2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar sanırım benim pskolojim bozuluyor ya . Burda konuşuldu mu bilmiyorum ama haberlerde gördüm 3 aylık bebek anne sütünden boğulmus. İyice uykularım kaçmaya başladı var mı benim gibi olan ya
Eşim sürekli gelip bana bunu söylüyor sus söyleme psikolojimi bozma benim diyorum, geceleri beni uyandırıp bebeği kontrol et diyor ki zaten gece bin defa kalkıp kontrol ediyorum.Allahım o anneye sabır versin gerçekten çok çok çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın çok üzüldüm duyunca

Bana bunlar çocuğu kısıtlar gibi geliyor ama sordunuz mu doktora önümüzdeki ay kontrolünde sorayım alayım ben de olmazsa ?
Hayır doktoruma sormadım ama oyun için bir alan bu neticede yaşam alanı değil ki .biraz orda oynar sıkılınca çıkar birazda ev karıştırılır. Hem bu oyun alanı sayesinde bütün oyuncaklarını dagitmaz evcilik oynar gibi oynar. Ben öyle düşünmüyorum hiç.
Yinede tercih meselesi tabiki

Kızlar bebeler ile temizlik yemek falan her gün yapabiliyor musunuz ya ?
Yemek her gün işte yemeğin durumuna göre iki günde bir. Temizliğe 15te bir kadın geliyor üç dört günde bir salon ve çocuk odasını süpürüp siliyorum. Önümüzdeki ay karşıydım ama robot süpürge alacağım inşallah.

Kızlar bebeler ile temizlik yemek falan her gün yapabiliyor musunuz ya ?
Robot süpürüyor sağolsun. Yıllardır kullanıyorum onu ama hiç bu kadar işe yaradığını düşünmemiştim :) toz gördükçe bebeğin takıldığı odaları siliyorum.. yemek eşim geldikten sonra yapıyoruz ya o yapar ya ben.. banyo wc filanda hafta sonları.. ve miaafir geleceği zaman da iyi temizlik
He bir de benim eşim dünden kalan yemeği pek sevmez, o nedenle hergün.. ama dışardan da yiyoruz

Kızlar bebişimin bugün burnu çok akıyor ve ateşi artma eğiliminde 37.5 oldu az önce.. sanırım hastalandı. Ne yapmak lazım?
doktor bize ilac vermedi sadece burun temizligi yapin dedi atesi cikinca da calpol ver dedi ama burnu cok fena hic gececk gibindegil bide oksuruk basladi zeytinyağ sarmisak ayaginin altina surecem bir iki gun

doktor bize ilac vermedi sadece burun temizligi yapin dedi atesi cikinca da calpol ver dedi ama burnu cok fena hic gececk gibindegil bide oksuruk basladi zeytinyağ sarmisak ayaginin altina surecem bir iki gun
Sf i sıkma değil de damla şeklinde de verebilirsin burnuna, mukusu yumuşatır en azından

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Şimdi biz 1.ay kontrolünden sonra kilomuz az olunca mamaya başlamıştık, günde 4 5 defa 30 cc ile başladık şimdiye dek 60 90 cc olarak devam etti. Şu an günde 4 defa 90 cc gece uykusundan önce az emerse 90 yerine 120 cc veriyorum. Bizim sorunumuz şu çok uzun zamandır gündüz emmesi işkence artık sinirlerim bozuldu emzirmekten savaşmaktan yıldım, emiyor ağlıyor bırakıyor sonra tekrar emiyor tekrar ağlayarak bırakıyor ben sürekli ağzına koyuyorum ta kiiii aşırı sinirlenip ağlayana kadar. Ha şunu da denedim istemediği zaman vermedim ama benimkinin umrunda değil aç kalma pahasına yine de almıyor velhasıl güzellikten anlamıyor Kilo alımı da şöyle mamaya başladıktan sonra 800 900 gr aldı hep ama emmesi azaldı o yüzden 60 tan 90 cc ye geçmiştik.Bende şöyle düşündüm gündüz aç mı bırakayım emsin diye kademeli olarak mamayı azaltayım mı çünkü mamayı çok seviyor kusana kadar içer sanırsın benim sütüm zehir öyle ağlayarak emiyor, günde 4 yerine 3 kere vereyim öğlen dozunu vermeyim diyorum ne dersiniz? Doğduğundan beri bu bebe böyle hep zorla emzirdim, bi dünya takviye kullandım süt artsın diye ama emmedikten sonra hiçbir anlamı yok mastit oldum hep, bebek emerse süt vardır emmezse süt yoktur bunu anladım gerçekten, önerilerinize ihtiyacım var kızlar bu bebe emzin diye napmalıyım ( gezerek yatarak amuda kalkarak her yolu denedim emmiyor emmiyor emmiyor)

Mamayı iki kademe azaltıp yerine sağdığın sütü versen almaz mı acaba

Valla benim bebeğimde emmiyor. Ben mamayı çoktan kestim 1 aydır ağzına değmedi. Ama yine de emmiyor neredeyse kendimi sucluycam bazen anne de ki hormonlar sebebiyle bebek emmiyormus. Sutumde bi problem var zaar dedim .

Ateşi artarsa öksürük balgam hırıltı eşlik ederse git kuzum doktora
Tamm canım gideceğim inşallah olmaz. Şuan burun temizliyorum, ince giydirdim. Ateş düşürücü daha vermedim. 37.5 gördüm en yüksek. 37.7 olursa vereyim diyorum ama beklemesem mi onu

Tamm canım gideceğim inşallah olmaz. Şuan burun temizliyorum, ince giydirdim. Ateş düşürücü daha vermedim. 37.5 gördüm en yüksek. 37.7 olursa vereyim diyorum ama beklemesem mi onu
Canım ben 37.5 de veriyorum hemen ama sen takip etmek istiyorsan et. Bazıları 38 olmadan vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…