2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım oksapar iğneyi karnından mı vuruyorsun? Arada kan toplama oluyor mu benim özellikle 3 gündür kan topladı vurulan yerler ve bugün de iğneyi çıkarırken kan aktı acaba çok mu sulandı kanım diye düşündüm
[/QUOTE]
Bende baştan yanlış vurdum hep morardı mandalina kadar havasını alıp yavaşça enjekte etceksin yerini 10 dk bastır ve binsonraki iğneyi farklı tarafa vur. Şimdi morarmıyor ama ilk vurulanları görsen felaket di R Rabia coskun

Geçmiş olsun en güzel şekilde atlatacaksınız inşallah

Kızlar benim şimdi kanamam başladı çok korkuyorum peçeteye geliyor sildikten pembe kırmızı renkli

Sildikce peçeteye geliyor şimdi lavaboya gidince silince fark ettim belim ağrıyor hafiften karnım da ağrıyor pembe renkli bir kan çok korkuyorum acaba düşük mü pluuor
Cumartesi benimde oldu stres yapma doktoruna yada acile git ilaç veya iğne yaparlar canım dinlenme verirler

Canım oksapar iğneyi karnından mı vuruyorsun? Arada kan toplama oluyor mu benim özellikle 3 gündür kan topladı vurulan yerler ve bugün de iğneyi çıkarırken kan aktı acaba çok mu sulandı kanım diye düşündüm
[/QUOTE]
Çok iyi bastırman gerek. Uzun süre bastırırsan morarma bile olmaz.

Bende aynı durumdayım her sabah zofer içiyorum ona rağmen hicbisey yiyemiyorum ve kusuyorum 12.ci haftaya kadar nasıl dayanicam hiçbir fikrim yok

NewMamaa merhaba beni de ekleyebilirmisiniz.
29 yaşındayım ilk bebeğimi bekliyorum. Sat 11.12.2022. Bursada ikamet ediyorum. Tahmini doğum tarihi 17.09.2023

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…