• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

Merhaba arkadaşlar, dün transfer oldum 3. gün embriyosu. Kasıklarımda ara ara çok sancı oluyor, hormon ilaçlarına bağlı bir durum mu acaba çok huzursuzum 😒
Canım benim de dun tramsferim oldu. Aynı seyleriyasadim kasik ağrısı ve sanki alt taraftan iğne batiriyorlarmis gibi bir ağrı. Ama normaldir herhald

Canım benim de dun tramsferim oldu. Aynı seyleriyasadim kasik ağrısı ve sanki alt taraftan iğne batiriyorlarmis gibi bir ağrı. Ama normaldir herhald
Sabah hastaneye gitmeyi düşündüm bir saat boyunca makatıma bile kramp girdi Şuana kadar tedaviyle alakalı çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım ama dünden beri iyi değilim🤧 istirahat ediyorum bol bol Hayırlı haberler bekliyoruz 🙏🏻

Canım çok sevindim,ayni gunuz. Bende 14 eylül 3. Gun embriosu,erken test di mi o?
Ewet canım erken test.. sen yaptınmı hiç test.. bn yeri geliyo günde iki kez yapıyorum duramıyorum yerimde . Bizde sorun erkek infertilitesi oldugundan umut baglayamıyorum bu ikinci denememiz

Ewet canım erken test.. sen yaptınmı hiç test.. bn yeri geliyo günde iki kez yapıyorum duramıyorum yerimde . Bizde sorun erkek infertilitesi oldugundan umut baglayamıyorum bu ikinci denememiz
Sen ne diyorsun 😍hergün yapiyorum neredeyse. Benim testler normal,albi gebelik testlrri.daha göremedim pozitifi.

Merhaba bizim de sorun erkek infertilitesi bende 2.deneme için transferi bekliyorum sizin pozitif mi

Merhaba bizim de sorun erkek infertilitesi bende 2.deneme için transferi bekliyorum sizin pozitif mi
Canım pozitif mi bilmiyorum erken testte bu cıktı biraz önce pazartesi kan testi vereceğim inşallah hayırlı olur sonuclarınız

Eklentiler

• IMG_1725.jpeg
    IMG_1725.jpeg
    92,1 KB · Görüntüleme: 29
Bugün transferın 5.Günü . 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edıldı ama niye hiç belirtim yok :( erken ama görenler var dıye predictor bile yaptım. Zaten hiçbişey hissetmiyorum çok üzgünüm.
Bir de 3 gün ful yattım ama sonra artık yatmadım sıkıldım sürekli ataktayım o yüzden mi olmadı acaba

Amin canım amin . Rabbim gönlümüze göre ver noolurr.. inşallah doktorunun da dediği gibi gebesindir .. ben emin olmak istiyorum var yada yok ona göre ararım tam anlamıyla silik çizgiye umut baglamak istemiyorum. Sanada çok geçmiş olsun Allah herrkesin yardımcısı olaun gercekten maddi manevi çok zor bir süreç. Günde 3 tane iğne oluyorum ben oksapar karnımı mahvetti progestan kalçamı iğne yapcak yer kalmadı ama bi umut işte herşeye katlanjyoruz . Tek tutusunlar ben olana kadar iğneye razıyım .. siz nerede tedavi gördünüz . Ben istanbul tüp bebek merkezinde aret kamarda gördüm tedavimi . Üstelik şehir dısından gel dediklerinde uçakla ve yol parası bile mahvediyor tek olsunlar tek nasip olsun herseye razıyım
Canım merhaba test yaptınmı bugünde

Bugün transferın 5.Günü . 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edıldı ama niye hiç belirtim yok :KK43: erken ama görenler var dıye predictor bile yaptım. Zaten hiçbişey hissetmiyorum çok üzgünüm.
Bir de 3 gün ful yattım ama sonra artık yatmadım sıkıldım sürekli ataktayım o yüzden mi olmadı acaba
Daha çok erken belirti aramak için benim 10 günüm silik çizgi yeni gördüm stres yapma bence canım

Back