2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım günaydın benim değerim 445deyken anı olsun çift çizgiyi göreyim de saklayim diye erken gebelik testi yapayım dedim böyle çıktı kişiden kişiye salgılanan hormonlar farklı oluyor rahat ol

Eklentiler

• IMG_20230113_002952.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 73
Canım günaydın benim değerim 445deyken anı olsun çift çizgiyi göreyim de saklayim diye erken gebelik testi yapayım dedim böyle çıktı kişiden kişiye salgılanan hormonlar farklı oluyor rahat ol
Gerçekten mi içime su serptin canım depresyona girdim yatağa gomuldum resmen buda testim

Eklentiler

• 20230116_091347.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 69
Biraz araştırayım dedim.kimyasali topigin birinde birisi aferin değerler kusuratli çıkıyorsa kimyasaldir demiş doktoru söylemiş onada benim değerlerim de hep kusuratli ilerledi hep 2 katı çıktı ama oda aklımı bulandirdi

Canım sen keseyi gördün mü

Ya canım olur mu öyle şey bence kesinlikle böyle birşeye inanma insan vücudu robot mu ki nizami bir şekilde iki katı artık kusuratsiz olacak hayır ya böyle şeylere gül geç bir kere şunu düşün her hastanenin labaratuvari aynı değil sen hiç kendine dert etme çok kafana takiliyorsa git kan ver benim yine çok lekelenmem başladı ben şimdi kan verdim çıktım mesela. Gün karalar bağlama günü degil bebislerimiz için mutlu olma günü hadi üzme kendini

Merhaba ekledim sizi de, şehir söylerseniz onu da eklerim.

Doğru diyorsun ne kadar da çabuk etkileniyorum olumsuz şeylerden ilk gebeliğim düşük olunca bundan da korkuyorum ihtimaller yaratıyorum kendimce sağlıklıdır inşallahh tek temennim

Doğru diyorsun ne kadar da çabuk etkileniyorum olumsuz şeylerden ilk gebeliğim düşük olunca bundan da korkuyorum ihtimaller yaratıyorum kendimce sağlıklıdır inşallahh tek temennim
İnşallah öyledir canım hani büyüklerimiz der ya iyi düşün iyi olsun kötüyü çağırma diye sen de öyle yap

Kızlar tabloyu güncelledim bilgileri eksik olanlar söylerse onları da düzenleyelim. Ayrıca eklemediğim eklenmek isteyenler beni etiketleyerek bilgilerini eksiksiz iletsinler tablomuz güzel olsun.

canım bende evde 10lu vardı bitsin diye yaptım başlarda kopkoyu olmadı hiç. Sonradan koyuldu. Bİr tana erken gebelik yaptım en son adetten 10 gün sonra filan onda ama C'den de koyu. Hatıra saklamak için onu kullancam :)

Benim bir de 2 tana var :) Bende çok merak ediyorum valla. Biri beni çok kıskanıyor, diğeri de çok yaramaz ne çıkacak bakalım :::::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…