2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Gurbetteyim=Anlıyorum
O yüzden 5 haftadır annemdeyim, tek başıma sütüm bile çok azalmıştı çünkü yemek yiyemiyordum, en temel ihtiyaçlarımi karşılayamıyordum..

Bir şey deseydi emin ol elim temiz yeni yıkamıştım der

Benim eşim yardım eder ama ne kadar olsa da işin çok büyük yüzdesi kadına biniyor. Ben de hayata bir kere geldim, 3-4 çocuk büyüyünce bize hayat kalıyor mu ki yaslanıp gideriz sonrada
Benimkide bakıyor ama dediğin gibi asla bizim gibi olamaz büyük yük bizde, zaten kimse bakamaz ki annesi gibi , 32 yaşındayım belki 20 li yaşlarda doğum yapsam 3 4 olabilirdi oda belkii bu saatten sonra çok zor görünüyor

Haklısın, Allah başkasına imrendirmedi çok şükür yavrularımız kucağımızda. Gerisi can sağlığı

Sevmiyor diye yapmamazlık yapmıyorum kuzum ısrarla her gün üçer beşer dk ne kadar olursa yaptırıyorum her uyanık olduğunda
Git gide durma süresi uzuyor ama ağlıyor ağlayınca direkt kucağa almıyorum çeviriyorum döndürüyorum sakinleştiriyorum öyle alıyorum kucağa
Bazı bebekler de yüz üstü uyumayı seviyor mesela, çok değişikler hepsi valla birimizde işe yarayan yöntem diğerinde yarayamayabiliyor

Gurbetteyim=Anlıyorum
O yüzden 5 haftadır annemdeyim, tek başıma sütüm bile çok azalmıştı çünkü yemek yiyemiyordum, en temel ihtiyaçlarımi karşılayamıyordum..
Evettt sütü direkt etkiliyor benimde tek olduğum günler azalıyor hissediyorum tek başına bebeye bakıp her işini gören kadınlara helal olsun
Ben çok zorlanıyorum ama git gide pratikleşyorum

Bizim Konak ta daha geçmedi doktor geçer geçer deyip geçiştiriyor gibi geliyor
Zeytinyağı karbonatlı su vs sürüyorum tarıyırum daha napabilirim
Senin geçti mi canım

Bizim Konak ta daha geçmedi doktor geçer geçer deyip geçiştiriyor gibi geliyor
Zeytinyağı karbonatlı su vs sürüyorum tarıyırum daha napabilirim
Senin geçti mi canım
Bende hep zeytinyağı sürdüm pek etkili olmadı. Artık doğal hindistam cevizi yağı sürüp bekletmeye başladım. Sonra konak tarağıyla tarayıp heaven on earth markanın konak karşıtı şampuanını kullanmaya başladım. Baya baya iyi geldi çok az kaldı birkaç kere daha yaparsam tamamen bitecek. Sanada öneririm

Zor gercekten yaa taşımak
Benim ki kucak işini yeni çıkardı yaa oda oda gezecek bqnada kucağa alıştırma diyorlar ne yapayım yerde ağlıyor diyorum ağlasın almayinca susar diyorlar

Benim kv dem annem kv dem hiçbir şeye karışmaz ya canım anam
Ay benim annem hiç karışmaz aynı zamanda 35 yıllık eczacı, ama bunlar yeni şeyler bizim zamanımızda yoktu der her dediğimi yapar bilmişlik yapmaz. Ama kayınvalidem sanki 70 yıllık çocuk profesörü herşeyin en iyisini en doğrusunu o bilir. Öyle sanır. Herşeye burnunu sokar.

Şunu farkettimki:
BOŞ TENEKEDEN ÇOK SES ÇIKIYOR

Senin annen için sözüm meclis dışı tabi, annelerin karışmaya hakkı var. KVlerin yok

Antihistaminikmiş , sekresyon azalsın diye dedi..
Sabah mesaj yazmıştım cevaplaya basmamış öylece kalmış özür dilerim dikkat etmemişim.
Eşim dedi ki ciddi tıkanıklığı olmasa vermezler. Anne bebeğini bilir iki gün takip etsin hala uyku yapıyorsa damla miktarını azaltsın zaten uzun süreli vermemişlerdir dedi .

Tamam canım teşekkür ederim. Bakalım takip edeyim bu gece yine vereceğim.. ne özürü aşk olsun. Sizi uğraştırıyoruz aksine valla eşin yasaklayacak sana burayı sonunda bana soru sorup durmayın diye

Sabah bebiş uyurken ses oldu gözünü araları geri kapattı laf atıyor ay uyandın mı bilmem ne anne dur laf atma uykusunu geri açma gözü kapanıyor geri uyuyacak dedim hala laf atıyor.. neyse sonra naşka bir uykuda uyandı kızım salona getirdim 15 dak oynadı etti kucağında sıkıldı bebiş ayy çok uykusu geldi piş piş diyor..
uyuyan çocuğu uyandırıyor
Uyanan çocuğu uyutmaya çalışıyor.
Ben de sabır çekiyorum

Tamam canım teşekkür ederim. Bakalım takip edeyim bu gece yine vereceğim.. ne özürü aşk olsun. Sizi uğraştırıyoruz aksine valla eşin yasaklayacak sana burayı sonunda bana soru sorup durmayın diye
Rica ederim inanın hiç sorun değil ben de öğrenmiş oluyorum böylelikle. Seve seve her zaman. Geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…