2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Aaa nst ye mi girdin erken değil mi
31+ da misin sen şimdi ben ayda bir gidiyorum doktor 3 haftada bir gel diyor ama ben ayda gidiyorum sonra sıklasir bizimde gitmeler
Muayene ücretleri 700 TL olmuş
Bizim 600 muayene 150 nst zam gelmiş ama bize yapmayacakmış sekreter öyle söyledi takipli hastalara yapmıyoruz dedi özel muayenehane benimki ben 30+ lardayım ama bebek 31+ larda başta aslında benim sat a göre 31+ lardaydı ama geç döllenme deyip satı 1 hafta ileri almıştı doktor şimdi sanki onu yakaladı bilemedim canım bundan önce ayda 1 gidiyordum ben hep artık 15 te 1 oldu

Ben instagramda tutartasarima yaptırdım gerçekten çok güzell, arkadaslarım da trendyoldan filan sipariş vermiş baya farkediyordu :) kız olunca biraz süslü olsun dedim ben

Yurtdışında görmüştüm ya bence kullanılabilir içme suyuyla kullan at olacak zaten :)

Kendisi su içermediği kuru olduğu için mikrobiyolojik bir tehlikesi olduğunu çok düşünmüyorum.

Sadece yumuşaklığını bilemedim ama kullanılmadan da öğrenilmez :)

Yorumları çok iyi bundanımızda olsun niye eksik kalalım attım favorilere stok gelince alayım bende

Yorumları çok iyi bundanımızda olsun niye eksik kalalım attım favorilere stok gelince alayım bende
hahah olsun valla. çok pratik gibi. evet bir ıslak mendil kadar değil ama en azından suyla silmiş oluyoruz. ebatları ufak. buna özel bir kese yapsam 10-15 tablet atsam içine 2-3 günü rahat çıkarırız gibi düşünüyorum. koca ıslak mendili taşımak zorunda kalmayız.
250 adet olanında stok var sanırım.
SulaSil Tablet Bebek Mendili 250 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
bir tık daha pahallıya geliyor ama

Kızlar bu depend ne işe yariyor ya birisi bilgi versin. Normal doğum sonrası kanama mi oluyor sezeryan doğum yapanda da mı aynı sorunlar olacak
Benim sezeryan sonrası yaklaşık 5 gün kanamam oldu canım, depend çok kullanışlı iç çamaşırı da giymene gerek kalmıyor hem bence bel tarafı yüksek ve esnek olduğu için bence karnı da topluyor

Ben de gördüm bunu. Zaten ıslak mendil düşünmüyorum ben pamuklar vardı onlardan alacaktım ama bunlar biraz daha büyükmüş bunu da tercih edebilirim.
İçeriği en temiz ıslak mendili de kullansanız tahriş olur kızlar her yerde doğal gaz kettle var artık ocakta iki dakika su ısıtırsınız en kötü bence ıslak mendil kullanmayın

Evet puset minderi önermiyorlar zaten yeğenimde biz koyduk sanki bebek böyle eğreti gibi oldu çıkardık, kendi minderi kesinlikle daha duruşunu düzgün tuttu sadece örtü alın o yüzden
Ben minder de aldım yaa bilmiyordum ki neyse pusete öyle yatiririm napim zaten ben kucağımda tutuyorum kıyamıyorum ki

Maşallah bakalım bende bekliyorum nst bağlayacaklar mı diye

Ben minder de aldım yaa bilmiyordum ki neyse pusete öyle yatiririm napim zaten ben kucağımda tutuyorum kıyamıyorum ki
O minderi sert mama sandalyeleri varya ona oturturken koyuyordu ablam annem öyle almıştı bimden onun üstünde duruyor illa bir şey bulursun canım ne olacak

Arkadaşım merhaba durumunuz ne acaba ?
Geçmiş olsun öncelikle sizlere arkadaşın mesaj geçmişine baktım sanırım kurtaj olmuş
Çok üzüldüm banada sıklıkla aynı şeyleri söylüyor doktorlar aldır diyorlar

Bizim evin önü arabaya kadar baya rüzgar oluyor , 2 adımlık ama yazın bile rüzgar o yüzden bunu aldım ama müslinlerde çok güzel

Ne güzel haberlerle geldin maşallah size darısı başımıza inşallah bizim de görüş gününe 10 günümüz var bari bu defa yüzünü gösterse nazlı kızım Özledim

Arkadaşım merhaba durumunuz ne acaba ?

Çok üzüldüm banada sıklıkla aynı şeyleri söylüyor doktorlar aldır diyorlar
Çok üzüldüm kuzum çok zor bir durum, bende spina bifida ve beyinde çift taraflı sıvı birikmesinden 23. Haftada bebeğimi aldırdım.. Allahım yar ve yardımcın olsun, karar senin..

Ne güzel haberlerle geldin maşallah size darısı başımıza inşallah bizim de görüş gününe 10 günümüz var bari bu defa yüzünü gösterse nazlı kızım Özledim
Bizimki de bu defa yan dönmüştü bacağı kafasında eli kafasında kulağını gördük ancak canı sağolsun napalım yine de çok pozitif çok güzel geldi bir tazelendik inşallah herkes güzel haberler alsın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…