2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Aa ben ayin 13 unde oldum sizin ne zaman.Benim sali randevum var kalp atisi icin bakalim İnşallah guzel haberler aliriz benim gecen transferimde kalp atisi durmustu cok tedirginim o yuzden birde mide bunaltim yok sizin sureciniz ne durumda
Canim belirti arama ben 10.cu haftama giricem yarin benim migde bulantim hic olmadi cok sükür gayet rahat bi hamilelik süreci geciriyorum

Aslında daha çok değil biz normalden farklı bir gebelik süreci
Yaşamıyoruz.
Ihlamuru bende hamile arkadaşımın doktorundan duymuştum yani herşeyin fazlası zarar olduğu gibi ıhlamurun da fazlası zarardır.
Ama tabi hastalık olunca boğaz ağrısı için içebilirsin demişti. gene de danışın siz. Ama genel olarak tüp bebek çok riskli bi gebeliktir diyemeyiz normal gebelikten bi farkımız yok dediği gibi arkadaşın önemli bir durum yoksa.

Risk ten kastım bizlerin gebeliği uzun bir süreç aşamalı tedavilerimiz oluyor daha dikkatlli yizmi acaba demek istedim. Kesinlikle diğer doğal gebelerde bizler gibidir hassaslardır. Piskolojik olarak ben kendini adıma söyleyim çok hassas oldum burda da okuyoruz arkadaşlarımız yazıyor herşey normal giderken sorunlar yaşıyoruz benimde herşey normal ken kanama alanım oldu acabamı diyorum bişeymi oldu bişeymi yaptım rabbim hepimizi sevindirsin sağlıkla kolaylıkla kucaklarımıza alalım evlatlarımızı bilgi alışverişi içindeyiz tabiki en iyisini doktorlarımız bilir

Öyle tabi

İsim vermeyeyim de belki bana iyileri denk gelmedi ama ilke tıp merkezinde Balçova da mehmet bey iyiydi çok güzel ilgileniyor
Dilimizde hep dua burda olsun bilmediğimiz bizim evlat isteyen herkese rabbim nasip eylesin. Güçlü olmak zorundayız sende çok güçlü bir annesin en kısa zamanda allahım sevindirsin seni hepimizi bende genetiğe gönderdim 2 tane çok iyi geldi biri transfer oldu kanama alanım oluştu doktorum şaşırdı bizde öyle vardır rabbimin bildiği diyorum

Kızlar alakasız olucak ama ıstanbulda avrupa yakasında ev ıslerıne yardımcı gundelıkcı temız guvenılır bıldıgınz bırı varmı acaba

Çok tesekkur ederim verdiginiz bilgi icinicim icimi yiyor ne olucak diye biraz rahatladim sagolunİnsallah rabbim hepimize yardim eder
Hep rahat ol canim kasma kendinide bebeginde kasilmasin gerek yok cok sükür böyle daha iyiz illa bi belirtimi olucak
Bebegimiz bizimle olsun gerisi önemli degil

Aa ben ayin 13 unde oldum sizin ne zaman.Benim sali randevum var kalp atisi icin bakalim İnşallah guzel haberler aliriz benim gecen transferimde kalp atisi durmustu cok tedirginim o yuzden birde mide bunaltim yok sizin sureciniz ne durumda
Bende 15 eylülde transfer oldum.Benim sürecim biraz sıkıntılı geçiyor.Kanama alanı var kese etrafında normalde bugün duyacaktık kalp atışını kanamadan dolayı cumartesi gittik duyduk çok şükür .stres yapmayın benim de öncesinde 2 kimyasal gebeliğim var.İnsan ister istemez takıyor kafaya.Sizin nasıl geçiyor

Sanırım benim kullandığımda da zencefil ekstresi var ama hiç işe yaramıyor.6.haftada başladım istifra etmeye

Doğrudur. Ben o kadar uzun zamandır almıyorum ki evim küçük Beyoğlu tarafındayım. O yüzden ihtiyaç duymuyorum sizin taraflarda evler büyük olunca artıyordur fiyatlar.
Eşim sağ olsun yardımcı oluyor ama bir erkek ne kadar yapabilir ki kadın eli değmesi çok farklı maalesef kendi annem de uzak başka şehirde kayınvalidem de sağ olsun tedavimizin başından beri asla ne maddi ne manevi destek oldu yardımcı olmadı sadece sevmeye gelmeyi planlıyolar ama cok bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…