Kızlar yardımınıza ihtiyacım var
Şimdi biz 1.ay kontrolünden sonra kilomuz az olunca mamaya başlamıştık, günde 4 5 defa 30 cc ile başladık şimdiye dek 60 90 cc olarak devam etti. Şu an günde 4 defa 90 cc gece uykusundan önce az emerse 90 yerine 120 cc veriyorum. Bizim sorunumuz şu çok uzun zamandır gündüz emmesi işkence artık sinirlerim bozuldu emzirmekten savaşmaktan yıldım, emiyor ağlıyor bırakıyor sonra tekrar emiyor tekrar ağlayarak bırakıyor ben sürekli ağzına koyuyorum ta kiiii aşırı sinirlenip ağlayana kadar. Ha şunu da denedim istemediği zaman vermedim ama benimkinin umrunda değil aç kalma pahasına yine de almıyor velhasıl güzellikten anlamıyor
Kilo alımı da şöyle mamaya başladıktan sonra 800 900 gr aldı hep ama emmesi azaldı o yüzden 60 tan 90 cc ye geçmiştik.Bende şöyle düşündüm gündüz aç mı bırakayım emsin diye kademeli olarak mamayı azaltayım mı çünkü mamayı çok seviyor kusana kadar içer sanırsın benim sütüm zehir öyle ağlayarak emiyor, günde 4 yerine 3 kere vereyim öğlen dozunu vermeyim diyorum ne dersiniz? Doğduğundan beri bu bebe böyle hep zorla emzirdim, bi dünya takviye kullandım süt artsın diye ama emmedikten sonra hiçbir anlamı yok mastit oldum hep, bebek emerse süt vardır emmezse süt yoktur bunu anladım gerçekten, önerilerinize ihtiyacım var kızlar bu bebe emzin diye napmalıyım ( gezerek yatarak amuda kalkarak her yolu denedim emmiyor emmiyor emmiyor)