2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar benim tatlı su kelebeğimin saçları çok seyrek. Seyrek olan saçları uzuyor güzelce ama boş yerlerin yerine saç çıkmıyor.
Hepinizin mi saçlar sırma, yok mu bizim gibi olan
Benim kızda doğduğundan beri konak problemi vardı taradıkça hep döküldü saçları. Özellikle üst taraflar hep boşlukluydu şimdi az az saçlar çıkmaya başladı. Kulağının arka tarafındaki saçları da kendi yoldu oralar şuan baya boş hiç saç yok bildiğin kel senin dediğin gibi saç çıkmıyor. Ama normalmiş ben araştırmıştım. 6 aya kadar hiç saç çıkmayabilirmiş. Saç kökleri uyuyormuş. Saç kökleri bile uyuyor ama benim kız uyumuyor a dostlar

Ya şok oldum, zaditen damlaya bir bakayım dedim. Bir anne-bebek forumu, bebeği uyumadıgi için zaditen damla verenlerle dolu.
Hey Allah'ım akıl ihsan eyle
Evet maalesef hala Osman hoca’ya instagramdan soruyorlar bebeğim uyumuyor uyku ilacı verebilir miyim diye

Çocuk uyudu hep anlamadık ki şimdi uyanınca burnunu temizledim azalmış nerdeyse hiç mümük gelmedi şükür.. hayır verirsem bir daha uyuyacak akşama kadar yazık çocuğuma ya
Bencede verme gündüz dozunu, sekresyonlar bi uykuda olmuyor uykuda histamin salgılanmıyor çünkü ( histamin sekresyon yapan enzim gibi bişey ) uyandığı gibi başlar histamin salgılanmaya başladığı için, eğer yoksa ya da azalmışsa verme

Benim bebe normal rutininden yarım saat fazla bile uyusa uyandırasım geliyor

Canım benimki de nefret eder karın üstü durmaktan ama ben doğduğundan beri ısrarla her gün yaptırıyorum eskiden çok kıss kalırdı şimdi dahs uzun kalıyor, ben şarkı söylüyorum alkış çalıyorum ağladığı gibi dikkatini dağıtmaya çalışıyorum hışırtılı kitap önüne koyuyorum müzik duydu mu benimki sakinleşiyor ağlayınca düzeltiyor sakinleştiriyorum sonra tekrar deniyorum.

Bir de bunu dene istersen sırt üstü yatarken çıngırağı ver eline tutsun sonra çıngırağı tut çek oda seninle beraber dönsün hoşuna gidiyor bu şekilde hem dönme provası da yapmış olursunuz

Ayy benimki de öyle canım, demek ki neymiş, saç kökü çok uyuyanin kendisi uyumazmiş

Devlette canım bizim kurum uygulamıyordu o genelgeyi bir personel dava açmış olumlu sonuçlanmış hala sessizlik hakim

"Çocuğu ana kucağında sallama" , hele hızlı hiiç sallama cümlelerinde anlaşılmayacak bir şey var mı ???? Kv anlamamakta ısrar ediyor deli olacam
Ben annemlere geldim, kv ve kp de kizimi gormeye geldiler dun aksam. Benim kv dis var mi diye elini agzina soktu kizimin birde bak ne rahatladi diyor.. ben napiyorsun bile diyemedim soktan
Hadi o boyle yapti arkasindan konusacagim annem yazik kadina tek torunu falan diye koruyor birde

Kafasini kucagina aldiginda dik sekilde tutabiliyorsa, tummytime da da tutabilir, bence sevmedigi icin tutmuyordur. Sevdirmek icin sen sirt ustu yatip uzerine bebegini yuzustu tutabilirsin. Yuzustu kollarina alip ucak oyunu oynayabilirsin. Pilates topunda yuzustu ileri geri oynatabilirsin.

Kızlar kızlar, Ağustos annelerinde gördüm. Temmuz annelerinde bir annemiz hamile imiş. Dikkat edin kendinize bak
Benim korkulu rüyam ( şu an çok erken diye) kocamın en büyük hayali diyo hamile kalsan arabayı direk üstüne yapıyorum 4 çocuk doğur yeni araba alacağım, 4 çocuktan sonra mini cooper alsan ne fayda evden çıkabileceğimi düşünmüyorum dedim

Eşlerimiz kardeş olabilir mi
Benimki de aynı düşüncede. Kendi 2 kardeş, o yüzden 2 yetmez en az 3 diyor, he he
Ben ilkinde bile ne hale geldim biliyor mu ki

Benimki de aynı düşüncede. Kendi 2 kardeş, o yüzden 2 yetmez en az 3 diyor, he he
Benimkide öyle bende diyorumki sen taşırsan sen doğurursan sen emzireceksen sen bakacaksan olur. 2.yi hemen yapalım

Benimkide öyle bende diyorumki sen taşırsan sen doğurursan sen emzireceksen sen bakacaksan olur. 2.yi hemen yapalım
2. Bebek şuan tatlı geliyor bana hele ki yaş farkı az oh ne güzel ama doğacak ve benim kucağımda, uyuması uyanması beslemesi altı üstü genelde bana ait o yüzden şuan büyük konusmuyorum da cooook zor

Ya biz napalım kendimizi yerden yere vuralım bence ya da onlara daha çok sorumluluk yükleyelim bebek büyütmeyi hamileliği vs çocuk oyuncağı sanıyorlar

Aynen öyle valla gurbet eldeyim gelen giden yok tüm sorumluluk bende evet çok mükemmel bi duygu anne olmak başka hiçbir şeye benzemiyor iyiki doğurdum okey ama tek başına bakmak çok çok zor. Kız kardeşim geldi çayımı bile kendim doldurmak istemiyorum anlıyor musunuz? Evet evet anlıyorsunuz bence

Ya biz napalım kendimizi yerden yere vuralım bence ya da onlara daha çok sorumluluk yükleyelim bebek büyütmeyi hamileliği vs çocuk oyuncağı sanıyorlar
Benim eşim yardım eder ama ne kadar olsa da işin çok büyük yüzdesi kadına biniyor. Ben de hayata bir kere geldim, 3-4 çocuk büyüyünce bize hayat kalıyor mu ki yaslanıp gideriz sonrada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…