2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Ya yapman lazımm inşallah çok iyi sonuçların olsun

Transferden sonra 4. günden selamlar. Ben yine aşırı normal uyandım hiçbi şeyim yok, insan bi yeri ağrısın ister mi istiyorum
4.gunde bisey yok zaten 7.gunumdeyim başım ağrıdan çatlıyor ölücem ağrıdan ve çok hafif kasık ağrısı ve hafif mide bulantısı var inanılmaz derecede mide ekşimesi var ve yemek yemekte zorlanıyorum bence bir yerin ağrısın isteme

Ben yatıyorum, mecbur kalmadıkça kalkmıyorum suanlik . Sonradan keşke yatsaydim diye pişman olmak istemiyorum

Ben ilkinde full yattım değerim 0 çıktı ikincide ilk gün dışında hiç yatmadım normal hayatıma devam ettim pozitif aldım bence hiç alakası yok kasmamak lazım kendimizi. Yattıkça insan daha çok kafaya takıyor

tüp bebekte 4. denemem digerlerinde de ben estoroferm kullanmıştım bu sefer catlatma iğnesi falanda vurulacakmışım. nasıl bir yöntem bende bilmiom
Hayırlı olsun sizin için nasıl oldugu önemli değil aslında
Ben sizi hatırlıyorum bi dönem beraber transfer olmuştuk ama hangi dönemimde bilemedim yasnaz ben

Transferden sonra 4. günden selamlar. Ben yine aşırı normal uyandım hiçbi şeyim yok, insan bi yeri ağrısın ister mi istiyorum
Benim ilk denememde belirtim vardı değerim 0 çıktı ikincide hiç ama hiç bi şeyim yoktu pozitif aldım valla hiç belirtiye yatmaya kalkmaya bakmıyor bu iş

Bağışıklıkla ilgili değilmiş senden aldığı kanı labaratuar ortamında prp gibi hormon veriyor sonra Rahime enjekte ediyor ve amacı rahmi gebeliğe hazırlamak ve embriyonun tutunmasını kolaylaştırmakmış. Bana da doktorum veya hastane demedi valla kendim araştıra araştıra doktor olduk sizin hastane Acıbadem mi genelde orası kan sulandırıcı iğne falan vermiyor hiç

Bunların hepsine uzağım kıbrısta görüyorum ben bizde aşırı ilac var sizde nasıl ilaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…