- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
-
Evet, dondurulmuş icin hazirliga baslayacagizSelam dondurulmuş transfer hazırlık mı ?
Çok teşekkür ederimMerhaba hoşgeldiniz sizi de ekleyelim inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Rica ederim hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz ve korkuyoruz bende ilk transferimde çok stres olmuştum bittiği zaman keşke hiç stres yapmasaydım dedim çünkü acı yokÇok teşekkür ederimişte biz insanlar cidden bilmediğimiz biseu için inan korkuyoruz ben haddinden fazla gerildim inş acı biseu hissetmem
İnşallah yoldaş oluruz işte gün sayarızAynen aynen benimde 16 sı gibi dediler transferi ikimizin de aynı
Çok çok hiç sormayın ama alışıyorsunİnşallah ya. Bu aralar inanılmaz bir duygu karmaşası yaşıyorumgerçekten çok stresli bir süreç
Testi atarmısın canım burayaKizlar ya testte o kadar silik ciktiki acaba doğrumu yoksa ilaçlardan olabilirmi.
Resim gelmedi canm
Evet canım yaa nerde tedaviniz hangi şehirdesinizİnşallah yoldaş oluruz işte gün sayarız
İstanbulda medicalparktayım canımEvet canım yaa nerde tedaviniz hangi şehirdesiniz
Nasıl atiliyo resimResim gelmedi canm
Vücudumuz yine ödem olacakmi acaba sıcaklarda yürüyüş falanda yapamadım ben .. hamiş olsam hiç unrumda olmaZİstanbulda medicalparktayım canım
Özel mesaj attım sana bakNasıl atiliyo resim
Benim olmaz pek ödemim bilemicem canmVücudumuz yine ödem olacakmi acaba sıcaklarda yürüyüş falanda yapamadım ben .. hamiş olsam hiç unrumda olmaZ
AynenRica ederim hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz ve korkuyoruz bende ilk transferimde çok stres olmuştum bittiği zaman keşke hiç stres yapmasaydım dedim çünkü acı yok
Evet memnunum labı çok iyi dedikleri için tercih ettim bülent hocayı hiç görmüyoruz diyenler var ama ben muayenelerimi ona oldum ilgisi de iyi güveniyorum cok tanınan bi doktora gidince bazı seyleri göze almak gerekiyor beklemeyi vs. zaten yumurta ölctürme için illa ki bülent hocaya gerek yok ben kendi sehrimde yaptırdım onlarıHadi insallah cabucak baslasin ve guzelce sonuclansin
Memnun musunuz peki hastaneden, tedavilerden ? Buradaki yorumlari onemsiyorum cunku herkes yasadigini yaziyor ve sayfa sansur yapmadan herkes okuyabiliyor..
Bu şekilde göstermeye çalıştım ama umarım yararlı olurNasıl atiliyo resim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?