• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Eklentiler

• IMG_2525.jpeg
    IMG_2525.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 48
Canım hayırlısıyla ilerler inşallah çok sevindim . Senin transfer hangi gündü listede adını göremedim . Ben de yarın akşamüstü tekrar vericem bakalım hayırlısı. Eş konusuna gelince de malesef ilk yılda normalde bile çok gereksiz küslükler oluyor . Tüp bebek süreci ise bambaşka bir stresli boyut iki tarafa da zaten . Çok normal geldi o nedenle malesef yaşananlar . Erkeklerin bizim geçtiğimiz fiziksel manevi süreci anlaması çok zor malesef
valla onlar ne stresı yasıyo 😂bi gün gelıyo hastaneye altı üstü cart curt ver spermi iş bitti 😂 iğneyi kadın vurul derdi kadın çek acıyı çek doğur bi de bizi üzsünler 🥹😂 gecen hafta pazartesı 3.ginlük embryo konmustu ıkı tane biri iyi biri orta kalıte biri ttmus şükür keşke ikiz olsaydı ama nasip.listeye yazdırmak ıstememiştm 🥹❤️🤪

valla onlar ne stresı yasıyo 😂bi gün gelıyo hastaneye altı üstü cart curt ver spermi iş bitti 😂 iğneyi kadın vurul derdi kadın çek acıyı çek doğur bi de bizi üzsünler 🥹😂 gecen hafta pazartesı 3.ginlük embryo konmustu ıkı tane biri iyi biri orta kalıte biri ttmus şükür keşke ikiz olsaydı ama nasip.listeye yazdırmak ıstememiştm 🥹❤️🤪
Değerlerimiz neredeyse aynı seninle ozaman çünkü benim de 11 i pazartesi ama 5.Gün tek embriyoydu. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah bize ve bu yolda emek veren duş eden tüm arkadaşlarımıza 🥰 amaaannn onlar hep stresli ne diyeyim şimdi Allah onlara da akıl fikir ihsan eylesin 🤣

amin hepımızin Allah yardımcısı olsun.En son kactı kı sızın
Değerlerimiz neredeyse aynı seninle ozaman çünkü benim de 11 i pazartesi ama 5.Gün tek embriyoydu. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah bize ve bu yolda emek veren duş eden tüm arkadaşlarımıza 🥰 amaaannn onlar hep stresli ne diyeyim şimdi Allah onlara da akıl fikir ihsan eylesin 🤣

Kızlar merhaba, erkek infertiletisi sorunu olup hamile olanlar var mı bu grupta ? Benim 2. opum oldu ilk opumda iyi kalite 4. gün donduruldu ikinci opumda top quality 5. gün donduruldu dendi ama acaba tutunma şansı nedir ? sperm kalitesi tutunmada önemli bir etken mi merak ediyorum :)

Canım merhaba Bende dün transfer oldum benimde 3. Gün embriyosu. Kasıklarım sancıyor ara ara senin geçtimi krampların🙏🏻

Canım merhaba Bende dün transfer oldum benimde 3. Gün embriyosu. Kasıklarım sancıyor ara ara senin geçtimi krampların🙏🏻
Benim karnımda ağrı olmaya devam ediyor 28 Eylül test günüm inşallah hayırlısıyla pozitifi görürüz size de hayırlı olsun inşallah pozitif olur her isteyenin 🥰

Back