Hadi bakalımaç ama midesi bulananlara bende ekleneyim
Geçmiş olsun en güzel şekilde atlatacaksınız inşallahKızlar selam, 6+1 den merhaba, pazar günü lekelenme başladı maalesef. Pazartesi itibariyle çoğalan kanamam
Salı günü doktora gittik kese oluşumu güzel bebekte gözüktü, kalp atışını bile duyduk.
Kanama durumu kese ile ilgili değil ama düşük tehlikesi olduğunu söyledi progeston kapsül fitil verdi. Bugün kanamam daha şiddetli olunca dr proluton iğne yaptırmamı istedi iş çıkışı iğneyi de yaptırdım. Ama hala ara ara devam eden kanamam beni çok üzüyor. O kalp atışını da duydum yainşallah bu günleri sıkıntısız atlarız Bebişimle.
Sadece peçeteye mi geldi devamı geliyor mu canımKızlar benim şimdi kanamam başladı çok korkuyorumpeçeteye geliyor sildikten pembe kırmızı renkli
Yerleşme olabilir panik yapma doktoruna ulaşabilir misin acabaKızlar benim şimdi kanamam başladı çok korkuyorumpeçeteye geliyor sildikten pembe kırmızı renkli
Sildikce peçeteye geliyor şimdi lavaboya gidince silince fark ettim belim ağrıyor hafiften karnım da ağrıyor pembe renkli bir kan çok korkuyorum acaba düşük mü pluuorSadece peçeteye mi geldi devamı geliyor mu canım
Cumartesi benimde oldu stres yapma doktoruna yada acile git ilaç veya iğne yaparlar canım dinlenme verirlerSildikce peçeteye geliyor şimdi lavaboya gidince silince fark ettim belim ağrıyor hafiften karnım da ağrıyor pembe renkli bir kan çok korkuyorum acaba düşük mü pluuor
Senin kanaman nasıldı canım.hangir renk.doktorun ne dedi bu durumaCumartesi benimde oldu stres yapma doktoruna yada acile git ilaç veya iğne yaparlar canım dinlenme verirler
Özelden attım canım doktorum bu haftalarda bekleriz panik yapma dinlen dedi ve progesteron ilacı verdi içiyorum 8 saatte 1 günde 3 taneSenin kanaman nasıldı canım.hangir renk.doktorun ne dedi bu duruma
Bende aynı durumdayım her sabah zofer içiyorum ona rağmen hicbisey yiyemiyorum ve kusuyorum 12.ci haftaya kadar nasıl dayanicam hiçbir fikrim yokKızlar ben felaket durumdayım hiç bir dk geçmeyen bir bulantım var bu gidişle hastaneye yatabilirim asla hiç bir şey yiyemiyorum ağlıyorum şuanda o kadar çaresizim kigece uyku uyuyamıyorum kalkıp zofer içtim istemiyorum ilaç kullanmak ama çok çaresizimm
Keşke 12 de azalsa ben kızımda doğuma gittiğim gün bile zofer içmiştimBende aynı durumdayım her sabah zofer içiyorum ona rağmen hicbisey yiyemiyorum ve kusuyorum 12.ci haftaya kadar nasıl dayanicam hiçbir fikrim yok
Kuzum korkma sadece doktoruna ulaş. Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle iğne verir dinlen derSenin kanaman nasıldı canım.hangir renk.doktorun ne dedi bu duruma
Çok güzel canım gözün aydın
Canım şimdi kırmızı kanamaya döndü karnım çok agriuornadet oluyormusum gibi nolur bana dua edin biseyekr ters gidiyorKuzum korkma sadece doktoruna ulaş. Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle iğne verir dinlen der
Pazartesi canım Rabbime bin şükürÇok güzel canım gözün aydınDoktor randevun ne zamandı?
Dualarım seninleCanım şimdi kırmızı kanamaya döndü karnım çok agriuornadet oluyormusum gibi nolur bana dua edin biseyekr ters gidiyor
Doktoruna ulaştınmıCanım şimdi kırmızı kanamaya döndü karnım çok agriuornadet oluyormusum gibi nolur bana dua edin biseyekr ters gidiyor