- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Bana 12 eylülde test yazdılar ama ben cumartesi mi yaptırsam diyordum. Fakat sabah lavaboda çok hafif lekelenmem oldu normalde pazartesi günü regl olmam gereken tarihti bende bir kaç gün önce böyle lekelenme olur normalde. O yüzden moralim çok bozukK kafadadelisorular seninle ayni gun transfer olmusuz ve test günümüz de aynı ben de cumartesi kan testi yapsam mı diye düşünüyorum normalde pazar günü test günüm ama mecbur pazartesini bekleyeceğiz
Amin canım inşallah sonu hepimiz için güzel olsunHayirlisi olsun canim simdiden guzelyumurralarimiz kaliteliembryolarimz olsun
bana havuz yötemi önerdiler bu defa yapılan tedavide, embriyolarım oluşursa dondurup tekrar deneyecekler yumurta toplamayı transfer hangi aya kalır bilemiyorum o nedenle,Cok iyi anladim simdi, kafamda daha da netlesti süreç, cok tesekkur ederim kalitesine de etki etmistir umarim beslenmeye de dikkat ediyorsaniz o bebek size gelecektir :)
Yaa cok duydum hocayi acikcasi bende rezervle ilgili calismasini duymustum ô yuzden tercih ettim nasibimiz orada olur insallah.
Laboraruvarini bende biliyorum ve bence de surecteki en onemli ayaklarindadir.
Tuplerin acilmasi gerkemez tüp bebekte ama kontrol edilemesi gerekir sivi, enfeksyon, iltihap vs var mi diye fakat ben yinede cevat bayrak isminde bir doktor var onda rahim filmi çektirecegim sonra Allahin izniyle surecime baslayacagim.
Sizden haberlerinizi almak isterim, takip edecegim sizi ve eylul size sans getirsin.
rica ederim ne demek, şuan da Maslak Acıbadem'de başladım yumurta takibim yapılıyor Bülent Hoca ve ekibi ileKusura bakmayın, geçmiş iletişimi kaçırdım sanırım. Nerede tedavi görüyorsunuz acaba?
Ben yatıyorum, mecbur kalmadıkça kalkmıyorum suanlik . Sonradan keşke yatsaydim diye pişman olmak istemiyorumTransfer sonrası neler yapıyosunuz kızlar? Öncekinde hiç yatmıcam dedim kimyasal yaşadım. Yatsammı napsam ya
Ayyy gerçekten mi doğrudur başında - var çünkü belki de ondan etiket yapamıyorlarSeni etiketlemek ne zormuşcanım listeye beni de ekler misin? 1 eylül transfer 5 gün embriyosu test günü 10 eylül yaş 36
Hayırrr tutunmadırrrrr erken gebelik testi yappBana 12 eylülde test yazdılar ama ben cumartesi mi yaptırsam diyordum. Fakat sabah lavaboda çok hafif lekelenmem oldu normalde pazartesi günü regl olmam gereken tarihti bende bir kaç gün önce böyle lekelenme olur normalde. O yüzden moralim çok bozukUmarım sende her şey yolundadır ve umarım tutunmuştur. En azından sizlerin iyi haberlerinizi almayı çok istiyorum gerçekten.
Heyecan stres nasıl yapmıcaz pekiBen yatıyorum, mecbur kalmadıkça kalkmıyorum suanlik . Sonradan keşke yatsaydim diye pişman olmak istemiyorum
Tutunma olabilir üzmeyin kendinizi bildiğim kadarıyla kullanılan ilaçlardan erken adet olma durumu olmuyor.Bana 12 eylülde test yazdılar ama ben cumartesi mi yaptırsam diyordum. Fakat sabah lavaboda çok hafif lekelenmem oldu normalde pazartesi günü regl olmam gereken tarihti bende bir kaç gün önce böyle lekelenme olur normalde. O yüzden moralim çok bozukUmarım sende her şey yolundadır ve umarım tutunmuştur. En azından sizlerin iyi haberlerinizi almayı çok istiyorum gerçekten.
Güzel şeyler düşün canım. Olumsuzlukları at kafandan. Bol bol dua et karnına dokunHeyecan stres nasıl yapmıcaz peki
Lekelenme iyi ye işaret olabilir her tutunan gebeliğimde lekelenme yaşamadım.Bana 12 eylülde test yazdılar ama ben cumartesi mi yaptırsam diyordum. Fakat sabah lavaboda çok hafif lekelenmem oldu normalde pazartesi günü regl olmam gereken tarihti bende bir kaç gün önce böyle lekelenme olur normalde. O yüzden moralim çok bozukUmarım sende her şey yolundadır ve umarım tutunmuştur. En azından sizlerin iyi haberlerinizi almayı çok istiyorum gerçekten.
Emsal oluşturulur mu bilmiyorum ama benim ilk gebeliğimde ve tüp bebek olan kızımda da lekelenmem olmuştu . hemen kötüye yormayın belki de tutunmaya çalışıyor minik.Bana 12 eylülde test yazdılar ama ben cumartesi mi yaptırsam diyordum. Fakat sabah lavaboda çok hafif lekelenmem oldu normalde pazartesi günü regl olmam gereken tarihti bende bir kaç gün önce böyle lekelenme olur normalde. O yüzden moralim çok bozukUmarım sende her şey yolundadır ve umarım tutunmuştur. En azından sizlerin iyi haberlerinizi almayı çok istiyorum gerçekten.
ben de bunu çok merak ediyorum. Geceden beri sayfayı yeniliyorum çok heyecanlı :)
Ya evet bende uyuyamadım merakımdanben de bunu çok merak ediyorum. Geceden beri sayfayı yeniliyorum çok heyecanlı :)
büyük ihtimalle bende yaparım.İnşallah hepimizin pozitif olur :)Bende öyle dedim yapmam dedim ama o çıkan iğne etkisindeki çizgi bile mutlu ediyoryapmamak elde değil insna merak ediyordum vakit geçsin diye oyalıyor arada testi görüp gerçeğini se nasip et allahım diyorum
inşallah tek seferde pozitifleri görürüz.Tabi öncesinde rahmin hazır olması için çokça dua ediyorumBen gece yatarken 3 tane içiyorum estrofem bende pıhtılaşma cikmadi estrofemle başladım coraspine bide vitamin var başka yok
Merhaba cnm benden 20 bin istediler ama bende biraz zorladım açıkçası 15 indi doktorumun insiyafisiyle önümüzdeki hafta transfer inşallah Allah herkese yardımcı olsunMerhaba ben de transfer için ilaç kullanıyorum, muhtemelen haftaya transfer yapılır. Ben ilk transferimi 2020 yılında yaptırdım ve çok şükür bir kızım oldu. o tedaviden. 1 tane dondurulmuş embriyom vardı inşallah o da olumlu sonuçlanır. İlk transferim de dondurulmuş 5.gün embriyosu idi.
Kızlar dondurulmuş transfer için ne kadar ücret istendi sizden. Ben Ankaradayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?