerimiz inş

Bende bugün devlete gittim sırf görmek için özelde ki randevum normalde bu haftaydı ama cinsiyet için bi hafta geç gitmeyi düşünüyorum ama devletteki daha erken dedi de makineleri eski Olduğu için göremiyor olabilir.
2li test vs için fikrimi demiştim zaten yaptırmayacağım normalde 14. Haftaya kadar perinatoloji yapıyor. Devletteki
Kan ilacı felan verdi özeldeki randevudan sonra kullanmaya başlarım heralde.

Merhaba arkadaşlar yarın eşimden sperm benden yumurta alincak ama hemşire gelmeden 1 gün önce eşime evde kendi kendine boşalmasını söyledi size böyle bişe söylendimi acil cevap verirmisiniz lütfen

Merhaba arkadaşlar yarın eşimden sperm benden yumurta alincak ama hemşire gelmeden 1 gün önce eşime evde kendi kendine boşalmasını söyledi size böyle bişe söylendimi acil cevap verirmisiniz lütfen
Yanlış bilgi olduğunu düşünüyorum arayın teyit edin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…