• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

K kafadadelisorular seninle ayni gun transfer olmusuz ve test günümüz de aynı ben de cumartesi kan testi yapsam mı diye düşünüyorum normalde pazar günü test günüm ama mecbur pazartesini bekleyeceğiz
Bana 12 eylülde test yazdılar ama ben cumartesi mi yaptırsam diyordum. Fakat sabah lavaboda çok hafif lekelenmem oldu normalde pazartesi günü regl olmam gereken tarihti bende bir kaç gün önce böyle lekelenme olur normalde. O yüzden moralim çok bozuk😔 Umarım sende her şey yolundadır ve umarım tutunmuştur. En azından sizlerin iyi haberlerinizi almayı çok istiyorum gerçekten.🙏🏼

Cok iyi anladim simdi, kafamda daha da netlesti süreç, cok tesekkur ederim kalitesine de etki etmistir umarim beslenmeye de dikkat ediyorsaniz o bebek size gelecektir :)

Yaa cok duydum hocayi acikcasi bende rezervle ilgili calismasini duymustum ô yuzden tercih ettim nasibimiz orada olur insallah.
Laboraruvarini bende biliyorum ve bence de surecteki en onemli ayaklarindadir.
Tuplerin acilmasi gerkemez tüp bebekte ama kontrol edilemesi gerekir sivi, enfeksyon, iltihap vs var mi diye fakat ben yinede cevat bayrak isminde bir doktor var onda rahim filmi çektirecegim sonra Allahin izniyle surecime baslayacagim.
Sizden haberlerinizi almak isterim, takip edecegim sizi ve eylul size sans getirsin.
bana havuz yötemi önerdiler bu defa yapılan tedavide, embriyolarım oluşursa dondurup tekrar deneyecekler yumurta toplamayı transfer hangi aya kalır bilemiyorum o nedenle,
sağlıklı besleniyorum evet normalde de paketli gıda tüketmezdim sigara hayatımda hiç olmadı zaten,sebze suları tüketiyorum.Onun dışında günlük besinler. Tekrar haberleşelim sizle umarım eylül hepimize şans getirir çok sevgiler,

Bana 12 eylülde test yazdılar ama ben cumartesi mi yaptırsam diyordum. Fakat sabah lavaboda çok hafif lekelenmem oldu normalde pazartesi günü regl olmam gereken tarihti bende bir kaç gün önce böyle lekelenme olur normalde. O yüzden moralim çok bozuk😔 Umarım sende her şey yolundadır ve umarım tutunmuştur. En azından sizlerin iyi haberlerinizi almayı çok istiyorum gerçekten.🙏🏼
Hayırrr tutunmadırrrrr erken gebelik testi yapp ♥️♥️

Tutunma olabilir üzmeyin kendinizi bildiğim kadarıyla kullanılan ilaçlardan erken adet olma durumu olmuyor. 🌸

Heyecan stres nasıl yapmıcaz peki 🥺
Güzel şeyler düşün canım. Olumsuzlukları at kafandan. Bol bol dua et karnına dokun ☺️ olumsuz birşey aklıma gelince hemen dua ediyorum.oyle geçiyor benim .bı de şöyle bir şey var.stres yaparsan o da etkiler. Herkes stres yapma diyor. Sakin kalmaya çalış. Uzat ayaklarını oh bi güzel yat dinlen.tadini çıkar bu sürecin.kendine zehir etme 😘😘

Lekelenme iyi ye işaret olabilir her tutunan gebeliğimde lekelenme yaşamadım.
Bugün kaçıncı günün?
İdrar testi yapsan mı?

Emsal oluşturulur mu bilmiyorum ama benim ilk gebeliğimde ve tüp bebek olan kızımda da lekelenmem olmuştu . hemen kötüye yormayın belki de tutunmaya çalışıyor minik.

Bende öyle dedim yapmam dedim ama o çıkan iğne etkisindeki çizgi bile mutlu ediyor 😀 yapmamak elde değil insna merak ediyordum vakit geçsin diye oyalıyor arada testi görüp gerçeğini se nasip et allahım diyorum
büyük ihtimalle bende yaparım.İnşallah hepimizin pozitif olur :)

Merhaba ben de transfer için ilaç kullanıyorum, muhtemelen haftaya transfer yapılır. Ben ilk transferimi 2020 yılında yaptırdım ve çok şükür bir kızım oldu. o tedaviden. 1 tane dondurulmuş embriyom vardı inşallah o da olumlu sonuçlanır. İlk transferim de dondurulmuş 5.gün embriyosu idi.
Kızlar dondurulmuş transfer için ne kadar ücret istendi sizden. Ben Ankaradayım.
Merhaba cnm benden 20 bin istediler ama bende biraz zorladım açıkçası 15 indi doktorumun insiyafisiyle önümüzdeki hafta transfer inşallah Allah herkese yardımcı olsun

Back