2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bazen 5-6 bazen 6-7 yapıyor. Öğle uykusuna bağlı o da değişiyor. Gözlemlediğim yediye kadar uyanmamışsa 9 da uyumuyor yani bizim için en az 2 saat uyanık kalması lazım, 2 buçuk 3 saat kalırsa daha hızlı uykuya geçiyor zaten. Bir de 9 da uyuyor 9 buçukta uyanıp 5 dk emiyor geri uyuyor benim kızım sonra 1 buçuk ya da 2 de uyanıyor. Uyansa da ışığı açma tekrar uyuması iş bekle bence

Bugün 20.15te uyandı.. (yoldaydık 2saati geçik uyudu) 23te geri uyuttum. (Normalde dediğin gibi genelde 2 saat uyanık kalır ama 3 saat olduğuda oluyor. 22.30 civarı zor oyaladık uyursa uyanır diye 23te uyudu )
23.20de uyandı. Yatağından almadım oda karanlık ninniye pişpişi rağmen uyumadı şimdi memede uyumak üzere... 00.10da memede uyudu. Umarım beşiğe koyunca uyanmaz

Şimdi bu çocuk bu gece kaçta uyumuş oluyor

Bizdede aynı belirtiler var benimki 15 gündür meme ucunu ısırıyor çığlık atıp korkutmamak için kendimi sıkıyorum

Arkadaşlar ben konu açtım ama pek görünmedi saat itibariyle. Yardımınıza ihtiyacım var. Ben dün 138 beta ilr gebe olduğumu öğrendim. Bu akşam hatta az önce büyük tuvaletimi yaptıktan sonra kırmızı kanama geldi. Devamı gelmedi sizce doktora gitmeli miyim acile. Nolur bişey deyin

Kesinlikle gitmelisin. Çoğu gebenin kanaması olur ilk haftalarda, progestan başlanır. Düşük tehlikesi olarak adlandırılır. Lütfen acile git. Parlak kırmızı kanama olması biraz daha riskli.

Hatta şimdi hatırladım benim 9. Haftada bir iki damla kahverengi leke gelmişti
Sadece bir iki damla olmasına rağmen progestan başlandı istirahat önerildi WC ve yemek harici yerinden kalkma dedi doktorum.

23 te gece uykusuna geçmiş bana göre.

Kızlar binada cevap verebilir misiniz
1yaş da tahlil yapıp duruma göre değerleri düşükse devam ettiriyorlar.iyiyse kesiyorlar
23 te gece uykusuna geçmiş
Kanama için doktora gidin ilk çocuksa müdahele etmiyorlar.ilkinde benim sağlıksızsa düşer dediler 5haftalık düşük yaptım. 2.de de kanama olunca progesgan fitil verildi sağlıcakla doğdu.inşallah siz de sağlıcakla kucağınıza alırsınız

AA ilk cocuksa nerede müdahale etmediler, benim ilkti. Kahverengi lekeyi görür görmez progestan başlandı çok şükür direk kesildi. Acaba kahverengi veya parlak kırmızı olması mi fark yaratıyor ki ilk gebelikte

22.30 civarı zor oyaldık uyumasın diye yazmışsın ya işte buradan kaybediyoruz hep gündüz de akşam da bebeğin ne zaman uykusu gelirse yatırmamız lazım çünkü uykusu gelip uyumazsa uykuyu bozuyor. Şu ara ben de son akşam uykumuzu 5 te yaptırmaya çalışıyorum ama hep daha önce kalkıyor, 6 gibi uykusu geliyor. Bir türlü uyutamıyorum işim oluyor. Sonra gece saat başı uyanma ile bitiyor.

Bana farklı anomalileri olabiliyor vücut sağlıksız olduğunu anlayıp atıyor dediler.belki özele gitsem verirlerdi bilmiyorum ki

Qhaahah Allah seni nasıl gelmez aklına kaç haftalık öğrendin

Arada 1 saat uyanık kaldık ama :s

Şöyle kuzum yoldan geldik 3 haftadır evde yoktum eşyaları halletmem gerekiyordu. Yatağının çarşafını filan değiştirdim mecbur..
Ayrıca o olmasa da benim cadı 22.30 da uyutsaydın 23.te yine uyanırdı bu sefer de 1 den önce uyumazdı kaç kere denediysek böyle oldu..bizim kız son uykusunu 9dan önce yaparsa gece uykusunda önve 1 uyku daha yapmak istiyor çözecez ya şu 4. Ayı bi bitirelim hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…