- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Bizim 600 muayene 150 nst zam gelmiş ama bize yapmayacakmış sekreter öyle söyledi takipli hastalara yapmıyoruz dedi özel muayenehane benimki ben 30+ lardayım ama bebek 31+ larda başta aslında benim sat a göre 31+ lardaydı ama geç döllenme deyip satı 1 hafta ileri almıştı doktor şimdi sanki onu yakaladı bilemedim canım bundan önce ayda 1 gidiyordum ben hep artık 15 te 1 olduAaa nst ye mi girdin erken değil mi
31+ da misin sen şimdi ben ayda bir gidiyorum doktor 3 haftada bir gel diyor ama ben ayda gidiyorumsonra sıklasir bizimde gitmeler
Muayene ücretleri 700 TL olmuş
Ben instagramda tutartasarima yaptırdım gerçekten çok güzell, arkadaslarım da trendyoldan filan sipariş vermiş baya farkediyordu :) kız olunca biraz süslü olsun dedim benKızlar ya ben hala puset örtüsü almadım seçemiyorum. Bazıları çook güzel onları beğeniyorum ama normalleri 200ken onlar 350 ye de var 500 e de. Karar veremiyombir yanım ne fark eder al bir desen diyor diğer yanım "ay ama bu çok şık çok güzel durur" diyor
Yurtdışında görmüştüm ya bence kullanılabilir içme suyuyla kullan at olacak zaten :)kızlar belki bu ürünü duymuşsunuzdur. Ben yanımda taşımak için ve ilk etapta da bebeğimi içme suyuyla temizlemek için mantıklı buldum. Uzun süredir araştırıyorum zaten. Stokları o kadar çabuk tükeniyor ki. Tamamen doğal olduğu söyleniyor ürünün. güvendim aldım vallaP pinkymel siz görmüş müydünüz bu ürünü daha önce? yorumunuzu merak ettim
SulaSil Tablet Bebek Havlusu 500 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SulaSil Tablet Bebek Havlusu 500 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yorumları çok iyi bundanımızda olsun niye eksik kalalım attım favorilere stok gelince alayım bendekızlar belki bu ürünü duymuşsunuzdur. Ben yanımda taşımak için ve ilk etapta da bebeğimi içme suyuyla temizlemek için mantıklı buldum. Uzun süredir araştırıyorum zaten. Stokları o kadar çabuk tükeniyor ki. Tamamen doğal olduğu söyleniyor ürünün. güvendim aldım vallaP pinkymel siz görmüş müydünüz bu ürünü daha önce? yorumunuzu merak ettim
SulaSil Tablet Bebek Havlusu 500 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hahah olsun valla. çok pratik gibi. evet bir ıslak mendil kadar değil ama en azından suyla silmiş oluyoruz. ebatları ufak. buna özel bir kese yapsam 10-15 tablet atsam içine 2-3 günü rahat çıkarırız gibi düşünüyorum. koca ıslak mendili taşımak zorunda kalmayız.Yorumları çok iyi bundanımızda olsun niye eksik kalalım attım favorilere stok gelince alayım bende
Benim sezeryan sonrası yaklaşık 5 gün kanamam oldu canım, depend çok kullanışlı iç çamaşırı da giymene gerek kalmıyor hem bence bel tarafı yüksek ve esnek olduğu için bence karnı da topluyorKızlar bu depend ne işe yariyor ya birisi bilgi versin. Normal doğum sonrası kanama mi oluyor sezeryan doğum yapanda da mı aynı sorunlar olacak
kızlar belki bu ürünü duymuşsunuzdur. Ben yanımda taşımak için ve ilk etapta da bebeğimi içme suyuyla temizlemek için mantıklı buldum. Uzun süredir araştırıyorum zaten. Stokları o kadar çabuk tükeniyor ki. Tamamen doğal olduğu söyleniyor ürünün. güvendim aldım vallaP pinkymel siz görmüş müydünüz bu ürünü daha önce? yorumunuzu merak ettim
Ben de gördüm bunu. Zaten ıslak mendil düşünmüyorum ben pamuklar vardı onlardan alacaktım ama bunlar biraz daha büyükmüş bunu da tercih edebilirim.kızlar belki bu ürünü duymuşsunuzdur. Ben yanımda taşımak için ve ilk etapta da bebeğimi içme suyuyla temizlemek için mantıklı buldum. Uzun süredir araştırıyorum zaten. Stokları o kadar çabuk tükeniyor ki. Tamamen doğal olduğu söyleniyor ürünün. güvendim aldım vallaP pinkymel siz görmüş müydünüz bu ürünü daha önce? yorumunuzu merak ettim
Ben minder de aldım yaaEvet puset minderi önermiyorlar zaten yeğenimde biz koyduk sanki bebek böyle eğreti gibi oldu çıkardık, kendi minderi kesinlikle daha duruşunu düzgün tuttu sadece örtü alın o yüzden
MaşallahMerhaba teyzelerimiz bugün kontrolümüz vardı, 1700gr 42 cm olmuş kızımız, her şey yolunda ilk defa nst ye de girdik o da güzel çıktı sancı yok oldukça hareketli bundan sonra tok bir şekilde önce nst sonra doktor kontrolü şeklinde olacakmış 2 haftada bir kontroller devam edecek dedi doktor doğum şekli deyince pat diye sezeryan dedim valla tamam dedi kan aldı idrar aldı onun sonuçlarını da iyi gelir umarım
O minderi sert mama sandalyeleri varya ona oturturken koyuyordu ablam annem öyle almıştı bimden onun üstünde duruyor illa bir şey bulursun canım ne olacakBen minder de aldım yaabilmiyordum ki neyse pusete öyle yatiririm napim zaten ben kucağımda tutuyorum kıyamıyorum ki
Arkadaşım merhaba durumunuz ne acaba ?herkese merhaba,
12.haftada nipt testi yaptırmıştım. sonuç low risk çıktı herşey güzel güzel gidiyordu. kız bebiş bekliyorum.
ama 16+1 hafta kontrolümde doktorum beyinde çift taraflı sıvı birikmesi 8.9(Ventrikülomegali şüphesi) gördüm dedi. bir periontolog görse iyi olur dedi. hemen ardından diğer doktora girdik. 45dk süren bir ultrason oldu. burun kemiği küçük diyor 2.9 en az 3mm olmalı falan dedi. beyindeki dıvı tecrübelerime göre artacak dedi. amniyosentez önerdi. nipt testim temiz olmasına rağmen mahvoldum cuma gününden beri. amniyosentezi de oldum ama doktorlar gebeliği muhtemelen sonlandırmam gerektiğinden bahsediyor. çıkan sonuca göre değerlendirilecek.
forumda o kadar fazla okudum ki bu problemi yaşayanları küçülebiliyormuş o sıvı yani hidrosefali olmayabilir.
burun kemiği kısalığı tek başına bir semptrom değil. en önemlisi NIPT testim temizdi yani.
var mı yaşayan başına gelen ya da bir akıl vermek isteyen. zehir oldu hayatım cuma gününden beri
Çok üzüldüm banada sıklıkla aynı şeyleri söylüyor doktorlar aldır diyorlarGeçmiş olsun öncelikle sizlere arkadaşın mesaj geçmişine baktım sanırım kurtaj olmuş
Bizim evin önü arabaya kadar baya rüzgar oluyor , 2 adımlık ama yazın bile rüzgar o yüzden bunu aldım ama müslinlerde çok güzelKuzum güzelmiş deseni çok beğendim fiyatı da iyi ama ben sadece müslin alayım diyorum ya sıcaklarda kullanırım kışımda üstüne battaniye atarım bir yere gidersek arabayla gidicez nasılsa.
Ahahah sorma valla her ay kredş kartı doluyor maaş gelsinde ödeyip devam etçem
Güzelmiş canm bende müslin istiyorum bakayım desenlere
Bir de kızlar arkadaşımın doktoru bu setlerin içindeki minderi kullanma demiş. Normal niri dikip dolduruyor demiş pusetlerin içindeki yeni doğan minderi uzmanlarca yapılıyor yatış pozisyonuna uygun vs. Direk pusete yatır demiş.
Ne güzel haberlerle geldin maşallah sizeMerhaba teyzelerimiz bugün kontrolümüz vardı, 1700gr 42 cm olmuş kızımız, her şey yolunda ilk defa nst ye de girdik o da güzel çıktı sancı yok oldukça hareketli bundan sonra tok bir şekilde önce nst sonra doktor kontrolü şeklinde olacakmış 2 haftada bir kontroller devam edecek dedi doktor doğum şekli deyince pat diye sezeryan dedim valla tamam dedi kan aldı idrar aldı onun sonuçlarını da iyi gelir umarım
Çok üzüldüm kuzumArkadaşım merhaba durumunuz ne acaba ?
Çok üzüldüm banada sıklıkla aynı şeyleri söylüyor doktorlar aldır diyorlar
He ya illa bulurumO minderi sert mama sandalyeleri varya ona oturturken koyuyordu ablam annem öyle almıştı bimden onun üstünde duruyor illa bir şey bulursun canım ne olacak
Bizimki de bu defa yan dönmüştü bacağı kafasında eli kafasında kulağını gördük ancak canı sağolsun napalım yine de çok pozitif çok güzel geldi bir tazelendik inşallah herkes güzel haberler alsın kızlarNe güzel haberlerle geldin maşallah sizedarısı başımıza inşallah bizim de görüş gününe 10 günümüz var bari bu defa yüzünü gösterse nazlı kızım Özledim
Canım başka satıcıda var aynısı ama 250 adetYorumları çok iyi bundanımızda olsun niye eksik kalalım attım favorilere stok gelince alayım bende
Hemen bakayımCanım başka satıcıda var aynısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?