• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı 💖

kızlar eşleriniz bu süreçte nasıl davranıyor Allah aşkına 5 aylık evlıyız daha.Düşük değer diye hemen tüp bebek yaptık.İki gün önce pozıtıfı gördüm çok şükür ama eşime soyleyemedm bıle küstük çünkü.Benım sonuc bekledıgımı bılıyor ne sordu ne barısmaya calıstı ki tedavıde de kaç gün küs durduk malesef sinirli anında agzından cıkanı kulagı duymuyor sonra da bana kızıyor bır de uzatıyorsun sınırlıydım dıye.Ben sınırden gece uyuyamazken dönüp horul horul uyuyo dün patladım sinir krizi gecırdım elımdekılerı de fırlatım hamıle oldugumu soyledım 😔 bağrıi çağrış içinde oysa ne hayallerım vardı nasıl soyleyecektım mutlu olacaktı vs vs 🥲😔 dünden beri cok korkuyorum çok kasıldım çünkü inşaşlah bısı olmamıstır, sabah kan verdım sonuc bekloyorum.Ikı gunluk pozıtıflem gercekten bosanmayı dusunuyorum boyle bır surecte bıle kac gece benle küs uyudu, üzdü kırdı böyle adamdan hayır gelır mı gercektn yanşi bı evlılık yaptım sanırım.Neden erkekler bu kadar düşüncesız 😢😢😢
Maalesef canım olan olmuş artık Hamilesin geriye bakamazsın ama keşke bu kadar kısa bir sürede çocuk yapmayı hele de tüp bebekle hiç denemeseydiniz beş ay eşlerin birbirini tanıması için çok kısa bir süre inşallah eşin kendine çekidüzen verir yoksa bu şekilde hayat çok zor senin için

kızlar eşleriniz bu süreçte nasıl davranıyor Allah aşkına 5 aylık evlıyız daha.Düşük değer diye hemen tüp bebek yaptık.İki gün önce pozıtıfı gördüm çok şükür ama eşime soyleyemedm bıle küstük çünkü.Benım sonuc bekledıgımı bılıyor ne sordu ne barısmaya calıstı ki tedavıde de kaç gün küs durduk malesef sinirli anında agzından cıkanı kulagı duymuyor sonra da bana kızıyor bır de uzatıyorsun sınırlıydım dıye.Ben sınırden gece uyuyamazken dönüp horul horul uyuyo dün patladım sinir krizi gecırdım elımdekılerı de fırlatım hamıle oldugumu soyledım 😔 bağrıi çağrış içinde oysa ne hayallerım vardı nasıl soyleyecektım mutlu olacaktı vs vs 🥲😔 dünden beri cok korkuyorum çok kasıldım çünkü inşaşlah bısı olmamıstır, sabah kan verdım sonuc bekloyorum.Ikı gunluk pozıtıflem gercekten bosanmayı dusunuyorum boyle bır surecte bıle kac gece benle küs uyudu, üzdü kırdı böyle adamdan hayır gelır mı gercektn yanşi bı evlılık yaptım sanırım.Neden erkekler bu kadar düşüncesız 😢😢😢
Çok büyük konuşmayım ama böyle devam ederse gerçekten boşanmak lazım sonra yıllarımız gidiyor yanlış adamlarla bi bakmışsın hayat geçmiş 60 yaşında boşanmak istiyorsun ama nafile. Hamilelik hormonları yanlış karar vermeye sebep olabilir o yüzden bu dönem bi geçsin sonra bak bence.

Sandalye de kılabilirsiniz namazınızı. Kılmanıza engel değil abdest alırken ayaklarını kaldırmayın maşrapa dökerek alın abdestinizi. Ben halen daha oturarak kılıyorum mesela.

Sandalye de kılabilirsiniz namazınızı. Kılmanıza engel değil abdest alırken ayaklarını kaldırmayın maşrapa dökerek alın abdestinizi. Ben halen daha oturarak kılıyorum mesela.
Çok teşekkürler inşallah öyle yapıcam ben de

Maalesef canım olan olmuş artık Hamilesin geriye bakamazsın ama keşke bu kadar kısa bir sürede çocuk yapmayı hele de tüp bebekle hiç denemeseydiniz beş ay eşlerin birbirini tanıması için çok kısa bir süre inşallah eşin kendine çekidüzen verir yoksa bu şekilde hayat çok zor senin için
yaşım 37 geç evledım 9 ay sevgılıydık severek evlendım ama zaten cocuğu cok ostıyordum daha fazla erteyelemezdım amh ım cok dusuktu :(

Yaaaa senin adına sevindim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ben bilgim pek yok gidip konustugunuzda nasil gelişti ne oldu yapıldı
Merhaba canım ben de Ankara da tedavi gördüm Memorial hastanesinde kuzum var 5 yaşında o da orada tüp bebekle oldu şimdi yine orada yaptırdım hamileyim ben çok memnunum

Merhaba arkadaşlar, dün transfer oldum 3. gün embriyosu. Kasıklarımda ara ara çok sancı oluyor, hormon ilaçlarına bağlı bir durum mu acaba çok huzursuzum 😒

betam 166 geldı heralde sorın yok dı mı kızlar çarş 51 di bugun 166 çok şükür
Canım hayırlısıyla ilerler inşallah çok sevindim . Senin transfer hangi gündü listede adını göremedim . Ben de yarın akşamüstü tekrar vericem bakalım hayırlısı. Eş konusuna gelince de malesef ilk yılda normalde bile çok gereksiz küslükler oluyor . Tüp bebek süreci ise bambaşka bir stresli boyut iki tarafa da zaten . Çok normal geldi o nedenle malesef yaşananlar . Erkeklerin bizim geçtiğimiz fiziksel manevi süreci anlaması çok zor malesef

Kızlar sanırım pozitife gidiyorum rabbim nasip eyle🤲🤲 bu yolda emek veren herkese nasip eylee bugun 8.günüm düne göre sanki biraz koyulaşmış gibi inşallar gebeyimdir🤲🤲

Eklentiler

• IMG_1725.jpeg
    IMG_1725.jpeg
    92,1 KB · Görüntüleme: 57
Yaaaa senin adına sevindim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ben bilgim pek yok gidip konustugunuzda nasil gelişti ne oldu yapıldı
Öncelikle eşimin ve benim ne gibi sorunlarımız var ona bakıyor ben de pcos var eşim de sperm sayısı düşük sizin sorununuz ne bilmiyorum ama ona göre ilerliyor kızımda taze transfer yaptı şimdi dondurulmuş sanırım durumumuza göre ilerliyor

Merhaba arkadaşlar ben bugün transfer oldum 3. Gün embriyosu inşallah sağlıkla hayırlısıyla pozitif görmek nasip olur 😍 daha yeni transfer oldum ama kasıklarımda ağrı başladı normal mi
Canım merhaba Bende dün transfer oldum benimde 3. Gün embriyosu. Kasıklarım sancıyor ara ara senin geçtimi krampların🙏🏻

Back