Salon Kadini bence endiselenecek bir durum yok, her bebegin duygulari dunyaya alisma surecleri farkli. Bir sorun olsa siralamaz ayaga kalkmaz tutunarak yurumez. Belki hala bagimsiz olmaya hazir degildir, korkuyordur. Benim kizim asiri hareketli olmasina ragmen henuz yurumuyor ve hic zorlamiyorum. Gecen alisverise gitmistik otoparktan markete kadar elinden tutup yuruttum o kadar hosuna gitti ki cesaret geldi, evde denemelere basladi.
Bu arada doktorumuz bir uygulama gelistirmis, aklimizdaki sorulari sorup cevaplari kendi notlari ve tibbi literaturden tarayip veriyor. Asagiya birakiyorum, umarim faydali olur hepimize.
Merhaba,
Sizlere ebeveynlik yolculuğunuzu desteklemek için tasarladığımız yeni mobil uygulamamız “NestNeo”yu keşfetme fırsatı sunuyoruz. Bu uygulama, bebek bakımını kolaylaştırmak, size özel rehberlik sağlamak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla geliştirilmiştir.
Sizden ricamız, uygulamayı keşfederken aklınıza takılan noktaları bizimle paylaşmanız. Bu sayede eksikleri fark edip çözümler üretebiliriz. Dönüşleriniz bizim için çok değerli!
Uygulamamızı bu linkten inceleyebilirsiniz:
NestNeo: Başucu yardımcınız. Uygulamayla ilgili deneyimlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Sevgilerle,
NestNeo Ekibi