2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
NewMamaa NewMamaa çişli bez konusunu ben de merak ediyorum. Günde 6-8 kez çiş yapması mi, yoksa günde 6-8 kez dolu bez mi. Dolu bez dediğimiz şey o beze en az 3-4 çiş yapmasi bu da günde 20 kez çiş yapmasına falan tekabül ediyor çünkü.
Ben yine de dopdolu bezi sayiyorum o da 5-6 oluyor.

Ben bikaç denedim izledi ama yapmadı ben de napıyorum ay ben diye bıraktım tekrar deneyeyim o zaman

Şarkısını ilk defa duydum, bence bu yapıp yapmama işi bebeğin babasını evde isteyip istemediğine göre değişir istemiyorsa niye gel desin 😂😂😂😂

Bez konusu da valla saymıyorum ben artık dolduysa değiştiriyorum
Ahahahah Bence annesi dolduruşa getirmezse çocuk babasına evde ister ya🤣🤣

NewMamaa NewMamaa çişli bez konusunu ben de merak ediyorum. Günde 6-8 kez çiş yapması mi, yoksa günde 6-8 kez dolu bez mi. Dolu bez dediğimiz şey o beze en az 3-4 çiş yapmasi bu da günde 20 kez çiş yapmasına falan tekabül ediyor çünkü.
Ben yine de dopdolu bezi sayiyorum o da 5-6 oluyor.
Benim dop dolu bez 6 yapmaz da ona takıldım ben de.. bazen azıcık oluyor

Ya bebiş emerken de ağlıyor birden noldu bu çocuğa yaa dün gece de uykuda ağladı :KK43: diş mi acaba:KK43:( hasta gibiydi ya bugün daha iyi dün kadar akmıyor
Bir haftadır gece meme reddi yaşıyoruz ve ağlayarak uyanıyor çığlık çığlığa
Yarım saat te bir uyanıyor bazen
Tammm çıldırmalık,ya atak ya diş ya da hepsi birden 😵‍💫

Gel babası yapıyor mu bebişler kızlar.. ben daha erken sanıp öğretmeye çalışmamıştım da meğerse artık öğrenebilirmiş. 2 3 gündür ben yaptım bir kaç kez izliyor elimi ama yapmadı henüz 🤣🤣 geç mi erken mi bilmiyorum da siz öğrettiniz mi septembrmom septembrmom @esdia ve herkes:)
Biz iki gündür deniyoruz genelde bana geliyor ama henüz babasına gitmiyor 😀

Bu aralar hepimizde sıkıntılar varya inş şu süreç güzelce biter uykular normale döner 😞 6.ayda düzelirmi bişeyler acaba 🥴

Kızlar ya 3. Ay ile 4. Ay arasında bebekleriniz kaç gram almıştı? Benim kızım 3. Ay 5750 idi. Şimdi evde kendim tartıyorum kıyafetleriyle 6600 çıkıyor. 200-300 gram kıyafet desek 1 ayda 650 gram almış oluyor. Böyle alması normal mi yoksa az mı? Bu cuma kontrolümüz var. Daha önceden doktor az kilo almış dediği için takıntı yapmaya başladım sanırım 😪

NewMamaa NewMamaa septembrmom septembrmom dikloron dikloron hiskolikk hiskolikk Sonbahardagel Sonbahardagel Melikeben Melikeben Ve diğer 4. Ayı geçmiş tüm anneler

Bu aralar hepimizde sıkıntılar varya inş şu süreç güzelce biter uykular normale döner 😞 6.ayda düzelirmi bişeyler acaba 🥴
Anacim önce 40 i çıksın akillanir dedi, akillanmadi benim cadı. Sonra 3 ayı dolsun her şey yoluna girecek dedi, yolunda olan şeyler de yoldan çıktı, şimdi 6. Ay bı gelsin rahata erersin diyor, aman sus sus diyorum. Annem böyle dedikçe her şey daha bir sarpa sarıyor, 6. Ayı düşünemiyorum 🤣

Kızlar ya 3. Ay ile 4. Ay arasında bebekleriniz kaç gram almıştı? Benim kızım 3. Ay 5750 idi. Şimdi evde kendim tartıyorum kıyafetleriyle 6600 çıkıyor. 200-300 gram kıyafet desek 1 ayda 650 gram almış oluyor. Böyle alması normal mi yoksa az mı? Bu cuma kontrolümüz var. Daha önceden doktor az kilo almış dediği için takıntı yapmaya başladım sanırım 😪

NewMamaa NewMamaa septembrmom septembrmom dikloron dikloron hiskolikk hiskolikk Sonbahardagel Sonbahardagel Melikeben Melikeben Ve diğer 4. Ayı geçmiş tüm anneler
Canım benimki 570 gram mi ne almıştı, çünkü o dönem gündüzleri memede savaş vardı. :kızgın:
6780 di, 7350 olmuştu.

Nazenin hep fazla aldığı için ben kilo işini hiç takmadım aşı kartı annemlerde orda yazıyor izmire gidince bakarım. Ama artık öyle her ay 1 2 kilo almıyor büyüdükçe azalıyor aldığı kilo

X