2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Canım kızlar benim nebulizatorum yok, öneri alabilir miyim hemen alıyım
Nexus almıştım ben canım. Bir iki doktor arkadaş kendilerine onu almıştı.
Ya biz normalde 1.5 saatte bir uyandı, gece 4ten sonra 7 buçuğa kadar yarım saatte bir. Yıldım artık perişan haldeyim. 4. Ay ne zaman bitecek
Bizim de öyle ya dediğin gibi 4ten sonra yarım saat arayla uyanıyor bakalım biz bugün 5 aylık olduk
Canım ben 4 aya kadar eğer ondan önce uyanmışsam emzirip koyuyordum. o zamanlar iyi oluyordu acıkana kadar uyuyordu. Şimdi olmuyor birkaç gece yine yapayım dedim aynı saatlerde gene kalktı.

Bende nexus var cok memnunum
Nexus alayım ben de kızlar sağolun

Kizlar annem ve teyzemin ortaklasa yaptigi uyku arkadasi bitti, nasil alistirmam gerektigi konusunda fikirlerinize ihtiyacim var
Çook tatlı olmuşşş. Gece uykusundan önce odaya git (yarım saat) bununla birlikte biraz sakince odada takılan sohbet kitapmfilan uyuuyuturkende eline ver. Öyle öyle alışır

5 haftanın sonunda anne evinden ayrılış. Of kaç yaşında olursak olalım dizlerinin dibinden zor ayrılıyoruz. Bebelerimiz 5 aylık bile değil, onlar bir zahmet kucağımızda ayrilamasin.

5 haftanın sonunda anne evinden ayrılış. Of kaç yaşında olursak olalım dizlerinin dibinden zor ayrılıyoruz. Bebelerimiz 5 aylık bile değil, onlar bir zahmet kucağımızda ayrilamasin.
Yaa çok zor oluyor bn 3 hafta kalmıştım senin 5 hafta daha da zordur.. bn yine gitçem 2 hafta sonra

Bencede böyle 2.5 aylık civarı denedim bende yatmadan emzireyim uyanmasın dedim ve saat başı uyandı sonra
Yani gece uyucsksa zaten 1 kez kalkıyo normalde başka sıkıntı olmadıktan sonra kolay uyuduktan sonra 1 kez uyansa problem olmaz ama yatmıcaksada napsam uyumuyo
Bi saat dengesi hep var ama biz çok müdahale edince hiç olmuyo ya
Bence ruya beslenmesi dahil her mudahale daha beter yapıyo, tam uyandıgında o istemeden uykuya dondurmek, kendisi uyuyacagı zaman uyanık tutmak ya da erken uyandırmak vs

Kızlar yazın bebeklerimiz 9-10 aylık olacaklar. Sizce bebekle herşey dahil otele gidilir mi? Ek gıdaya geçmiş olacaklar çünkü orada beslenmesi zor mu olur? Onun yerine oda kahvaltı olan bir butik otel yada villa kiralamak daha mı mantıklı en azından bu yaz için?

Sizin tatil planlarınız nasıl?

Ben her şey dahile gideceğim canım, bence çok daha rahat olur. Gezeceksem gezerim yine ama yemek nerde yesem diye dusunemem bebekle.
Hele villa hiç kiralamam, yemek derdim olmasın

Ben her şey dahile gideceğim canım, bence çok daha rahat olur. Gezeceksem gezerim yine ama yemek nerde yesem diye dusunemem bebekle.
Hele villa hiç kiralamam, yemek derdim olmasın
Bebeğe nasıl yemek yedireceğiz peki bende sadece bunu düşündüğüm için vazgeçer gibi oldum herşey dahilden

Yoksa bende yemek vs uğraşmak istemiyorum

Ince eleyip sık dokuduğum demir ilacı verme projem byiugün de hüsranla sonuçlandı ilacı verdim 5 dakika sonra canım kızım Ağlama krizi ile illa meme istedi Bugün de başaramadık

Biz herşey dahil otel aldık canım temmuz başında.. yiyevek bir şey buluruz elbette koca otelde olmazsa da e bebekte meyve püresi gibi şeyler alırım. Hatta yoğurt makinesini yanımda götürüp orada 1 kere yaparım belki diye bile düşündüm otelde de çocuklar için çok güzel kaydırak filan var bayıldım sabırsızlanıyorum..

Bebeğe nasıl yemek yedireceğiz peki bende sadece bunu düşündüğüm için vazgeçer gibi oldum herşey dahilden

Yoksa bende yemek vs uğraşmak istemiyorum
Yaa ver meyveyi bir öğün eline.. bir öğün yemek bulamasan bile makarna garanti olur otelde.. dediğim gibi w bebekten konserve de alırız.. en kötü su ısıtıcısı ile yaparız bir şeyler yurt usulü

Hangi oteli ayarladın canım çok merak ettim ben muğlaya gitmek istiyorum marmaris yada datça

Hangi oteli ayarladın canım çok merak ettim ben muğlaya gitmek istiyorum marmaris yada datça
Vallahi canım otel fiyatları o kadar çok ki yani Bizim de bütçemiz çok fazla değildi yani bu bile fazla ama yapacak bir şey yok.. Hatta ben gitmesek mi dedim Çünkü ücretsiz izne ayrılacağım Büyük ihtimal ama eşim İlla kızım tatile gitmesin mi ilk yıl onu çıpı çıpı yaparken göreceğim dedi ve bu oteli ayarladık orange county- belek

Maalesef çoook artmış yaa otel fiyatları. Bende bakınıyorum ama orta halli oteller bile 2 kişi 1 hafta 50 binden başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…