İnşaallah büyük bir umutla bekliyorum düzelmesiniSeni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdaydım hem gurbette hemde tek başıma, sonra işe başladım annem geldi ama biz 2 kişi yine baş edemedik hem çok hareketliydi hemde mızmız, biraz daha sabır inşallah geçecek
evet ateş geçtiğinde geçmişti ve dediğiniz gibi bende o günden beri bol bol su teklif ediyorumBizim ateş olmadı ama koku olması beni tedirgin etti peki koku kendiliğinden mi geçti
Biz daha girmedik ama doktora sormustum soylediklerini paylasayim;Kızlar ben size başka şey soracağım. Ya biz deniz olan şehirdeyiz başladık yani denize girmeye.. yalnız ben bebeğimi denize sokamıyorum , kum da bile oturmadı korktu bas bas bağırdı ağladı . Arkadaşımızın bebeği 1,5 yaşında o da ilk defa girdi ufaklık resmen su kuşu oldu ,..
Ama bizim ki korktu .. Sizin bebişleriniz naptı ? Korktu mu ? Yada ben ne yapacağım ya bilmiyorumalışması lazım ..
Biz bugün ilk defa gideceğiz 1saatbsinra falan evden çıkarız şuan tek bildiğim evden çıkmadan yarım saat önce güneş kremini sürmek ve denize sokarken ilk olduğu için t-shirt ile sokacağım bakalım heyecanlıyım bendeKızlar ben size başka şey soracağım. Ya biz deniz olan şehirdeyiz başladık yani denize girmeye.. yalnız ben bebeğimi denize sokamıyorum , kum da bile oturmadı korktu bas bas bağırdı ağladı . Arkadaşımızın bebeği 1,5 yaşında o da ilk defa girdi ufaklık resmen su kuşu oldu ,..
Ama bizim ki korktu .. Sizin bebişleriniz naptı ? Korktu mu ? Yada ben ne yapacağım ya bilmiyorumalışması lazım ..
Deniz simidini dün sisirdik dünden beri elindeBiz daha girmedik ama doktora sormustum soylediklerini paylasayim;
Saaat 4-6 arasi bebeklere uygun gunes kremi ile (bioderma onerdi)
Mutlaka kollarini ve basini boynunu kapatan uv korumali sapka mayo ile
Once kucagimizda yavas yavas kesfetmesini saglayayarak yani birlikte sarilarak girmek alisinca simit vb kullanmak
Simiti once disarda tanitmak sonra denizde oturtmak birden sokunca korkuyorlarmis
Birde uzeri tenteli havuzlar var onlari onermisti deniz suyu ile doldurup oynayabilir diye
Eger korkuyorsa zorlamayin kendi zamaninda yavas yavas alisacak dedi
İkiside çok ağır aşı canım arasında süre farkı olması iyi olmuşAsi için sağlık ocagini aradım dedim cuma gelelim 20 sinde menenjit var o zaman bir dahaki ay yapalım dedi
Biliyorsundur belki biz kızımın tedavisinden dolayı evden çıkmıyoruz Rabbime emanet ne diyeyim aşı aşı aşı hepsini yaptırıyorum zatende bu fazladan Bi aşı dedi hemşire o yüzdende yaptırmak istemedim böyle söyleyince sende birazcık içim rahatladı teşekkür ederimBenim doktorumda kendi çocuğuna yaptırmamış bende yaptırmadım, kışın vakalar artmıştı şu an normal düzeyde dedi zaten 1 yaşında yapılacak o yüzden bende yaptırmadım. Aynı ay menenjit aşımız var onu yaptıracağım
Evet canım biliyorum, nasıl şimdi kızın tedavisi nasıl gidiyor?Biliyorsundur belki biz kızımın tedavisinden dolayı evden çıkmıyoruz Rabbime emanet ne diyeyim aşı aşı aşı hepsini yaptırıyorum zatende bu fazladan Bi aşı dedi hemşire o yüzdende yaptırmak istemedim böyle söyleyince sende birazcık içim rahatladı teşekkür ederim
Kart gibi bişey yaparsan wpden falan atmalık, altına yazover topuklu ayakkabı giymemeniz önerilir diyeAyy yarın bi arayım bende gerçi yer bulamadım ki doğru düzgünbi yer var o para almam dedi Çimen heryeri bi cafe , ama topuklu giyemem orda çünkü heryer Çimen , gelen. Misafire ayıp olur mu diye düşündüm acaba topuklu giyerler mi gelenler
Ben muhebdisinoglu onerisiyle babyton aldımSlm kızlar malum yaz geldi biz hazırlanamadik bir türlü bebek için güneş kremi mustela mi Bioderma mi hangisini önerirsiniz kullanan var mı
Solantenin içeriği temiz değil demişti muhendisinoglu sonra marka o paylasımı sikayet esip içeriği kaldırttıCildiyeci onerisiyle Bioderma aldım ama o kadar zor sürülüyor ki, kızımın hiç Sabri olmuyor. Çok kati gerçekten aşırı zor sürülüyor kullanamıyorum.
Solante almayı düşünüyorum.
Nasıl geçti?Yarın hem 9 ay aşıları hem de 9 ay kan tahlili var. Şans dileyin kızlar
Hamilelik iyi şekerim, az bulantım oluyor ağzımın tadı bozuluyor ama buna da şükür diyelimdikloron su an bexero ile cebelleşiyorsun ama hamilelik nasıl gidiyor
Çok geçmiş olsunBexsero 2.doz ateş yaptı ilki yapmamıştı ve aşırı huysuz ağrısı var
Ben bilmiyordum kusura bakmayın çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinBiliyorsundur belki biz kızımın tedavisinden dolayı evden çıkmıyoruz Rabbime emanet ne diyeyim aşı aşı aşı hepsini yaptırıyorum zatende bu fazladan Bi aşı dedi hemşire o yüzdende yaptırmak istemedim böyle söyleyince sende birazcık içim rahatladı teşekkür ederim
Beni de bugün aradılar da yaptırmayacağımı söyledim. Zaten ilave bir aşı olduğunu söylediler, doktorumuz da çok kalabalıkla temasınız yoksa yaptırmayın demişti.Ben bu hafta sağlık ocağındaki aşısını haftaya da menejiti vurdurmayi düşünüyorum
Biz 3. kez denize soktuk haftasonu. İlkinde güzeldi, sevdi. İkincide ağladı. Üçüncüde çok eğlendi su kuşu oldu. Üçüncü girişinden önceki hafta evde de şişme havuzuna sokmuştuk alıştı muhtemelen iyice suya.Kızlar ben size başka şey soracağım. Ya biz deniz olan şehirdeyiz başladık yani denize girmeye.. yalnız ben bebeğimi denize sokamıyorum , kum da bile oturmadı korktu bas bas bağırdı ağladı . Arkadaşımızın bebeği 1,5 yaşında o da ilk defa girdi ufaklık resmen su kuşu oldu ,..
Çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun
Hemoglobin 10.4 çıktı kansızlık çıktı biraz. Onun için Demir ilacına devam ediyoruzKart gibi bişey yaparsan wpden falan atmalık, altına yazover topuklu ayakkabı giymemeniz önerilir diye
Ben muhebdisinoglu onerisiyle babyton aldım
Solantenin içeriği temiz değil demişti muhendisinoglu sonra marka o paylasımı sikayet esip içeriği kaldırttı
Nasıl geçti?
dikloron su an bexero ile cebelleşiyorsun ama hamilelik nasıl gidiyor