2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
gosterdi bize doktor tam dik degilde kucakta one dogru hafif egik olacak şekilde yapti bugun burnu cok fena ama ben artik cesaret edemem cok kötü oldu çünkü dün aklima cok kötü seyler geldi nefesdir yani bir anlik biseydir allah korusun butun bebekleri

Evet benimki de başını sürekli bir sağa bir sola çeviriyor her seferinde şimdi uyancak diyorum

Ayy canım bizlerde korktuk senin yazını görünce nasıl yapçaz şimdi bu işi hiç bilmem. Hele tekken çok zor. Ben saf gibi hep yatarken yapıyordum korktum iyice;(

Çok tesekkur ederim canım sana da eşine de Allah razı olsun içim rahatladı evlat olunca insan elinde olmadan endiseleniyor kimseyi sağlıkla sınamasın Allahım

Bizim bim bereketli cıktı ya, bugun gittim piyano, kumanda, kule, 3 boyutlu kitaplqr, mama kabı, silikon kasık, banyo filesi, ilk kitaplar kelime kartları vs vardı ama parmak kuklalar banyo oyuncakları vs bitmiş ben de onlara gitmiştim

Daha bugün konuştuk eşimle böyle bişey almayı, geldiğinde beğenirsen paylaşır mısın
Canim oyun alanı sabah geldi kurduk eksik parça varmı diye çok güzel beklentimin üstünde çıktı profilleri ağır demir öyle yamulma falan olmaz büyüklüğü de baya var . Yani 3 çocuk rahat içinde oynar yada ebeveynler le birlikte oynanabilir .almak istersen tavsiye ederim alt minderi de ince değil öyle dönerken falan kolay kolay toplanmaz yani

Canım link verir misin

Bana bunlar çocuğu kısıtlar gibi geliyor ama sordunuz mu doktora önümüzdeki ay kontrolünde sorayım alayım ben de olmazsa ?

Kızlar sanırım benim pskolojim bozuluyor ya . Burda konuşuldu mu bilmiyorum ama haberlerde gördüm 3 aylık bebek anne sütünden boğulmus. İyice uykularım kaçmaya başladı var mı benim gibi olan ya
Büyüdü bizimkiler öyle düşünme artık. Ben diş olayını da hallettiğim için çok rahatladım. Çocuğu gözlemleyin kaç saatte bir emmek istiyor ne zaman uyuyor falan. 4. Ay uyku gerilemesinde zorla uyutmaya çalışıyordum nazenin i sallaya sallaya. Meğer uyumak istemiyor çocuk. Şuan çözdüm min 2 saat uyanık kalıyor uyanıkken de saatte bir emmek istiyor. Öğlen eğer uykusunu almazsa o gece uykuya zor dalıyor. Sabah uyandıktan sonraki uykusu 45 dk falan. Ama sonraki 1,5 saat olmazsa uyanık kaldığı sürede sürekli mızıklanıyor. Uyanırsa tekrar uyutuyorum. Belki sizin çocuklar uykusunu tam alamadığı için huysuzlanıyor olabilir. Nazenin 8 de uyuyor artık son uykuyu 4 yada 5 gibi yaptırıyorum. Gün içinde iki tane uzun uyku yaparsa 9 u buluyor uyuması. Bunlara dikkat edebilirsiniz.

Kızlar sanırım benim pskolojim bozuluyor ya . Burda konuşuldu mu bilmiyorum ama haberlerde gördüm 3 aylık bebek anne sütünden boğulmus. İyice uykularım kaçmaya başladı var mı benim gibi olan ya
Ya ben de gördüm onu, bir de o habere bakarken altta benzer haberler çıkıyor boğulan falan bir sürü bebek haberi gördüm dün biraz etkilendim. Ama tedbir benden takdir Allahtan dedim bugün iyiyim canım üzme kendini lütfen

bende az once gördüm ve aklım çıktı bide bebegimin burnu tikali nefes alamıyor o yuzden cok korktum

Canım çok sağol. Ben dünkü haberden etkilendim Bizim büyük bir uyku sorunumuz yok aslında

Aynen ben iyi olamadım maalesef bugün detaylari okudum bide videoyu izledim dediğin Gibi benzer haberleri de okudum çok etkilendim

Aa süper , alırsak bizde bunu olalım o zaman

Canım link verir misin
n11'den Tommybaby Güvenli Bebek Ve Çocuk Oyun Alanı Oyun Parkı 125x125 Oyun Matı Topları Yatak seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…