2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Yoğun değilse yerleşme kanamasıdır. Benim de bugün sabah kahverengi sildikçe gelen lekelenmem oldu. Az önce doktordan çıktım sorun yok dedi progestan verdi.

Herkese merhabalar foruma yeni üye oldum. Eylül annelerine dahil olmayı çok isterim. Ancak içimi kemiren tereddütlerim var. belki başına gelen olmuştur tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirim. Son adet tarihim 25 Kasım.
Yılbaşında hamile olduğumu öğrendim.
7 Ocakta hastaneye gittim. Sat 6+1 olması gerekirken usg ye göre 5+3 haftalık gebelik kesesi 8,21 mm
14 ocakta sat 7+1 olması gerekirken usg ye göre 5+6 haftalık gebelik kesesi 9,28 mm
16 ocakta devlet hastanesine gittim. sat 7+3 olması gerekirken 5+5 haftalık gebelik kesesi ise 9,8 mm çıktı.
Sanki kese hiç büyümüyor. ilk 2si özel 3.sü devlet bu durum sonradan değişebilir mi? yoksa boş gebelik midir?? Cumartesi doktor randevum var gitmeden kendimi hazırlamak istiyorum. Çok çaresizim. Şimdiden teşekkürler.

Herhangi bir kanamam mide bulantısı veya kusma durumu yok. Sadece göğüslerim ağrıyor. Adet döngüm de düzenlidir normalde.

Hayırlı olsun inşallah. Beta’nız nasıl?

30 aralık akşamı ilk beta 661
3 ocakta verdim bir de 2632 çıktı. sonrasında doktora gideceğim diye vermedim. Tekrar baktırsam mı acaba?
Yükseliş gayet güzel. Belki cihaz kaynaklıdır. Benim de ilk gebeliğim geç yumurtladım mesela 17-18. gün gibiydi. Belki sizde de öyle bir durum oluşmuştur veya geç döllenme olmuş olabilir. Kötü düşünmeyin.

Makineden makineye fark ettiğini duymuştum canım ama net bir bilgim yok açıkçası tek bir doktorla devam etmen iyi olacaktır bende 6+0 da gittim kese 5+0 dı zaten öğrendiğimde de betam düşüktü doktor geç döllenme dedi ama haftaya tekrar gideceğim başka doktora gitmedim

İnşalllah dediğiniz gibidir. Ama tüm senaryoları kafada kurmaya başladım. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Eşimle farklı şehirlerdeyiz şu an tekrar ayrılmadan kalp atışını duyabilir miyiz acaba diye sorunca doktor bir hafta sonra gel dedi. 14 ünde o yüzden gittim aslında. gitmez olaydım 3 gündür mahvoldum kesenin içi boş mu diye.

Canım sen içini ferah tut duyuyoruz geriden gelip sonradan haftasını yakalayanları falan ağustos annelerinde daha yeni kalp atışı duyanlar var başka bir şikayetin yoksa zaten bir sıkıntı olduğunu sanmam

27.11.2023 sat 7 haftalığız 25 yaşındayım ilk çocuk tahmini doğum tarihi 09.09.2023 gaziantep

Hastaneden hastaneye değişebiliyor cihaza göre cihazın kalitesi bunların hepsi etkiliyor gittiğim doktor bana 12. Haftada Cinsiyeti net söyleyebilecegini söyledi mesela kalbini ferah tut inşallah meleğin seninledir

Hastaneden hastaneye değişebiliyor cihaza göre cihazın kalitesi bunların hepsi etkiliyor gittiğim doktor bana 12. Haftada Cinsiyeti net söyleyebilecegini söyledi mesela kalbini ferah tut inşallah meleğin seninledir
Benim arkadaşım da 10+2’de cinsiyeti %99 doğruluk oranıyla belli oldu. Sanırım her gebelikte ve cihazda başka olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…