2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar günaydınlar, kızımın genzi dolmuş ateş yok. Burunda hırıltı var nefes alırken. İlerlememesi için ne yapabilirim. Tecrübeleri alabilir miyim. Sadece geniz dolu
Günaydın canım nebülizatörle sf verebilirsin ardından gazını alır gibi sırtına pat pat yapıp genizdeki balgamı çıkartabilirsin. Osman Gönülalın videosu vardı bununla ilgili

Kızlar günaydınlar, kızımın genzi dolmuş ateş yok. Burunda hırıltı var nefes alırken. İlerlememesi için ne yapabilirim. Tecrübeleri alabilir miyim. Sadece geniz dolu
Doldukça temizle, genelde yüzüstü tut kucakta ve yerde.. uyurken başının altında yükselti olsun. Ki akıntılar aşağı gidip rahatsızlık vermesin.. (bnm dr bunları dedi)

bir arkadaşımın doktoru da şunları tavsiye ediyormuş. (Burun temizliği yerine) arada yeni banyo yapılmış buharlı banyoda tut yumuşatıyormş burun akıyormuş ve bazende bebeği banyo yaptır

Rüya beslenmesi yaptığım bebemin sonrasında saat başı uyanması şoku 🤦🏻‍♀️ perişan etti beni yaa hepte emmek istedi, gündüz bu kadar meme düşmanı olup gece nasıl aşığı oluyor hayret doğrusu

Rüya beslenmesi yaptığım bebemin sonrasında saat başı uyanması şoku 🤦🏻‍♀️ perişan etti beni yaa hepte emmek istedi, gündüz bu kadar meme düşmanı olup gece nasıl aşığı oluyor hayret doğrusu
Cevap yanıtında gizli canım 😂 gündüz iyi emmediği için gece onu kapatmaya çalışıyor 🥲 bizimki de gündüz mırmır konuşcam etrafa bakcam derken 2 emiyor geri çekiliyor bir şeyler anlatıyor. Azıcık emip bırakıyor. Gece 2 saate bir kalkıyoruz

Ya rüyayla ilgisi yok onun, olacağı varmış. Gündüz emmezse gece böyle yapıyor minnoşlat

Canım kızlar benim nebulizatorum yok, öneri alabilir miyim hemen alıyım
Bende taşınabilir nexus var gayet memnunum hamileyken hastalandığımda kendimde kullanmıştım faydasını görmüştüm. Kızım hastayken onada kullandık o da toparladı. Ama osman gönülal taşınabilir olanların efektif olmadığını o motorlu olanların alınması gerektiğini söylüyor. Onun önerdiği markada omrondu.

Cevap yanıtında gizli canım 😂 gündüz iyi emmediği için gece onu kapatmaya çalışıyor 🥲 bizimki de gündüz mırmır konuşcam etrafa bakcam derken 2 emiyor geri çekiliyor bir şeyler anlatıyor. Azıcık emip bırakıyor. Gece 2 saate bir kalkıyoruz
Ya biz🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ normalde 1.5 saatte bir uyandı, gece 4ten sonra 7 buçuğa kadar yarım saatte bir. Yıldım artık perişan haldeyim. 4. Ay ne zaman bitecek 🥴🥴

Evet aslında bu kadar uyanmazdı ben onu 10 gibi yatırdım 1 de ben uyumadan emzireyim bi dedim çünkü uyumadan öncede güzel emmedi, hiç uyanmadan emzirdim sonra neredeyse saat başı kalktı normalde bu kadar kalkmazdı rüya beslenmesine bağladım ama 😒 gündüz bizde savaş halindeyiz çok çok az emiyor gece de memeden zor alıyorum 😄

Evet aslında bu kadar uyanmazdı ben onu 10 gibi yatırdım 1 de ben uyumadan emzireyim bi dedim çünkü uyumadan öncede güzel emmedi, hiç uyanmadan emzirdim sonra neredeyse saat başı kalktı normalde bu kadar kalkmazdı rüya beslenmesine bağladım ama 😒 gündüz bizde savaş halindeyiz çok çok az emiyor gece de memeden zor alıyorum 😄
Bence ruya beslenmesi dahil her mudahale daha beter yapıyo, tam uyandıgında o istemeden uykuya dondurmek, kendisi uyuyacagı zaman uyanık tutmak ya da erken uyandırmak vs

Güzel annişler ya biz filme gitmek istiyoruz da (Lohusa: malum tam bizi anlatıyor 😅)
Oğlum sadece anne sütüyle besleniyor, babannesi ilgilenecek. Ama 3 saat sürer rahat gidip gelmemiz. Gelelim sorularıma; 🫣
- 3 saat keyfiye aç kalmasın diye sütümü sağsam çay kaşığıyla içirse meme reddi olur mu?
-Birde sütümü peş peşe hemen iki memeden de sağabilir miyim? (Aynı biberona)
-Ve günün herhangi bi saatinde sağdığım sütü, yine günün herhangi bi saatinde verebilir miyim?
- Ve diyelim sütü içmedi gerek olmadı buzdolabının normal bölümündeyken buzluğa atabilir miyiz? Ya da buzdolabından çıkardığım sütü içmedi tekrar buzdolabına - dondurucu bölümüne atabilir miyim?

Çok soru sordum farkındayım, ilk defa böyle bişeye niyetlendim o yüzden kafamda deli sorular 😅
Bizde gitmeyi düşünüyoruz fikrimiz bebeğimide AVM ye götürmek nasıl olsa arabada uyuyor genelde. film arasında gidip emziricem sonra 2. Seansa giricez .yanınızda birini goturucez o AVM içinde dolanacak aynı katta. Tutki durmadı mesaj atacak hemen cikicam tel elimde olacak.
Ama sen götüremezsen eğer aynı biberona iki göğsü de pes peşe saganilirsin tabiki . Biboronla verin bence bir kereden bişey olmaz hem de artık bu aylar da çay jasigi ile bebiş doyduğunu anlamaz .oda sıcaklığında anne sütü 3 saat kalabilir böylece ısıtma gereği olmaz . sonrasında kullanılmazsa dökersin . Dolabın normal gözüne koyarsan sonrasında derin dondurucuya atabilirsin . Ben hastaneye vs giderken anneme süt birakiyorum şuana kadar gerek kalmadan yetiştim

Son düzenleme:
Bence ruya beslenmesi dahil her mudahale daha beter yapıyo, tam uyandıgında o istemeden uykuya dondurmek, kendisi uyuyacagı zaman uyanık tutmak ya da erken uyandırmak vs
Kesinlikle katılıyorum hiç bu kadar çok uyanmazdı, sana da elveda rüya beslenmesi oğlum acıkırsa uyanır zaten 👊😂

X