2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Öyle yapmaya çalışıyorum valla

Transferinden sonra hastaneden çıkarken bile söylediler lekelenme olduğunda korkma yerleşme kanaması olabilir diye ayrıca kullandığımız ilaçlar adet olmamızı engelliyor zaten kesinlikle adet olmuyodursun en az ilaç kullananlardan biriyim doğal siklus yapıldı 1 tane ilacım var o da adet geciktirici

Bana da doğal siklus yapıldı. Sadece progestan kullanıyorum ve normalde troid ilacım var bir de coraspin kullanıyorum.

Ya herkes olabilir demiş şuan biraz heyecan yaptım galiba ama korkuyorumda önceki 2 denememde evde yaptığım testler negatif çıkınca moralim inanılmaz bozulmuştu

Lekelenme iyi ye işaret olabilir her tutunan gebeliğimde lekelenme yaşamadım.
Bugün kaçıncı günün?
İdrar testi yapsan mı?
Transferi cuma 3 e doğru yapmışlardı o günü saymazsam 6. Günüm. 5. Gün embriyosu transfer edildi ama. Normalde 5. Gün embriyosu ilk 2 günde tutunur diye okumuştum o yüzden kafam karıştı

Moralinizi bozmayın, yerleşmeden dolayı lekelenmen olabilir. İlaç kullanıyoruz, ilaçları kesmeden adet göremiyoruz. Çok nadir olur. İlaçlar adet ve semptomlarını baskılıyor. O nedenle emin olmadan ümitsizliğe kapılmayın. Bir çok kişi bu dönemde lekenlenme yaşıyor. Hatta bazıları hiç lekelenmem olmadı diye endişe ediyor

Transferden sonra 4. günden selamlar. Ben yine aşırı normal uyandım hiçbi şeyim yok, insan bi yeri ağrısın ister mi istiyorum
İnan transfer olduğumdan beri ağrıyor. Şuan kasıklarım yine ağrıyor. Ama ağrıyor diye benim ki tutacak senin ki tutmayacak değil. Belirti arama kendini dinleme sevdiğin eski bir diziyi izle . keyifli geçir çalışıyor musun bilmiyorum çık biraz dolaş .

Bu arada iş yerine gelmek benim için daha iyi oldu. Evde sürekli düşünüyordum. Şimdi zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Meşgale olunca daha iyi oluyormuş .

Umarım dediğiniz gibidir. Şuan daha çok heyecan yaptım nolur bu kez tutsun şu saçma dönemde bir umut olsun en azından bizler için

Erken test alıp denesene .Aslında bugün 7. günün :)
İşte negatifi görürsem diye inanılmaz korkuyorum öncekilerde 1 hafta kendime gelememiştim dayanabilirsem cumartesi sabah iğne vurulmaya hastane gittiğimde kan vereyim diyorum. abim doktor, yarın şehir dışına çıkıyor normalde iğnelerimi o yapıyor. Cumartesi mecbur hastaneye gideceğim iğne için. O arada yalnız gidip kan vereyim diye düşündüm. Ama dayanamaz ve bugün iş çıkışı hastaneye gidip kan verirsem yazarım size idrar testinde bir negatif daha görmeyi yüreğim kaldırmaz sanırım yaparken bile çok heyecanlanıyorum.

Yarın sabah ilk idrarla bi test yap canm tutunma belirtilisi olabilir
Şuan kim ne derse yapabilecek durumdayım. İş çıkışı eve giderken eczane bulabilirsem alayım olmazsa. Antakya dayım şehir yok resmen o yüzden dün bakındım eczane göremedim merkezde. Bugün biraz daha bakarım

Canım seni en az ne stres yapacaksa öyle yap . Seni çok iyi anlıyorum o zaman bekle zaten cumartesiye az kalmış . O tek çizgiyi görmek insanı tüketiyor, öyle haklısın ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…