Yaa kıyamam sana ya. Sabret canım düzelecek inş. Bende hiiç böyle şeyler yok ya.. İnsan yok diye sevinir ben üzülüyorum bebek gelişmedi mi büyümüyor mu diyeKızlar yatıyordum rüyamda lahana dolması gördüm canım çekti uyandım kokular midemi bulandırıyor mutfağa giremiyorum açım bi yandan bir yandan canım da başka bişey yemek istemiyor inanır mısınız oturdum ağladım yemek yapamıyorum canımın çektiği yemeği yiyemiyorum diye oğlum da anneeee hormonların seni mahvetmiş dedi. Bunun için ağlanırmı dedi
Artimedle ogrendim betayafa 3 kez baktırdım 2 kat yükseldi bunuda eşim aklıma soktu yap diye keşke de yapmasaydım ne güzel.huzurluydum ama takmicam ya amann kanda netlesmis evdeki testin peşine düşmüşümBence normal bende de öyle oldu. Erken gebelik al için rahat etsin diye ama gerek yok gibi de sen bilirsin :) Artımed'lerde sıkıntılı seriler de vardı mağlum
Canım 1.sayfadaki ilk posta ekleyelim seni oradaki bilgileri eksiksiz bildirir misin beni etiketlyerekHerkese merhabalar
3 Ocak hcg 188
14 Ocak hcg 2.147
Henüz doktora gitmedim. 21 Ocakta gideceğim. Hem kese hemde kalp atışını duyabilirim inşallah.
Eğer bir grup varsa beni de ekleyebilirseniz sevinirim
Oy kıyamam ya çok değişik bir süreç çok hassas oluyor insan ben de ilk gebeliğim de aşırı bulantı kusma yaşıyordum hi bir şey yiyemiyordum bir defasında eşim önümde yemek yemişti oturdum hüngür gündür ağladım ben niye yiyemiyorum sen yiyorsun açım çok açım diye ağlamıştımKızlar yatıyordum rüyamda lahana dolması gördüm canım çekti uyandım kokular midemi bulandırıyor mutfağa giremiyorum açım bi yandan bir yandan canım da başka bişey yemek istemiyor inanır mısınız oturdum ağladım yemek yapamıyorum canımın çektiği yemeği yiyemiyorum diye oğlum da anneeee hormonların seni mahvetmiş dedi. Bunun için ağlanırmı dedi
Mersin canımSizi tabloya ekledim ama Şehir de söylerseniz bilgiler tam olsun.
Hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle canım sen içini ferah tut benim de beta düşüktü 1 hafta geç döllenme olduğu ortaya çıktı keseyi gördüm adete göre 6+0 olmam gerekirken 5+0 çıktı keseHenüz doktora gitmedim cnm 26sina randevu verdiler
Canım neden kimyasal olduğunu düşündün ki kanaman mı var? Ben 3kez kimyasal yaşadım yoğun ve ağrılı adet olur gibi kanaman olması lazım parça düşürmen lazım onu anlaman için. Yaptığın testle neden kafanı bulandırıyorsun. Zaten gebesin Allahın izni ile.Günaydın kızlar ya benim içime birkurt düştü sizinle de paylaşayım istedim . Evde fazladan kalan gebelik testleri vardı artimed t1ct2 yazanlardan eşim de merakından yapsana bir nasıl çıkacak dedi az önce ilk idrarla.denedim cift çizgi çıktı ama benim gecikmenin 5.gunu bugün neden koyu bordo çizgi cikmadida pembe çizgi çıktı anında göründü çift çizgi ama c çizgisi kadar neden koyu dehil acaba kimyasal mi yaşıyorum diye aklım çok bulandı ve çok korkuyorum şuan
Hayır ne kanama ne lekelenme olmadı çok şükür içimde bir korku var henüz keseyi görmeye gitmedimya içi.rahat değil saçma sapan bir düşünceye kapıldım işte..Canım neden kimyasal olduğunu düşündün ki kanaman mı var? Ben 3kez kimyasal yaşadım yoğun ve ağrılı adet olur gibi kanaman olması lazım parça düşürmen lazım onu anlaman için. Yaptığın testle neden kafanı bulandırıyorsun. Zaten gebesin Allahın izni ile.
Bak ben tam günümde adet oldum çokta yoğun oldu kanamam adet bittiği gün jinekolojide randevum vardı ogün doktorun istediği testle öğrendik gebeliği hala yoğun kırmızı kanamam var ama hcg değerim yükseliyor rahim kalınlaşmış bu durumda bile kimyasal diyemiyoruz. Sadece dua edip bekliyoruz.
Canım doktorun makinesinin bile fark ettiğini söylüyorlar bilemiyorum o yüzden benim ki 7+0 da çağırdı yüksek ihtimalle duyarız demiştiKızlar bir sorum olacak. 6+2 de bebeği göre kalp atışı duyan oldu mu? Beniö doktor baya 8. Haftada çağırdı da, Rapor için o gün doktora gitmem lazım kendi doktoruma gitsem bebeği kalp atışını görebilir miyiz acaba diye merak ettim
Merhaba hayırlı olsunMerhaba herkese benimde 12.gün kan sonucum 1049 çıktı tüp bebek benim kese için 26 ocağa randevu verdi aşırı geç değil mi ya vakit zaten geçmiyodu şimdi bi 10 gün daha beklicem cmt çağırır diye bekliyodum
Merhaba hayırlı olsunbence doktorunuz garantiye almış kalp atışıyla beraber aradan cikartayim diye zaten şu an binlerdeymis siz 2 gün sonra giderseniz bile bir ihtimal görebilirsiniz keseyi
Ben 6+5 gitmiştim doktora, ama dinletmedi zararlı olabilir henüz erken dedi. Ama ultrasonda yaklaştırıp kalp atışlarını gösterdi pırpırpır attığını görüyorsun minicik, o bile insanın içine su serpiyor.Kızlar bir sorum olacak. 6+2 de bebeği göre kalp atışı duyan oldu mu? Beniö doktor baya 8. Haftada çağırdı da, Rapor için o gün doktora gitmem lazım kendi doktoruma gitsem bebeği kalp atışını görebilir miyiz acaba diye merak ettim
Hepsi normal canım, adet olmam gereken dönemlerde benim de kasık batmalarım vardı, devamlı her an adet olacakmış gibi ağrılarım oluyordu, ama geçti sayılır şimdi. Bayaaa seyreldi, yüne arada oluyor ama. Rahim büyüyormuş ya, galiba ondan. Onun dışında benim de göğüs hassasiyetim var, ama bulantılarım pek yok. Kişiden kişiye çok fark ediyor. Herşey yolunda inşallah içini ferah tutmaya çalışBenim de benzer korkularım var maalesef. henüz kese görmedim. Cuma’ya randevum. Ama belirti yok nerdeyse. Sadece göğüs ağrım var. Kasık batmalarım ağrılarım geçti. Bu durumda olan var mı ?
Çok teşekkür ederim canım. İlki kimyasal olunca insan bi endişeyle yaklaşıyor her şeye. Rabbim hepimiz için bu süreci kolaylaştırsınHepsi normal canım, adet olmam gereken dönemlerde benim de kasık batmalarım vardı, devamlı her an adet olacakmış gibi ağrılarım oluyordu, ama geçti sayılır şimdi. Bayaaa seyreldi, yüne arada oluyor ama. Rahim büyüyormuş ya, galiba ondan. Onun dışında benim de göğüs hassasiyetim var, ama bulantılarım pek yok. Kişiden kişiye çok fark ediyor. Herşey yolunda inşallah içini ferah tutmaya çalış
10 gün çok uzun yahuEvet ya bende geç dedim kalpte duyabilirsiniz dedi ama çok geç yani cmt kese çok net görünürdü fazla garanticilik yani herkes 5.haftada kese görüyonasıl beklicem 10 gün bilmiyorum her gün test yapasım var yani
10 gün çok uzun yahuAllah sabır versin valla
Benim de randevum 23 ocakta canım valla bende arada kan verip duruyorum dün verdim bi daha perşembe günü verirsem veririm son kez dedim kendime kısıtlama koydum3 4 gün sonra bi kan veririm ya hep acaba ordamıdır iyimidir endişesi var