Kendi kucağında yıkamayı denesen? Ben öyle yapıyorum küvet işi çok yoruyor beniKızlar nasılsınız ?
Ya benim ki duşa kabinde yıkanmaktan korkuyor ama duşa kabinin önünde leğeni ile yıkasam sıkıntı yok
Leğeni duşa kabine koyup denedim gene ağlıyor , korkunç geliyor herhlde nasıl alıştıracağım ya
Ay canım denedik babasının kucağında benim kucağım da daha görür görmez başlıyorKendi kucağında yıkamayı denesen? Ben öyle yapıyorum küvet işi çok yoruyor beni
Bu sıcaklarda bizde kucakta yıkıyoruz. Küveti çıkar filesini ser zor gelmeye başladıKendi kucağında yıkamayı denesen? Ben öyle yapıyorum küvet işi çok yoruyor beni
Valla kim duşa giriyorsa atıyorum kucağına sık sık yıkanmış oluyorBu sıcaklarda bizde kucakta yıkıyoruz. Küveti çıkar filesini ser zor gelmeye başladı
Ben file falan sermiyorum küvete oturt dök suyu en son baştan su çıkBu sıcaklarda bizde kucakta yıkıyoruz. Küveti çıkar filesini ser zor gelmeye başladı
Ben de geçen ay başladım kabinde küvetin içinde yıkamaya. İlkinde çok korktu bana yapıştı ağladı, içine su doldurdum oturttum , zor ikna oldu, oturdu suyla oynamaya başladı. Sonraki yıkamalarda da korkmadı artık. Küvetin içine oyuncak koyun.Kızlar nasılsınız ?
Ya benim ki duşa kabinde yıkanmaktan korkuyor ama duşa kabinin önünde leğeni ile yıkasam sıkıntı yok
Leğeni duşa kabine koyup denedim gene ağlıyor , korkunç geliyor herhlde nasıl alıştıracağım ya
İyi alışmış sevindim . Biz neler neler denedik maalesef olmuyor önüne oyuncak koysakta bakalım bilmiyorumBen de geçen ay başladım kabinde küvetin içinde yıkamaya. İlkinde çok korktu bana yapıştı ağladı, içine su doldurdum oturttum , zor ikna oldu, oturdu suyla oynamaya başladı. Sonraki yıkamalarda da korkmadı artık. Küvetin içine oyuncak koyun.
Valla yaz zaten hiç düşünmedim . Anlamıyor da hiç . Sarı bi tulumu var onu giydiririm olmadı . Eylül zaten sarı renk uyar gibi ay bilemedimKızlar bebelerimizin 1 yaşı yaklaşıyor, erkek anneleri doğum günü için kıyafeti nerden alacaksınız hiç baktınız mı? Buraya da atar mısınız fikir olsn
Ya bakıyorım bende hiç güzel bişey yok salopetli takımlar var hep beğenmedimValla yaz zaten hiç düşünmedim . Anlamıyor da hiç . Sarı bi tulumu var onu giydiririm olmadı . Eylül zaten sarı renk uyar gibi ay bilemedim
Bilmiyorum ki slopet takım olur aslında yakasına da bir papyon ohh tamam işteYa bakıyorım bende hiç güzel bişey yok salopetli takımlar var hep beğenmedim
Gayet çok hoş vallaEki Görüntüle 3456048
Bizde bu takımdan var, bunu giydirebilirim
Zaten hep bu tarz başka da bişi yok erkolaraEki Görüntüle 3456048
Bizde bu takımdan var, bunu giydirebilirim
Evet öyle yapcam başka alternatif yokBilmiyorum ki slopet takım olur aslında yakasına da bir papyon ohh tamam işte
Sorma ya hep kızlara bir sürü güzel şeyler varZaten hep bu tarz başka da bişi yok erkolaragüzel günlerde giysin
Aynen bende sarı bi tshirt ince kot slopeti var onu giydir bi de papyon tamam ya napalımEvet öyle yapcam başka alternatif yok
Merhaba reflünüz geçti mi motisi ne kadar süre kullandınız? Doktor bize de verdi ama prospektüsünü okuyunca hiç içime sinmediReflusu olabilir mi? Doktoru ile paylastin mi? Benim kizimin da reflusu var ve gercekten cok zor. Belirtiler soyle; emerken aglama memeyi itme kendini geriye atarak aglama, agzina surekli bisiler gelmesi ve ogurme hareketi, emdikten sonra kusma bazen fiskirarak.. cok yorucu gercekten, tedavi icin ilk gastrotuss diye bir surup verilmisti etkisi cok da olmayinca motis diye bir suruba gectik.. halen kusuyor ama miktari azaldi..
Birde atak haftalarinda iyice abartiyor..
Aslinda bende tecrubeli annelere sormak istiyorum boyle bir durum yasayan varsa nasil cozum buldunuz??
Temudan balon falan aldım ama kıyafet hiç aklıma gelmedi ya benim iyi hatırlattınKızlar bebelerimizin 1 yaşı yaklaşıyor, erkek anneleri doğum günü için kıyafeti nerden alacaksınız hiç baktınız mı? Buraya da atar mısınız fikir olsn