- 20 Mayıs 2023
- 621
- 755
- 23
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
- #4.241
Çok güzel maşallah benimde aynıYaptım canm böyle çıktı seninin nasıl durumlar bnm bugun biraz daha koyulaştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel maşallah benimde aynıYaptım canm böyle çıktı seninin nasıl durumlar bnm bugun biraz daha koyulaştı
Yaptım canm böyle çıktı seninin nasıl durumlar bnm bugun biraz daha koyulaştı
Hadi inşallahÇok güzel maşallah benimde aynı
valla onlar ne stresı yasıyo bi gün gelıyo hastaneye altı üstü cart curt ver spermi iş bitti iğneyi kadın vurul derdi kadın çek acıyı çek doğur bi de bizi üzsünler gecen hafta pazartesı 3.ginlük embryo konmustu ıkı tane biri iyi biri orta kalıte biri ttmus şükür keşke ikiz olsaydı ama nasip.listeye yazdırmak ıstememiştmCanım hayırlısıyla ilerler inşallah çok sevindim . Senin transfer hangi gündü listede adını göremedim . Ben de yarın akşamüstü tekrar vericem bakalım hayırlısı. Eş konusuna gelince de malesef ilk yılda normalde bile çok gereksiz küslükler oluyor . Tüp bebek süreci ise bambaşka bir stresli boyut iki tarafa da zaten . Çok normal geldi o nedenle malesef yaşananlar . Erkeklerin bizim geçtiğimiz fiziksel manevi süreci anlaması çok zor malesef
amin Allah razı olsun darısı sonuc bekleyenlere inşallah sağlıkla tamamlayalım hepimizMaşallah çok iyi canım. Allah yuvadan huzuru mutluluğu eksik etmesin bu bebis bereketiyle gelsin insallah
Senin kaçıncı gündü transferinYaptım canm böyle çıktı seninin nasıl durumlar bnm bugun biraz daha koyulaştı
hayırlı olsunYaptım canm böyle çıktı seninin nasıl durumlar bnm bugun biraz daha koyulaştı
Bende 8 eylül transfer olmustum hatırlarsanız murat hocam saolsun pozitifim yakında kese gormeye gıdecegız inş inş sizde pozitifi görürsünüzİnşallahhh canım hayırlı olsun senin için kendini Murat hocaya bırakkk rahatına bak
Amin canım saol rabbim hepimizi sevindirsinBende 8 eylül transfer olmustum hatırlarsanız murat hocam saolsun pozitifim yakında kese gormeye gıdecegız inş inş sizde pozitifi görürsünüz
Kaçıncı gün derken 14 eylülde 5.gün blast 5bb embriyosu oldu bana 2 tane .. bugub 8.günüm canmSenin kaçıncı gündü transferin
Erken gebelik testinde silik çift çizgi gördüm çarşamba kan vericem inşallahBende 8 eylül transfer olmustum hatırlarsanız murat hocam saolsun pozitifim yakında kese gormeye gıdecegız inş inş sizde pozitifi görürsünüz
Değerlerimiz neredeyse aynı seninle ozaman çünkü benim de 11 i pazartesi ama 5.Gün tek embriyoydu. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah bize ve bu yolda emek veren duş eden tüm arkadaşlarımıza amaaannn onlar hep stresli ne diyeyim şimdi Allah onlara da akıl fikir ihsan eylesinvalla onlar ne stresı yasıyo bi gün gelıyo hastaneye altı üstü cart curt ver spermi iş bitti iğneyi kadın vurul derdi kadın çek acıyı çek doğur bi de bizi üzsünler gecen hafta pazartesı 3.ginlük embryo konmustu ıkı tane biri iyi biri orta kalıte biri ttmus şükür keşke ikiz olsaydı ama nasip.listeye yazdırmak ıstememiştm
Değerlerimiz neredeyse aynı seninle ozaman çünkü benim de 11 i pazartesi ama 5.Gün tek embriyoydu. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah bize ve bu yolda emek veren duş eden tüm arkadaşlarımıza amaaannn onlar hep stresli ne diyeyim şimdi Allah onlara da akıl fikir ihsan eylesin
İşte dün 174 geldi 10. Gündü yarın akşamüstü baktırıcam ikinci kez inşallahamin hepımızin Allah yardımcısı olsun.En son kactı kı sızın
Canım merhaba Bende dün transfer oldum benimde 3. Gün embriyosu. Kasıklarım sancıyor ara ara senin geçtimi krampların
Benim karnımda ağrı olmaya devam ediyor 28 Eylül test günüm inşallah hayırlısıyla pozitifi görürüz size de hayırlı olsun inşallah pozitif olur her isteyeninCanım merhaba Bende dün transfer oldum benimde 3. Gün embriyosu. Kasıklarım sancıyor ara ara senin geçtimi krampların
İnşallahBekliyorum heyecanla,umarım bizde öyle oluruz.
Tebrik ederim canımbetam 166 geldı heralde sorın yok dı mı kızlar çarş 51 di bugun 166 çok şükür