2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Yazilan yazida ben iyi niyet göremedim inanki o yüzden yazmak istedim yoksa hic muhattap olunmaya bile degmez acikcasi canim.
Sonucta burda biz ilk deneyimlerimizden bahsediyoruz..
Doğru diyorsunuz. Bende farkettim de işte inanın o kadar yılmışım ki bu tarz insanlara. En büyük tepki tepkisizlik gibi düşündüm ama en azından içimizde kalmadı sizler söylediniz.

Her halimize binlerce kez sükürler olsun canim Veren RABBIM alan RABBIM. Bizim ne haddimize isyan etmek. güzel Dua larimiz oldugu sürece RABBIM büyük..Elbet gönlümüzdekini bize Nasip edicektiir..

Amin canım Rabbim hepimizin gönlündekini daha fazla üzülmeden yorulmadan nasip etsin inşallah

Merhabalar herkese. Ben Ocak ayında 2.yılımı dolduracağım evliliğimde ve bu zamana kadar hiç bir gebelik olmadı ne eşimde ne bende sıkıntı görünmüyor daha önce 3 çatlatma bir aşılama denedim olmadı ve sürekli kist problemi oluyordu doğum kontrol hapları veriyorlardı. Artık çok sıkıldım tüp bebeğe karar verdim yeni başlayacak biri için bana biraz bahseder misiniz süreçten

Kızlar ben Mersin’deki doktorum bana yumurta rezervimin düşük olduğunu ve Amh testi istedi yaptım 0,84 çıktı dediği gibi de düşüktü. Urfa’ya geldim buradaki doktor tam aksini polikistik över olduğumu söyledi anlamadım ben şimdi

Her halimize binlerce kez sükürler olsun canim Veren RABBIM alan RABBIM. Bizim ne haddimize isyan etmek. güzel Dua larimiz oldugu sürece RABBIM büyük..Elbet gönlümüzdekini bize Nasip edicektiir..
Aminn canım benım cok dogru suphesız Rabbımızın lutfu tecellı edecektır. Oguzel haberlerını de yıne duymayı cok ısterım

okuyunca çok çok üzüldüm. yeniden hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin rabbim. çok emek veriyoruz, bir de üstüne olumsuz olunca süreç o kadar yıpratıyor ki. Allahım gönlünüze ferahlık versin.

Yıne Yaptıramadım kan tahlıllerımı zaten bıseyı bedavadan yaptırabılsem bu devletın ımkanından faydalanabılsem sasarım 2 gundur ugrasıyorum dedım herkes devlette yaptırıo busefer bende oyle yapıyım. Bıde ustune bırsuru azar yedım, bu testlere ne gerek varmıs yok kan sekerı sabah bakılırmıs, senın dedıgını dedım -kuzeyildizi- tokluk olarak degerlendırır dıye, oyle sacmalık mı olurmus daha ne laf ne laf.. bıde dıyor ac karnını bebege bakım, ben dedım tahlıle geldım sadece, yok ben cokmu meraklıyım senın bebegıne dıyor.. sonra indim kana bıkac tanesıne bakıcal ona da hocanın ıstedıklerının ucte 1 falan belkı ona da sıstem kapanmıs barkod cıkmazmıs sabah gelcekmısım. Oturdum aglıyorum sınırımden ıkı gundur bu halımle yollarda kaldıgıma mı yanıyım elı bos donmememı bukadar ugrasıp gene ozelde para verıp yaptıracak olmamam.. neyse vardır bı hayır dıyorum hamdolsun ne dıyım.. Allah bunların elıne dusurmesın

Aminn canım benım cok dogru suphesız Rabbımızın lutfu tecellı edecektır. Oguzel haberlerını de yıne duymayı cok ısterım
Amin Allah ragzi olsun kizlar
Insallah yeniden baslicaz biraz toparlaniyim pes etmek yok napalim buda bizim imtihanimiz

Dün demiş miydim bilmiyorum inşallah iyi huylu bir doktora denk gelirsiniz diye.
Demekki en kötü kişiye denk gelmişsiniz ben de tüp bebek zamanı hormon tahlilinde yaşardım böyle ama umrumda olmazdı bida randevu alıp
Giderdim.
Bide keşke muayene olmaya geldim diye görüşseydiniz direk test derseniz zaten yapmazlardı. Bebeğe de bakarlardı zaten bişey görünmüyor makineler eski
Yani Siz oraya muayene olmaya gitmiş gibi davranmalıydınız. Yani ben gittiğimde direk sanırım yapılması gereken tahliller varmış gebeliğin ilk zamanları hem onlar için hemde uygun görürseniz muayene olmak istiyorum dedim. Birşey dese aile hekimim yönlendirdi diyecektim. Yani aklınızda bulunsun devlet doktorlarına direk test için geldim derseniz
Sizi terslerler. Biz burda eşşek başımıyız git özelde yaptır o zaman ne diye burda yaptırıyorsun derler ondan terslemiş olabilirler sizi.
Özelde bu testler baya tutabilir basit ama külfetli 24 kalem test istemişti benden çünkü. Üzüldüm durumunuza. Erken gittiniz mi randevunuz geç olunca ben ondan size erken gidin demiştim. Sıra mı gelmedi

keşke dun konussaydık benım de etrafımda bırı yokkı danısayım acıkcası zaten ınsanın yuzune bakmıolar, daha once de bu sekılde test yaptırmaya hıc gıtmedım ben de şu mantıkla dusundum dırekt zaten bastan savmak ıstıolar zaten ılgılenmek bakmak ıstemıolar ugrasmazlar basar testı gonderırler dıye dusundum dedım doktor hanım cok vaktınızı almak ıstemıyorum mumkunse bu testler varmıs yaptırabılır ıyız dedım. Sız nası verdınz ozaman elınızdekı test kagıdını? Bide ıdrar testı nıye ıstemış yok folık asit zaten bakmam ben şeker nıye ıstemıs seker hastasımısın dıyor? Ben mı yanlıs bılıyorum gebelik şekerı dıye bısey yokmu? Benım ozel doktorum mu farklı bısey ıstemıs anlamadım yani. Sızden ıstemedıler mı bunları ıdrar kulturu de ıstedı mesela ıdrar yolları enfeksıyonu cok oluyor gebelıkte dıye

Çok şaşkınım . İki tüp bebek sürecimde de hep tahlillerimi devlette yaptırdım . Hamileyken de öyle gidip söylüyordum sağolsun doktorlar yapıyordu hemen . Çok ters birine denk gelmişsiniz

Çok şaşkınım . İki tüp bebek sürecimde de hep tahlillerimi devlette yaptırdım . Hamileyken de öyle gidip söylüyordum sağolsun doktorlar yapıyordu hemen . Çok ters birine denk gelmişsiniz
Evet malesef, istanbulda mı yasıyorsunz bılmıyorum ama ıstanbul bıraz sıkıntılı yogunlugu kaldırmıyor sanırım. Cogu gergın oluyor. bıde nasıp degılmıs zaten doktorumun ıstedıgı cogu test normal gebelık kan testı prosedurunde yokmus. B12 sınden folık asıtıne herseyı yazmıs saolsun.

Selam kızlar

Kızlar transferın 5. Günü idrar testı yaptım pozitif cıktı aynı gün kan verdım negatıf cıktı

6. Gün tekrar farklı marka ile test yaptım pozitif cıktı 8. gün sonra kan verdım negatıf cıktı. ( yanı dün sabah)

Dün aksam da camasırımı baya ıslatacak kadar lekelı su geldi. Ben gercekten hiçbişey anlamıyorum....

Daha önce basına boyle bısey gelen var mı?

Neden bu kadar erken öğrenmekte ısrar ediyorsun ki :) 7-8. Günde de benim kahverengi leke gelmişti zaten 12. Gün öğreniyorsun azcik daha sabret. Erken yapılan testlerde hata olabilir

Yalniz değilsin beni de hunharca azarlamisti daha gitmeye korkuyorum tamamlayıcı sağlık sigortası varsa dahiliyeden ekstra tahlilleri yaptırabilirsin. Ben de ne varsa yapılsın demiştim ama vitaminlere bakmamislar aile hekim doktoruna gitmiştim TSH degerlerimde sorun var o doktor bakmış mesela B12 ve folat değerime , aile hekimine gidebilirsiniz.

Canım istanbulda yaşıyorum . Allah iyi merhametli insanlarla karşılaştırsın . Esenler kadın doğum ve çocuk hastanesine gitmiştim . Orta çok tatlı bir doktor vardı gebelik takibi de yapıyor . Hamileliğim sürseydi ona devam edecektim . Transferden önce doktorum tahlil istemişti . Gittim dedim böyle böyle tedavi görüyorum doktorum testler istedi benden . Hemen test kağıdına baktı . İstek yaptı testleri smear da vermem gerekiyordu onu da aldı. . Yine aynı hastanede başka bir doktor yine kadın doğum özelde kistimden dolayı bazı tahliller istemişti doktor , o istek kağıdını verdim . Gerek gördüğü testleri istedi kistime bakıp .

Esenler kadın doğumda bahsettiğiniz doktor kim acaba ben orda yapmak istiyorum ama sistem nasıl bilmiyorum dün bı gittim aklıma takılan sizi takip eden doktor mu giriyor doğuma acaba eğitim araştırmalarda kim denk gelirse o gün o giriyor çünkü burda sistem nasıl acaba biliyor musunuz

Benim bildiğim devlette kim denk gelirse o girer doğumunuza. Takip eden doktorlar da değişkenlik gösterir hatta gerçi şehir hastanesinde öyle olabilir eğitim araştırma hastanesi statüsünde olduğu için asıl doktorları görmüyoruz biz asistanlar bakıyor sürekli. Doğumda aynı şekilde o gün kim denk gelirse o yapar takipli doktor diye bi ayrım olmaz maalesef devlet hastanelerinde benim bildiğim bu şekilde ama arkadaş daha iyi biliyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…