İlk kelimesi saymalıyız bence hak ediyoruzEvet ya sürekli ann neee annn niieee filan diyor eriyorum. Duyanlar da anne dedi diyor daha da hoşuma gidiyor
Delirdim tabi herkesin her şeyi batıyordu bana depresyona girmeme ramak kalmıştı, herkes bu çocuk aç aç diye peşimde dolanıyordu o zaman bile bi rahat yemek yiyemiyordum asdfghValla sığarmışız hep beraber ne güzel ama sen o süreçte delirmedin mi :) ben lohusayken o kadar kalabalığa gelemezmişim şuan düşününce hele
Ek gida ile ilgili kitap mı aldın bizi linkle bakaymEvet kitaplar da aldım her gün okuyorum tarifleri nasıl hoşuma gidiyor :)
Yemek yapmaya bayılırım zaten kızım için yapmak, onu ağız tadıyla yerken görmek ne güzel olcak
Çoook teşekkür ederim, ek gıdaya başladığımızda aklıma takılanları doktorum + sana sorabilirimm canim tecrübelisin
Ek gida ile ilgili kitap mı aldın bizi linkle bakaym
Ah önemli değil canım
Uyku eğitimi meselesi de böyle işte ağlayarak öğretmek..Zor gercekten yaa taşımak
Benim ki kucak işini yeni çıkardı yaa oda oda gezecek bqnada kucağa alıştırma diyorlar ne yapayım yerde ağlıyor diyorum ağlasın almayinca susar diyorlar
Merhaba, ateşinin kaç olduğu önemli canım. Diş ateş yapar ama 38 in üstünde ateş yapması beklenmez. Eğer 38.5-39 ise o diş ateşi değildir muhtemelen.Selam kızlar nasılsınız Bayadır bakamadım topiğimize herkes iyidir umarım bizim bebişin dünden beri ateşi var evden çıktığımız yok nasıl oldu anlamadım çoğunlukla baş ve boyun bölgesi sıcak dişten olabilir mi var mı bu durumu yaşayan calpol veriyorduk. Biraz düşüyo tekrar çıkıyo anlamadım hiç Bişey
Ahaha bu çocuk aç cümlesini bu ülkenin beyninden silmek lazımDelirdim tabi herkesin her şeyi batıyordu bana depresyona girmeme ramak kalmıştı, herkes bu çocuk aç aç diye peşimde dolanıyordu o zaman bile bi rahat yemek yiyemiyordum asdfgh
Evet canım bende öyle biliyorum kızımda 37.5 olurdu en fazla diş dönemi ama naptık çocuğa anlamadım nasıl hasta oldu böyleMerhaba, ateşinin kaç olduğu önemli canım. Diş ateş yapar ama 38 in üstünde ateş yapması beklenmez. Eğer 38.5-39 ise o diş ateşi değildir muhtemelen.
Güzeller mi baktın mı alalım mııBunlar kuzumBebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bebeklik Ek Gıda Tarif Kitabı Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sadece bu bebek aç kitabını alın en faydalı içerik o bence.Güzeller mi baktın mı alalım mıı
Canimm bir seferlik olacak bişi olmaz meme reddi de yapmaz ya bence biberonla verin gitsin artık kocaman oldular memenin tadını aldılarGüzel annişler ya biz filme gitmek istiyoruz da (Lohusa: malum tam bizi anlatıyor)
Oğlum sadece anne sütüyle besleniyor, babannesi ilgilenecek. Ama 3 saat sürer rahat gidip gelmemiz. Gelelim sorularıma;
- 3 saat keyfiye aç kalmasın diye sütümü sağsam çay kaşığıyla içirse meme reddi olur mu?
-Birde sütümü peş peşe hemen iki memeden de sağabilir miyim? (Aynı biberona)
-Ve günün herhangi bi saatinde sağdığım sütü, yine günün herhangi bi saatinde verebilir miyim?
- Ve diyelim sütü içmedi gerek olmadı buzdolabının normal bölümündeyken buzluğa atabilir miyiz? Ya da buzdolabından çıkardığım sütü içmedi tekrar buzdolabına - dondurucu bölümüne atabilir miyim?
Çok soru sordum farkındayım, ilk defa böyle bişeye niyetlendim o yüzden kafamda deli sorular
Kız kardeşimin kızına baktı 7 ay kadar annemde kaldılar sonrasında da sık sık getirip baktırıyor kız kardeşim. Onun kendi işi olduğu için birkaç saat bakması yetiyor. Bense özeldeyim ve tam gün bakım ihtiyacım var. 40 ım çıktıktan sonra neredeyse hiç destek almadım şimdi ihtiyacım olduğunda da o hayır diyor.Aslında hem bakmak zorunda hemde değil ama bence bakmalılar, benimde annem gelecek sağolsun bi kaza bela çıkmazsa ama kv konusunda kararsızım kendini aşırı naza çekiyor ki kızının çocuğu 7/24 onlar da.Annedir elbet silinmez ama kv m gelmezse aşırı bozulurum, doğumda bile 10 gün kaldı gitti, annemler kız kardeşimlerim sonrasında gelip gittiler ama onlardan kimse gelmedi gelmeye de niyetleri yok.
Annen neden bakma istemiyor peki başka torun baktı mı ya da sağlık sorunları falan mı var?
En yakınından destek görmemek insanı çok sarsıyor. Ben de işi bırakmayı düşündüm ama uzun vadede bu da doğru olmayacak ailemiz için.Sizi çok iyi anlıyorum. Biz de aynı ildeyiz aramız 20 dk. Bebek doğmadan önce, İlk torun daha hevesli olur daha çok yardımcı olur diye umut etmiştim ama pek öyle olmadı. Torun olduktan sonra onun hayatında hiç bir değişiklik olmadı. Ama bebeğime yalnız bakmak beni çok yıprattı bunalttı. Burada arkadaşlar yazdılar evde yalnızken yemek yiyememekten sütüm azalıyordu, annemin yanındayım düzgünce besleniyorum diye. Aynen öyle oluyor, saat 12 oluyor daha kahvaltı yapamamış oluyorum. Bebek bakımını teklif etmemek icin, hayır cevabını duymamak için ben kendim calismayacagim. Genel olarak kalbim çok kırık, bu süreçte çok yalnız kaldım. Ben 2. Çocuk isteyen biriydim. Bebek bakımında bu kadar yalnız kaldığım için 2. Çocuk artık düşünmüyorum
Sağol canım aslında kendi işini kendi yapan kimseye yük olmayan biriyim ama beni bakmamasından ziyade üslubu tavrı çok üzdü.Canım empati kurunca tabiii ki kızımın bebeğine bakarım seve seve, ama büyüklerimize güvenerek yapmadık bebisleri, annen hele ki emekli bir kadın ise bakmak istememekte haklı olabilir..
Hayatta kendinden başka kimseye guvenmiyceksin, her zaman bir B planın olacak. Hem annen böyle baksa da içine sinmez, bakmaması daha iyi. Bakıcı araştır, nazın da geçer ona tuzun da. Tatlı canını sıkma her şey yoluna girer.
Yaa çok teşekkür ediyorumCanimm bir seferlik olacak bişi olmaz meme reddi de yapmaz ya bence biberonla verin gitsin artık kocaman oldular memenin tadını aldılar
Normalde gece sağılan süt gece, gündüz sağılan gündüz verilir hormonlardan dolayı ama bir keredennn hiiic bişi olmaz gece sağ ver ya da gündüz.
Sütünü peşpeşe tabi ki sagabilirsin aynı biberona
Sütünü sag dolabın normal bölümünde sakla, 2-3 saat içinde icmezse buzluğa at canım oda sıcaklığında hiç birakma.
Ve nolur film izlerken bunları dusunme her şeyi arkanda bırak canım
Konuştum canım bana hak veriyor ama bu birşeyi değiştirmiyor. Ayrı zaten annemle babam. Annem yalnız yaşıyor üstelikValla canım ne söylesem bilemedim.. yani başıma gelse çok bozulurdum hiç bir nedeni yokken bakmıyorsa.. babanla filan konuşsan
Yani kızkardeşiminkine baktığı için hiç düşünmedim bugün bu duruma geleceğimi.Hamileliğinde bu konuyu konuşmuşmuydunuz?