Canım günaydın benim değerim 445deyken anı olsun çift çizgiyi göreyim de saklayim diye erken gebelik testi yapayım dedim böyle çıktı kişiden kişiye salgılanan hormonlar farklı oluyor rahat olGünaydın kızlar ya benim içime birkurt düştü sizinle de paylaşayım istedim . Evde fazladan kalan gebelik testleri vardı artimed t1ct2 yazanlardan eşim de merakından yapsana bir nasıl çıkacak dedi az önce ilk idrarla.denedim cift çizgi çıktı ama benim gecikmenin 5.gunu bugün neden koyu bordo çizgi cikmadida pembe çizgi çıktı anında göründü çift çizgi ama c çizgisi kadar neden koyu dehil acaba kimyasal mi yaşıyorum diye aklım çok bulandı ve çok korkuyorum şuan
Gerçekten mi içime su serptin canım depresyona girdim yatağa gomuldum resmenCanım günaydın benim değerim 445deyken anı olsun çift çizgiyi göreyim de saklayim diye erken gebelik testi yapayım dedim böyle çıktı kişiden kişiye salgılanan hormonlar farklı oluyor rahat ol
Biraz araştırayım dedim.kimyasali topigin birinde birisi aferin değerler kusuratli çıkıyorsa kimyasaldir demiş doktoru söylemiş onada benim değerlerim de hep kusuratli ilerledi hep 2 katı çıktı ama oda aklımı bulandirdiCanım günaydın benim değerim 445deyken anı olsun çift çizgiyi göreyim de saklayim diye erken gebelik testi yapayım dedim böyle çıktı kişiden kişiye salgılanan hormonlar farklı oluyor rahat ol
Canım sen keseyi gördün müBiraz araştırayım dedim.kimyasali topigin birinde birisi aferin değerler kusuratli çıkıyorsa kimyasaldir demiş doktoru söylemiş onada benim değerlerim de hep kusuratli ilerledi hep 2 katı çıktı ama oda aklımı bulandirdi
Diğer bilgileri de yazarsanız tabloya tam ekleyelim.Bende Eylül ikiz annesiyim 7+0 dan merhaba tahmini doğum tarihi 03.09.2023
Diğer bilgileri de tam yazarsanız hepsini aynı anda ekleyelim.Merhaba bende bu listeye dahil olabilirim. Sürpriz hamilelik haberi ile 6 haftalık 2. bebiș annesi olacağım inşallah
Ya canım olur mu öyle şey bence kesinlikle böyle birşeye inanma insan vücudu robot mu ki nizami bir şekilde iki katı artık kusuratsiz olacakBiraz araştırayım dedim.kimyasali topigin birinde birisi aferin değerler kusuratli çıkıyorsa kimyasaldir demiş doktoru söylemiş onada benim değerlerim de hep kusuratli ilerledi hep 2 katı çıktı ama oda aklımı bulandirdi
Merhaba ben de katılcam size.Daha kan testi vermedim adet tarhim geçmediği için ama idrarda çıkıyor bilmiyorum umarım kimyasal falan değildir2. Çocuk Ankara SAT17 aralık .beklenen doğum tarihi de 19 Eylül yaş 36
Sizi ekledim fakat tahmini doğum tarihiniz yok onu da söylerseniz sevinirim.Canım beni de ekler misin
Sat 18 aralık
İstanbul
İkinci gebelik
Yaş 32
Henüz doktora gitmedim cnm 26sina randevu verdilerCanım sen keseyi gördün mü
Canım beni de eklermisin
Sat 4 Aralık
23 yaşındayım
İlk gebeliğim
Tahmini doğum tarihi 10 Eylül
Doğru diyorsun ne kadar da çabuk etkileniyorum olumsuz şeylerden ilk gebeliğim düşük olunca bundan da korkuyorum ihtimaller yaratıyorum kendimce sağlıklıdır inşallahh tek temennimYa canım olur mu öyle şey bence kesinlikle böyle birşeye inanma insan vücudu robot mu ki nizami bir şekilde iki katı artık kusuratsiz olacakhayır ya böyle şeylere gül geç bir kere şunu düşün her hastanenin labaratuvari aynı değil sen hiç kendine dert etme çok kafana takiliyorsa git kan ver benim yine çok lekelenmem başladı ben şimdi kan verdim çıktım mesela. Gün karalar bağlama günü degil bebislerimiz için mutlu olma günü hadi üzme kendini
Sizi tabloya ekledimBen bilgilerimi yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. Ekler misin rica etsem.
Sat 6 aralık
Doğum tarihi 12 eylül
2. Çocuk
Kocaeli
Yaş 29
İnşallah öyledir canım hani büyüklerimiz der ya iyi düşün iyi olsun kötüyü çağırma diye sen de öyle yapDoğru diyorsun ne kadar da çabuk etkileniyorum olumsuz şeylerden ilk gebeliğim düşük olunca bundan da korkuyorum ihtimaller yaratıyorum kendimce sağlıklıdır inşallahh tek temennim
Kızlar tabloyu güncelledim bilgileri eksik olanlar söylerse onları da düzenleyelim. Ayrıca eklemediğim eklenmek isteyenler beni etiketleyerek bilgilerini eksiksiz iletsinler tablomuz güzel olsun.Merhaba Tatlı 2023 Eylül Anne Adayları:
İnşallah hepimiz sağlıkla bu sürecimizi geçirelim sağlıkla huzurla bebişlerimize kavuşalım.
Her birimiz sağlıkla doğuma girelim, yavrularımızı sevgiyle büyütelim, birbirimizin tecrübelerinden yararlanalim.
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Herkese hayırlı uğurlu olsun
Tablodaki bilgilerinizi beni etiketleyin yazarsanız listeye ekleme yaparım.
Daha iyi takip edebilecek hevesli bir anne adayımız gelirse sayfayı severek devredebilirim :)
Anne Adayı Anne Yaşı Kaçıncı Çocuk Son Adet Tarihi Tahmini Doğum Tarihi Şehir Bebek Adı
Bebek Cinsiyeti Gerçekleşen Doğum Tarihi@Butimarr - (İKİZ) 03.09.2023 @lidyadgn 30 128.11.2022 05.09.2023 Kocaeli @PhoebeBuffay92 30 126.11.2022 08.09.2023 Belçika @esrayns 29 202.12.2022 08.09.2023 İstanbul @hasgrl 29 1 0212.2022 09.09.2023 Uşak @yuyuso 29 1 04.12.2022 Ankara @hatice3 23 1 04.12.2022 10.09.2023 @Sonbahardagel 36 205.12.2022 11.09.2023 İstanbul @bulut_97 26 1 05.12.2022 11.09.2023 Konya NewMamaa 32 106.12.2022 12.09.2023 İstanbul@Canefsanim 29 2 06.12.2022 12.09.2023 Kocaeli miraclehappens 36 1 29.11.2022 12.09.2023 İzmir@martan 37 307.12.2022 13.09.2023Bursa @MSherry 34 10.12.2022 13.09.2023 Antalya @bzm kz 32 310.12.2022 15.09.2023D Defnemege 29 110.12.2022 15.09.2023 Adana@GOKCE_D 36 2 17.12.2022 19.09.2023 @Veritas34 32 2 18.12.2022 İstanbul @Rabia coskun 27 1 15.12.202221.09.2023 İzmir @UYMA 30 117.12.2022 23.09.2023 Erzurum
NOT:
Bebeğin tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini sayfadaki isminizde izleyebiliyorsunuz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-09-2023
Dualarini eksik etme canım iyi düşünmeye çalışacağımİnşallah öyledir canım hani büyüklerimiz der ya iyi düşün iyi olsun kötüyü çağırma diye sen de öyle yap
canım bende evde 10lu vardı bitsin diye yaptım başlarda kopkoyu olmadı hiç. Sonradan koyuldu. Bİr tana erken gebelik yaptım en son adetten 10 gün sonra filan onda ama C'den de koyu. Hatıra saklamak için onu kullancam :)Günaydın kızlar ya benim içime birkurt düştü sizinle de paylaşayım istedim . Evde fazladan kalan gebelik testleri vardı artimed t1ct2 yazanlardan eşim de merakından yapsana bir nasıl çıkacak dedi az önce ilk idrarla.denedim cift çizgi çıktı ama benim gecikmenin 5.gunu bugün neden koyu bordo çizgi cikmadida pembe çizgi çıktı anında göründü çift çizgi ama c çizgisi kadar neden koyu dehil acaba kimyasal mi yaşıyorum diye aklım çok bulandı ve çok korkuyorum şuan
Normal bir durum diyorsun yanicanım bende evde 10lu vardı bitsin diye yaptım başlarda kopkoyu olmadı hiç. Sonradan koyuldu. Bİr tana erken gebelik yaptım en son adetten 10 gün sonra filan onda ama C'den de koyu. Hatıra saklamak için onu kullancam :)
Benim bir de 2 tana var :) Bende çok merak ediyorum valla. Biri beni çok kıskanıyor, diğeri de çok yaramaz ne çıkacak bakalım :::::)Merhaba arkadaşlar bugün sabah 6dan beri devamlı bulantım oldu az önce de çok fazla öğürdüm bi yandan of çok erken başladık diyorum bi yandan da bebeciğim gelişiyor demek ki diye seviniyorumaranızda kedisi olan var mı doğumdan sonra nasıl olacak ne tepki verecek çok merak ediyorum. Kızımdn daha çok kedimi düşünüyorum
Bence normal bende de öyle oldu. Erken gebelik al için rahat etsin diye ama gerek yok gibi de sen bilirsin :) Artımed'lerde sıkıntılı seriler de vardı mağlumNormal bir durum diyorsun yani