2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Çok teşekkür ederim işte biz insanlar cidden bilmediğimiz biseu için inan korkuyoruz ben haddinden fazla gerildim inş acı biseu hissetmem
Rica ederim hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz ve korkuyoruz bende ilk transferimde çok stres olmuştum bittiği zaman keşke hiç stres yapmasaydım dedim çünkü acı yok

Kaçıncı günü emriyosu canım daha günün erken idrara karışmamıştır daha yaa üzülmeyeceksen yap sora iki günde bir yap diyecek doktor daha çok stres olursun dua edelim haydi kızlar gelsin pozitifler

Hadi insallah cabucak baslasin ve guzelce sonuclansin
Memnun musunuz peki hastaneden, tedavilerden ? Buradaki yorumlari onemsiyorum cunku herkes yasadigini yaziyor ve sayfa sansur yapmadan herkes okuyabiliyor..
Evet memnunum labı çok iyi dedikleri için tercih ettim bülent hocayı hiç görmüyoruz diyenler var ama ben muayenelerimi ona oldum ilgisi de iyi güveniyorum cok tanınan bi doktora gidince bazı seyleri göze almak gerekiyor beklemeyi vs. zaten yumurta ölctürme için illa ki bülent hocaya gerek yok ben kendi sehrimde yaptırdım onları
İnsallah canım güzel sonuçlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…