- 11 Ocak 2023
- 445
- 631
Bizede ya 2 ya 3 doz demişti drMenenjit bizim 7-9-12-24.aylar dedi
7.ay nimenrix ve bexero
Bu ay sadece bexero olduk
Diğerlerinde biri tek biri ikisi de olacak ama zaten doktor söylüyor diye bir yere yazmamisim
Ama en zor bu geçti ya
Doktorunla konuşsan. Şuan yapabileceği aşıları yapsa. Bağışıklık sisteminin güçlü olması önemli canım. Aşılar gerçekten koruyorKızlar bu arada bu 9. Ay aşısını yaptırmadım ya içimde kaldı. Annemlere gidicem Bi dahaki ay ev badana boya olacak otobüsle gideyim dedim çocuklarla eşimde biz yokken yapsın bizi sonra almaya gelir diye düşündüm. Otobüste ya mülteci varsa diye içim içimi yiyor Dr onlardan uzak durun dedi çünkü aşısız oldukları için bide kızım kemoterapi aldığı için immün sistem sıfırlandı yani bütün aşıları kayboldu tedavi bitince tekrar aşı olması gerekiyormuş
Ben kaşık mama yapıyorum gece maması hero baby onu kaşıkla yediriyorumSöylediğim mamayı mı biberonla veriyorsunuz . Benimki biberon almıyor artık ..
Mayo tabiki. Yada mayokini göbek kapatan bikininin uzunuKızlar yaz için kendinize mayo bikini aldınız mı ? Sezeryan göbek malum nasıl aldınız ?
Benim kalçam biraz büyük kalın alt yüksek bel hiç olmuyorAlmadım ama yüksek bel alacağım
Bizimki hipp yemedi hero baby gece mama sütlü elmalı 8 tahıllı aldım. Çok severek yiyorEvet hip in gece maması elmalı yulaflı ama sanırım bir şeyi yanlış yapıyorum . Kaşık maması diye geçiyor ama baya sulu oluyor ölçeğine göre yapsam da
Hangisi o tam olarak . Arı mama da var pirinç unlu kimisi onu öneriyorBen kaşık mama yapıyorum gece maması hero baby onu kaşıkla yediriyorum
Bende mayo alacağım yada mayokini . Yada korse mayolardanMayo tabiki. Yada mayokini göbek kapatan bikininin uzunu
Doktor olarakta devlete götürdüm 2ay önce oradaki drlar tabikide yaptır dedi menejiti sormadım kızamık için 9. Ayı yaptır 3 ay koruyuculuğu var dedi 12. Ayda ki ömür boyu koruyor bu kısmı anlamadım sadece. Devletten tekrar zar zor aldım randevu arayıp iptal ettiler kanı yükseldi mi acaba diye götürecektim gende aşıları soracaktım ama maalesef olmadı kuzenimiz çocuk doktoru olmadı ona Bi götürürüm bıktım hastanelerdenDoktorunla konuşsan. Şuan yapabileceği aşıları yapsa. Bağışıklık sisteminin güçlü olması önemli canım. Aşılar gerçekten koruyor
Kaşık mama hero baby sütlü elmalı 8 tahıllı gece resmi var kutusundaHangisi o tam olarak . Arı mama da var pirinç unlu kimisi onu öneriyor
Menenjiti eğer nimenrix ve bexero vurulduysaniz 9.ay bexero vurulmali ve 12.-24.aylar sonrasıDoktor olarakta devlete götürdüm 2ay önce oradaki drlar tabikide yaptır dedi menejiti sormadım kızamık için 9. Ayı yaptır 3 ay koruyuculuğu var dedi 12. Ayda ki ömür boyu koruyor bu kısmı anlamadım sadece. Devletten tekrar zar zor aldım randevu arayıp iptal ettiler kanı yükseldi mi acaba diye götürecektim gende aşıları soracaktım ama maalesef olmadı kuzenimiz çocuk doktoru olmadı ona Bi götürürüm bıktım hastanelerden
Zaten 10. Ay bitiyo canım Bi çocuk doktoru edinsem iyi olacakMenenjiti eğer nimenrix ve bexero vurulduysaniz 9.ay bexero vurulmali ve 12.-24.aylar sonrası
Ama menenjit ve kızamık ağır olur diye kızamık aşısıni biz 10.aya aldık sağlık ocağındaki hemşire ile görüştük kararlaştırdık yani istersen sen de öyle yap kızamık önümüzdeki aya kalsın
Merhaba eğitim aldınız mıKızlar uyku eğitimi konusunda Sema Çakıcı Akça hanımı duyan var mı? Bana diğer eğitmenlerden eğitim itibariyle daha profesyonel geldi.
Eşim ile uyku düzenini kafaya koyduk bugun itibariyle. Cabamiza ragmen basaramazsak uyku eğitimi satın alacağız.
Merhaba, evet ama yarıda bıraktım yapamadim malesef, kendi başıma duzenleme yaptım sonrasındaMerhaba eğitim aldınız mı
Ben duydum hatta kitabı var onu aldım okudum. Kendim uygulamaya çalıştım. Bebeğe temas etmeden uyutmak ağlayınca kucağa alamamak, emzirerek uyutamamak bana zor geldi. Uygulayamadım. Telefon app’ı var. Onu satın alıyorsun sanırım 3000 tl fiyatı. Kitapta başarılı olamayınca onu almadım.Merhaba eğitim aldınız mı
Bende uygulayamadım. Dişi çıkıyor huzursuzluğu var, anneanneye gittik düzeni değişti derken olmadı.Merhaba, evet ama yarıda bıraktım yapamadim malesef, kendi başıma duzenleme yaptım sonrasında
Merhaba, evet ama yarıda bıraktım yapamadim malesef, kendi başıma duzenleme yaptım sonrasında
Onu denedim uyutmadan 1saat önce yedi falan . BilmiyorumKaşık mama hero baby sütlü elmalı 8 tahıllı gece resmi var kutusunda