2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar merhaba beni hatırlayanlar vardır belki bebeğimi kaybetmiştim kalbi durmuştu ilk size vermek istedim müjdeyi tekrar hamileyim bana dua eder misiniz
Hatırlamaz olur muyuz çok çok çok sevindim günümü güzelleştirdin resmen çok mutlu oldum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle minnoşun senden hiç ayrılmasın

Yaa kendine dert arama ne güzel işte bebeğin seninleyken mutlu.. bulaşık makinesini mi boşaltılacak "aşkıım sen boşaltır mısın bebiş bensiz durmuyor ağlıyor da" diyeceksin olacak bitecek tüm gün bir şey yapamadım onunla ilgilendim diyecen :) şurda 2 3 ayımız kaldı sonra zaten emekleme vs diyince bize bu kadar bağlı olmayacaklar. Tadını çıkar

Kızlar merhaba beni hatırlayanlar vardır belki bebeğimi kaybetmiştim kalbi durmuştu ilk size vermek istedim müjdeyi tekrar hamileyim bana dua eder misiniz
Canımm o kadar o kadar sevindim kii senin adını görünce dedim inşallah müjdeli haber getirmiştir diye.. ayy zaten inan hep hepimizin dualarındaydın yarabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yine Eylül annesi olacaksın inşallah o zamn ben eski smgsmgsmg (adım değiştide)

Ayy resmen bayram ettim şuan yüzüm gülerek geziyorum evde ya Allah'a şükürler olsun soracağın bir şey olduğunda gel buraya sor tamam mı az buçuk tecrübelendik

Canım o kadar çok sevindimki, Allahım sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah
Bize bexero için 5-7-15
Nimenrix için 6-12 ayları önerdi doktorumuz.
Bildiğim kadarıyla menenjit aşıları ağır olduğu için bize 3. Ay değilde 5. Ayda başlamayı söyledi

Doğru diyorsun valla emekleme çevreyi tanıma derken yavaş yavaş bağımsızlaşacaklar insan bir yandan seviniyor bir yandan üzülüyor

Yaaa canım çok sevindimmm hiç unutmadik seni yeniden Eylül annesi olacaksın Galiba. Bu sefer sağlıkla kavuşacağına inancım tam bizi de habersiz bırakma

Benim kız 19.30da uyudu hala uyuyor. Dua edin de gece uykusuna geçmiş olsun yoksa uyanırsa ben bu gece 3ü görürüm 19.30da uyuması da çoook büyük şok olur bize o da ayrı konu

Ay oda çok erken ya ben 21.30 da uyusun isterim
Kızz uyusun işte ne güzeell dur gece 1den iyidir
İnşallah gece 3ü değilde sabah 8i görürsünüz, çokça amin
Amiiinn uyanmadı hala sanırım gece uykusunda şükür. Gece 3te sabah oldu sanıp uyanmaz inşallah
Kuzuuuu uyandığında gece efekti verip emzirip direk uyut gece sansinn
Aynen öyle yaptım gece gibi emzirdim uyudu yine.. şimdi ben yatacam yatmadan emzirsem mi hiç ellemesem mi arada kaldım hayır altını ne zaman alcaz? Çok yabancıyım erken yatan çocuğa

Ayrıca bana iyilik mi yaptı kötülük mü bilemedim kv var ya keşke babasıyla başbaşayken yapsaydı bu küçük süprizini bize bir film filan izlerdik. Böyle çay koy tatlı koy meyve koy uğraştım durdum neyse buna da şükür belki bir düzenbaşlangıcıdır Allah'ım aminnn

3 5 13 bizimki, bexero ates yapıyo 2 gun onun dısında iyiydi
Fnfkf çişi sabah alıyorum ben genelde sabah ama bazen 5 fibi kaka yapıyo bi de onu değiştiriyorum

Kızlar günaydınlar, kızımın genzi dolmuş ateş yok. Burunda hırıltı var nefes alırken. İlerlememesi için ne yapabilirim. Tecrübeleri alabilir miyim. Sadece geniz dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…