- 22 Nisan 2023
- 280
- 392
- 23
- 26
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Ya yapman lazımmŞuan kim ne derse yapabilecek durumdayım. İş çıkışı eve giderken eczane bulabilirsem alayım olmazsa. Antakya dayım şehir yok resmen o yüzden dün bakındım eczane göremedim merkezde. Bugün biraz daha bakarım
Bak canm bulursan al yap yarın ilk idrarla büyük ihtimalle pozitifŞuan kim ne derse yapabilecek durumdayım. İş çıkışı eve giderken eczane bulabilirsem alayım olmazsa. Antakya dayım şehir yok resmen o yüzden dün bakındım eczane göremedim merkezde. Bugün biraz daha bakarım
Evet progestan zaten adet geciktirici dediğim coraspin ve folik asit kullanıyorum sadece.. erkek faktörlü olduğu için mi doğal yapılıyor bize acabaBana da doğal siklus yapıldı. Sadece progestan kullanıyorum ve normalde troid ilacım var bir de coraspin kullanıyorum.
4.gunde bisey yok zaten 7.gunumdeyim başım ağrıdan çatlıyor ölücem ağrıdan ve çok hafif kasık ağrısı ve hafif mide bulantısı var inanılmaz derecede mide ekşimesi var ve yemek yemekte zorlanıyorum bence bir yerin ağrısın istemeTransferden sonra 4. günden selamlar. Ben yine aşırı normal uyandım hiçbi şeyim yok, insan bi yeri ağrısın ister mi istiyorum
Tutmayan 2 transferde lekelenmen olmuş muydu?Umarım dediğiniz gibidir. Şuan daha çok heyecan yaptımnolur bu kez tutsun şu saçma dönemde bir umut olsun en azından bizler için
transferin kacıncı gün bugun cnmBu arada iş yerine gelmek benim için daha iyi oldu. Evde sürekli düşünüyordum. Şimdi zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Meşgale olunca daha iyi oluyormuş .
Birinde test günüme yakın olmuştu diye hatırlıyorum değerde 1,9 falan çıkmıştı. Doktor muhtemelen tutup bırakmış olabilir demiştiTutmayan 2 transferde lekelenmen olmuş muydu?
benim 4. günüm canım. pazartesi 4 eylülde transfer olmuştum.transferin kacıncı gün bugun cnm
bende dondurulmuş transfer hazırlığındayım. Doğal siklus olarak ilerletecekmiş tedaviyiEvet progestan zaten adet geciktirici dediğim coraspin ve folik asit kullanıyorum sadece.. erkek faktörlü olduğu için mi doğal yapılıyor bize acaba
Bende estrofem kullanıyorum pazartesi transfer tarihim belli olucakbende dondurulmuş transfer hazırlığındayım. Doğal siklus olarak ilerletecekmiş tedaviyi
ben femara kullanıyorumBende estrofem kullanıyorum pazartesi transfer tarihim belli olucak
Onu hiç kullanmadım benim 5. Transferim olucak hepsi dondurulmuş oldu sizinki doğalmış ondan galibaben femara kullanıyorum
tüp bebekte 4. denemem digerlerinde de ben estoroferm kullanmıştım bu sefer catlatma iğnesi falanda vurulacakmışım. nasıl bir yöntem bende bilmiomOnu hiç kullanmadım benim 5. Transferim olucak hepsi dondurulmuş oldu sizinki doğalmış ondan galiba
Ben yatıyorum, mecbur kalmadıkça kalkmıyorum suanlik . Sonradan keşke yatsaydim diye pişman olmak istemiyorum
Hayırlı olsun sizin için nasıl oldugu önemli değil aslındatüp bebekte 4. denemem digerlerinde de ben estoroferm kullanmıştım bu sefer catlatma iğnesi falanda vurulacakmışım. nasıl bir yöntem bende bilmiom
Amiin İnşallah hepimizin sonuçları pozitif olurYa yapman lazımminşallah çok iyi sonuçların olsun
Amiin inşallah hepimizin sonuçları pozitif olurYa yapman lazımminşallah çok iyi sonuçların olsun
Benim ilk denememde belirtim vardı değerim 0 çıktı ikincide hiç ama hiç bi şeyim yoktu pozitif aldım valla hiç belirtiye yatmaya kalkmaya bakmıyor bu işTransferden sonra 4. günden selamlar. Ben yine aşırı normal uyandım hiçbi şeyim yok, insan bi yeri ağrısın ister mi istiyorum
yaaa nick değişmişş canım ya 2021 haziran anneleri grubundaydık beraberrrHayırlı olsun sizin için nasıl oldugu önemli değil aslında
Ben sizi hatırlıyorum bi dönem beraber transfer olmuştuk ama hangi dönemimde bilemedim yasnaz ben
Bağışıklıkla ilgili değilmiş senden aldığı kanı labaratuar ortamında prp gibi hormon veriyor sonra Rahime enjekte ediyor ve amacı rahmi gebeliğe hazırlamak ve embriyonun tutunmasını kolaylaştırmakmış. Bana da doktorum veya hastane demedi valla kendim araştıra araştıra doktor oldukBahsettiğiniz acaba embriyoyu vücut yabancı görüp atmasın diye mi acaba. Kan alıp ona göre işlem yapıldıgı için.
Ben ilk defa sizden duyuyorum bu tarz bir şey olduğunu.
Zaten bizim hastanede böyle embriyo glue bağışıklık serumu tarzı şeylerde pek önerilmiyor. Hatta kan sulandırıcı bile vermiyorlar hasta da herhangi bir geçmiş düşük ya da özellikle pıhtılaşma gibi bir durum yoksa.
Bunların hepsine uzağım kıbrısta görüyorum ben bizde aşırı ilac var sizde nasıl ilaçlarBağışıklıkla ilgili değilmiş senden aldığı kanı labaratuar ortamında prp gibi hormon veriyor sonra Rahime enjekte ediyor ve amacı rahmi gebeliğe hazırlamak ve embriyonun tutunmasını kolaylaştırmakmış. Bana da doktorum veya hastane demedi valla kendim araştıra araştıra doktor olduksizin hastane Acıbadem mi genelde orası kan sulandırıcı iğne falan vermiyor hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?